HABERLER>MAGAZİN
24 Kasım 2022 Perşembe - 08:48

'Çok estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor'

Pelin Karahan, basın mensuplarının 'estetik' sorularına yanıt verdi. "Ufak dokunuşlarla bambaşka kadın olmayı istemem. Oyunculara da yakıştıramıyorum" diyen ünlü oyuncu, "Çok estetikli kadınlara bakın, çocukları kendilerine benzemiyor. Haksız mıyım?" ifadelerini kullandı.

 Çok estetikli kadınların çocukları kendilerine benzemiyor

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Pelin Karahan, önceki gün katıldığı lansmanda objektiflere yansıdı. Karahan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

'ÖNEMLİ BİR ŞEY ATLATTIK'
"Her güzel, her şey yolunda" diyen Pelin Karahan, gazetecilerin, "Eşiniz Bedri Güntay'ın sağlık durumu nasıl?" sorusuna yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, "Şu an iyi. Aslında biz bu organizasyonu daha önce yapacaktık ama eşimin ani rahatsızlığı oldu. Ancak şu an çok iyi. Tam bir gün öncesinde anjio olması gerekiyordu. Şükür atlattı. İleride bir operasyon daha geçirecek. Önemli bir şey atlattık. Pıhtı konusu çok önemli bir şey, sonuçları çok kötü olabilir. Bu konuda bilinçlenmek lazım. Doğru doktoru bulduğunuz zaman vakit çok önemli. Allah korusun, daha farklı bir sonuç olabilirdi. Biz şanslıydık, böyle bir şey hayatımızda var" dedi.

'BENİ ŞİMDİYE KADAR GÖRMEDİĞİNİZ ROLLERDE GÖRECEKSİNİZ'
Yeni projelerinden bahseden Karahan, "Beni şimdiye kadar hiç görmediğiniz rollerde göreceksiniz, tamamen farklı olacak. Biz kadınları daha çok ağlayan, üzülen rollerde görüyorsunuz. Ondan tamamen farklı konu, bambaşka bir şebeke var. Bir bölümde birden fazla kadın olma halim var. Okurken çok keyif aldım. İlk defa bir kadın karakterinin baştan sona doğru değişik olduğunu gördüm" şeklinde konuştu.

'SET İŞİ, EKİP İŞİ'
Muhabirlerin, "Erkekler partnerlerini seçebiliyor. Kadın oyuncular da partnerlerini seçebiliyor mu?" sorusuna Pelin Karahan, "Herkes partnerinin iyi olmasını ya da piyasada düzgün çalışan birisinin olmasını ister. Beni sorduklarında da böyle isterim. O karşılıklı iyi niyet göstergesi olsun. Set işi, ekip işi. Çok keyifli olması lazım, sonuçta sürekli berabersiniz" cevabını verdi.

'KAVAK YELLERİ' ZAMANINDA BURALARA ÇALIŞARAK GELDİK'
Karahan'a, Oya Başar'ın, "Sektörde 'Güzeller' var bir de 'Oyuncular...' Dikkat edin, dizilerde genelde sağlam bir tiyatro kadrosu altyapısı ayarlanıyor, sonrasında üstüne 'Güzeller'i koyuyorlar" sözleri de hatırlatıldı.

Konuya ilişkin konuşan ünlü oyuncu, "Öyle olan projeler de, olmayan projeler de var. Ben kadın olarak en güzel şekilde durmak isterim ekranda ya da işim ne gerektiriyorsa... İyi oynamak isterim. Hepsi bir arada olursa daha keyifli ama proje ne istiyor ona bakmak lazım. Oya abla da söylüyorsa bir bildiği vardır. Yıllardır bu işin içinde kendisi. Takipçisi çok olanı başrol veriyorlar. Bu doğru bir şey değil. Takipçiyle başrol alamazsın. 'Kavak Yelleri' zamanında sosyal medya yoktu. Biz çalışarak geldik buralara. Eğer o zaman sosyal medya olsa çok çok başka olurdu..." dedi.

'ESTETİKLİ KADINLARIN ÇOCUKLARI KENDİLERİNE BENZEMİYOR'
Estetik konusuna da değinen Pelin Karahan, "Ufak dokunuşlarla bambaşka kadın olmayı ben de istemem. Oyunculara da yakıştıramıyorum. Kimin, neye ihtiyacı var bilmiyorum ama ben de kendimde küçük bir çukur gördüm ama olsun... Bu bana ait bir şey, burayı doldurursam ve bu çeneyi büyütürsem ben bambaşka bir kadın olacağım. Çok estetikli kadınlara bakın, çocukları kendilerine benzemiyor. Haksız mıyım?" ifadelerini kullandı.

'BAŞKA BİR KİŞİ GİBİ OLMAYAYIM'
Ünlü oyuncu, "Sizde estetik var mı?" sorusunu ise, "Benim minik botokslarım var, alnım kırışmasın diye. Çok mimik yapıyorum. Ben, ben gibi olayım. Başka bir kişi gibi olmayayım" şeklinde cevapladı.

 
Pompaya yansıdı: Benzine zam, motorine indirim!
 
Karabağlar'da şiddete karşı 'Kadın Çemberi'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İbrahim Kalın şehitler anısına Mağusa Limanı'nı söyledi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Büyükelçi İbrahim Kalın PKK kurşunuyla şehit ...
Merve Boluğur, akıl sağlığıyla ilgili yapılan yorumlara isyan etti
Son günlerde paylaşımları ve 2 aylık eşinden boşanma kararı almasıyla ...
Reza Zarrab ile Hadise'nin konuşmaları dava dosyasında
Hadise’nin, Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’la aşk yaşadığı haberi ...
 
'Ben gay değilim' diyen Cemil İpekçi'den cinsellik itirafı
Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk ...
Zeynep Bastık, Katar Dünya Kupası'nda sahne alacak
Şarkıları ve konserleriyle adından söz ettiren Zeynep Bastık, Katar 2022 ...
5 milyon TL harcadığı güzellik merkezini devreden Nihat Doğan, öfke kustu
Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda görkemli bir törenle açtığı güzellik merkezini ...
 
Armağan Çağlayan kanserle mücadele ettiğini duyurdu
Başarılı yapımcı Armağan Çağlayan, dün sosyal medya hesabından yaptığı ...
Sezercik, çocukluk aşkıyla evlendi
Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde klasikleşen "çocuk oyuncu" karakterinin ...
Orhan Gencebay: Erdoğan'ın başarılarını görmemek mümkün değil, alkışlıyorum
Şarkıcı Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milli bir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva