HABERLER>POLİTİKA
2 Temmuz 2022 Cumartesi - 13:30

'İzmir'de birinci olacağız' çıkışına yanıt: AK Parti hayal kuruyor!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, AK Partili isimlerin "İzmir de birinci parti olacağız" iddiaları hakkında, “Herkesin hayal kurma hakkı var" dedi.

 İzmir de birinci olacağız  çıkışına yanıt: AK Parti hayal kuruyor!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Cumhuriyet Halk Partisi Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'de açıklamalarda bulundu.

HEPSİNİ AŞACAK GÜCE SAHİBİZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik suikast iddiasını yorumlayan Salıcı, “Biz bir iktidar değişim sürecine giriyoruz. Bu iktidar değişim süreci kolay olmuyor. Bizim İstanbul il başkanımıza siyaset yasağı getirdiler, 10 sene önce atmış olduğu 4 tane tweetten dolayı. Ekrem İmamoğlu ile ilgili davalar söz konusu. Bizim belediyelerimize baskınlar yapıyorlar, Tunç Bey ile ilgili böyle bir durum söz konusu oldu. Bunlarla bizi yıldıracaklarını düşünüyorlar ya da hayal dünyası içinde yaşıyorlar. Bizim mücadeleyi bırakmaya niyetimiz yok. Biz Türkiye'yi düzlüğe çıkarmak için bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. 6’lı masa ile beraber Türkiye'yi düzlüğe çıkaracağız. Tüm bu çabalar kimden geliyor ise, ki bazen iktidardan bazen de iktidar dışındaki güçlerden geliyor. Kimlerden geliyorsa gelsin, hepsini aşacak morale ve güce sahibiz. Halkımızın desteğini büyüterek devam ediyoruz” dedi.

İKTİDARI DEĞİŞTİRME YOLUNDAN SAPMAYACAĞIZ
Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte bu tür saldırı olaylarının yaşanmasını bekleyip beklemediklerinin sorulmasına da yanıt veren Salıcı, “Biz SADAT’ın önüne gittik. Bizim SADAT’a gitmemizdeki temel amacımız şuydu; vatandaşımız seçim sürecine girildiğinde güven içinde sandığa gelsin, oyunu kullansın. Seçim güvenliği konusunda sıkıntı yaşanmamasından emin olsun insanlar. Bunun için  6'lı masa bir seçim güvenliği komisyonu oluşturdu. Bende CHP adına bu komisyonun içindeyim. Birileri bir yerde Türkiye'yi demokratik muhalefet ve iktidar değişiminden uzak tutmaya çalışacak çabalar içinde olabilir. Ayaklarını denk alsınlar. Türkiye bir muz cumhuriyeti değil, yeni kurulmuş bir ülke değil. Türkiye sandıkta iktidarı değiştirdiğini bilen halkın yaşadığı bir ülke. Herkes müsterih olsun. Ne yapılırsa yapılsın. Biz demokratik yollardan sapmayacağız. İktidarı değiştirme yolundan da sapmayacağız” ifadelerini kullandı.

KİMSE AYRILIK GAYRILIK BEKLEMESİN
CHP İzmir örgütünün partinin en güçlü olduğu örgütlerden biri olduğunu belirten Salıcı, “Biz örgütlerimiz ile ilgili değerlendirmeyi parti kurullarımızda yaparız. İlçe, il örgütlerimizin performansa bakar eğer olumsuzluk görüyorsak onunla ilgili adımları atarız. Çünkü tarihi bir sürece gidiyoruz. Değişim sürecine katkı sunacak yapıya ihtiyaç var. Biz örgütümüzü bu şekilde  organize etmeye çalışıyoruz. İzmir örgütü bizim güçlü olduğumuz örgütlerden bir tanesi. Bizim birçok ilçe ve büyükşehir belediyesi CHP’de. Beraber değişim sürecini organize edeceğiz. Buradan kimse ayrılık gayrılık beklemesin” şeklinde konuştu.

AK Partili isimlerin "İzmir de birinci parti olacağız" iddialarının sorulmasına da yanıt veren Salıcı, “Herkesin hayal kurma hakkı var” dedi.

 
Satın aldığı otomobili başına bela oldu!
 
Dr. Hakan TARTAN yazdı... Türkiye ne zaman kazanacak?
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat Berk 3 Temmuz 2022 Pazar 12:37

Yerel seçimlerde yaklaşık 500 bin kişi sandığa gidip oy kullanmadı. Cumhuriyet Halk partisi adayı %75 beklerken %58 ile kazandı.akp.ise %40 larda kaldı. Demekki birşeyler görüyorlar. Çünkü izmirin etrafına acayip göç etmiş bir insan topluluğu var. Ona göre çalışın. Izmirde yaşayan göçmenlere sahip çıkın. Benden söylemesi. Inşallah Laik Cumhuriyet kazanacaktır.

Yorumu oyla      10      3  
bekir 2 Temmuz 2022 Cumartesi 23:49

asıl siz hayal kurmaktasınız tunç soyer sizi izmirde bitirdi 3,5 sene oldu bir tek olumlu ciddi bir icraatı olmadı ve emin olun izmirde chp son 1,5 senesini yasamaktadır, uyansanız bile cok az zamanınız kaldı ki hala biz eşeği aday koysak alırız mantığındasınız izmirli artık bu mantıga sabrı taşmıştır

Yorumu oyla      16      3  
zfg 2 Temmuz 2022 Cumartesi 19:42

her seyin başı ön secim.

Yorumu oyla      18      3  
Düz Partili 2 Temmuz 2022 Cumartesi 16:19

Sayın genel başkan yardımcısı,Izmır'de CHP her zaman birinci parti,yeterki siz uzaktan müdahil olduğunuz sürece oy oranları hızla düşüyor,siz izmir'e bırakın cumhuriyet ile yaşıt ve ATATÜRK'ün kurduğu partiyi Anadoluda oy oranını yükseltiniz...

Yorumu oyla      21      4  
Akp öyledir ama! 2 Temmuz 2022 Cumartesi 15:59

Siz de artık İzmir’de eşeği aday koysak alır mantıklımı unutun! Tunceli’den kamyon kamyon getirip izmirin i sini bilmeyenlerden oy isteyin artık siz

Yorumu oyla      22      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altılı masa altıncı kez toplanıyor
6’lı masa, yarın İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplanacak. ...
Tayfun MARO yazdı... Burada bir yanlışlık var
Tayfun MARO yazdı... Burada bir yanlışlık var
CHP İzmir'de rozet şov kaldığı yerden!
Üye kayıt çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de geçtiğimiz ...
 
CHP'li Sertel'den 'şans oyunu' çıkışı: Denetim yok!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye Varlık Fonu tarafından 2020 ...
AK Partili Sürekli: İzmir’in kalbi derinden yaralı!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın karınca modeli çalışması, Kemeraltı’nda ...
İYİ Partili Dervişoğlu'nun testi pozitif çıktı!
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nun ...
 
Akar: Türkiye uluslararası özne haline geldi
Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri Mezuniyet Töreni'nde bir konuşma ...
Erdoğan'dan gıda krizi mesajı: 20 gemimiz orada
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada yaşanan gıda krizine ilişin Rusya lideri ...
CHP'li Purçu İzmir'deki öğretmenevlerini sordu
İzmir'deki öğretmenevinin yetersizliği ile ilgili soru önergesi veren ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva