HABERLER>SPOR
31 Ocak 2021 Pazar - 21:01

'Yerli'lerin savaşı Altınordu'nun!

TFF 1. Lig'in 19. Haftasında sahasında Altınordu'yu konuk eden Bursaspor, öne geçtiği mücadeleden 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

 Yerli lerin savaşı Altınordu nun!

TFF 1. Lig'de 19. Hafta mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadeleden İzmir ekibi Altınordu'yu konuk eden Yeşil Beyazlılar mücadelenin ilk yarısında öne geçmesine rağmen ikinci yarıda yediği gollerle mağlubiyetle ayrıldı. İzmir ekibine 3 puanı getiren gol mücadelenin 90+5. dakikasında geldi.

Maçın ilk yarısında iki ekibin karşılıklı gol arayışlarının sonucunda ilk gol sesi Bursaspor'dan geldi. Genç Timsahlar mücadelenin 36. dakikasında Batuhan Kör'ün ayağından bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmada ilk yarının geriye kalan dakikalarda iki ekip gol arayışlarını sürdürse de takımlar soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile gitti.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tan, ilk 6 hedefi için büyük önem taşıyan bir maç yaptıklarını dile getirdi.

Maça iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu kaydeden Tan, şunları söyledi:

"İlk yarı 4 net pozisyonumuz vardı. Maçı koparabilirdik ama başaramadık. İlk yarı bu pozisyonlardan birini gole çevirebildik. İkinci yarıya rakibimiz baskılı oyunla başladı. O dönemde  takım savunmasını iyi yaptık. 1-0 öndeyken Onur'la net bir pozisyon yakaladık ancak bunu da değerlendiremedik. Beraberlikten sonra hücum anlamında değişiklikler yaptık, risk aldık ve arkada boşluklar bıraktık. Çünkü kazanmak istiyorduk. Rakibimizin hızlı atakları oldu, biz de pozisyon üretmedik. Son anlarda yediğimiz golle mağlup olduk. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız."

Eroğlu: "Geri adım atmadık"
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kendileri adına çok önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını vurguladı.

Bursaspor'un son dönemin formda takımlarından olduğuna dikkati çeken Eroğlu, şöyle konuştu: 

"İkinci yarıya iyi hazırlandık ama geçen haftaki mağlubiyet moral olarak bizi geri çekti. Başlangıçta oyuna çok hükmedemedik. Rakibin geniş alanlarda etkili olduğu oyuncuları vardı. Golü de böyle yedik. Geriye düştükten sonra ister istemez oyunu lehimize çevirmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda yaptığımız müdahalelerle önde oynamaya, rakibi hataya zorlamaya çalıştık. Maçta tempo yükseldi ve beraberliği bulduk. Arkada geniş alanlar bırakmak riskti. Buna rağmen geri adım atmadık. Değişikliklerimizle kazanma hamleleri yaptık. İyi mücadele ettik. Tempo yükseldiğinde bile ayakta kalmaya çalıştık. Son dakikada attığımız golle maçı kazandık. Bu anlamda sevinçliyiz."

Eroğlu ayrıca, her iki takımın da oyuncu yetiştirme misyonunu başarıyla yerine getirdiğini aktararak, "Bursaspor birçok yeteneği Türk futboluna kazandırmaya başladı. Biz de öyleyiz. Bu iki takımdan belki yakın süreçte A Milli Takım'da, uluslararası seviyede oynayacak futbolcular çıkacak. Türk futbolunun buna ihtiyacı var." diyerek sözlerini tamamladı.

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye

Hakemler: Çağdaş Altay, Gökhan Memişoğlu, Selahattin Altay

Bursaspor: Ataberk Dadakdeniz, İsmail Çokçalış, Cüneyt Köz, Ertuğrul Kurtuluş, Onur Atasayar (Dk. 69 İsmail Can Çavuşluk), Ozan İsmail Koç (Dk. 75 Özer Hurmacı), Burak Altıparmak, Tuğbey Akgün (Dk. 60 Ramazan Keskin), Batuhan Kör (Dk. 75 Çağatay Yılmaz), Burak Kapacak, Ali Akman

Altınordu: Erhan Erentürk, Rahmi Salih Kaya, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Can Esendemir, Emre Nefiz, Recep Aydın (Dk. 63 Furkan Çil), Muzaffer Kocaer (Dk. 46 Yiğit Emre Çeltik), Oğulcan Ülgün, Ufuk Budak, Ahmet Dereli (Dk. 46 Enis Destan), Ahmet İlhan Özek (Dk. 73 Hüsamettin Yener)

Goller: Dk. 36 Batuhan Kör (Bursaspor), Dk. 68 Ahmet İlhan Özek, Dk. 90+5 Enis Destan (Altınordu)

Sarı kartlar: Dk. 41 Tuğbey Akgün, Dk. 43 Cüneyt Köz, Dk. 89 Burak Altıparmak (Bursaspor), Dk. 51 Rahmi Salih Kaya, Dk. 90+6 Yunus Emre Çeltik (Altınordu)

 
Dördü aynı yerde bulundu: Ahmetli katliamı!
 
Marmaris'te yağış, heyelana sebep oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray'dan 2 yeni transfer
Sarı-kırmızılı kulüp, ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin ile Portekizli orta ...
Altay, Stachowiak'la imzaladı
TFF 1´inci Lig ekiplerinden Altay, son olarak Yukatel Denizlispor forması ...
Ege derbisinde kazanan Denizlispor
Süper Ligin 22. haftasında Yukatel Denizlispor ile Göztepe Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaştı.
 
Kulüp tarihinin rekoru kırıldı: Pınar Karşıyaka Tofaş'a fark attı
ING Basketbol Süper Ligi'nde TOFAŞ'ı 90-71 mağlup eden Pınar Karşıyaka, ...
Altay'ın konuğu İstanbulspor
TFF 1'inci Lig'de son 2 maçını kaybederek 32 puanda kalan ve zirvenin ...
Menemenspor evinde 4 yedi
Menemenspor kendi evinde Giresunspor'a 4-0 yenildi.
 
Göztepe'de gol sorununa 'kral' çözüm
Transfer döneminde eski yıldızı Adis Jahovic'le 1.5 yıllığına prensipte ...
Hatayspor'dan Başakşehir'e ağır darbe
Süper Lig'in 22. haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda son şampiyon ...
Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Everton'da oynayan eski golcüsü Cenk Tosun'u sezon sonuna kadar ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva