HABERLER>POLİTİKA
24 Şubat 2024 Cumartesi - 19:05

'CHP işi gücü bıraktı, kavga ediyor'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya'da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, 'Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor.' ifadelerini kullandı. Terörle mücadeleye vurgu yapan Erdoğan, 'Teröristlerin senaryosunu yırtıp attık. KAAN savaş uçağına, çeşit çeşit füze sistemlerine sahip olmak bizim için beka meselesidir.' şeklinde konuştu.

 CHP işi gücü bıraktı, kavga ediyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

60 bin kişinin bulunduğunu ifade ettiği meydanda, vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sözlerime bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Gecemizi tebrik ederek başlıyorum. Geçen sene Mayıs ayında tarihimizin en kritik seçimlerinden birini yaşadık, 14-28 Mayıs seçimleri Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde daima örnek gösterilecektir. Sadece katılım oranları ile değil sonuçları ile de Mayıs seçimleri bir dönüm noktasıdır. Millet olarak bugün geriye doğru baktığımızda nasıl bir badire atlattığımızı çok daha iyi anlıyoruz. Karşımızdaki ittifakın bugün ki durumunu gördükçe Türk Cumhuriyeti’nin verilmiş sadakamız varmış diyoruz. Sakarya’mız iradesine sahip çıkarak yüzde 65 oy oranı ile bize destek oldu.

Sakaryalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Sakarya inşallah 31 Mart’ta çok daha güçlü şekilde yanımızda yer alacaktır. Resmi rakam, şuanda meydanda 60 bin kişi var. Zaten Sakarya’ya da bu yakışır. Bizim Sakarya ile bu muhabbeti ancak gönül gözü ile bakanlar görür. Bu muhabbeti dizelere dökecek olursak herhâlde şu şekilde akardı; hem haktan yanasın, yiğitsin, mertsin, kimseye eğilmez başın Sakarya. Yeryüzüne bindirilmiş cennetsin, dünyada bulunmaz eşin Sakarya. Sırtımı dayadığım dağsın sen Sakarya. Kafkasların, Balkanların, Anadolu’muzun her köşesisin kokusunu taşıyan Sakarya’ya sizler ile hasret gidermeye geldik” dedi.

“ÜLKENİN İKİNCİ BÜYÜK PARTİSİ KENDİ İÇERİSİNDE SAÇ SAÇA, BAŞ BAŞA KAVGA EDİYOR”
Erdoğan, “Sakarya geleceğimize güvenle bakmamızın teminatıdır. Milli mücadelede olduğu gibi 15 Temmuz’da da hainlere geçit vermeyen bu şehir Türkiye 100 yılının yükselen yıldızıdır. Türkiye’nin demokrasi, adalet ve kalkınma mücadelesinin her safhasında sizler yanımızda oldunuz. Bir dönem bizimle birlikte olup da sonra yoluna ayıranların veya yolunu kaybedenlerin aksine Sakarya istikametini hiç bozmadı. Sakarya ülkeye eser kazandırmak, millete hizmet etmek için çalışması gereken muhalefetin oyunlarına hiç gelmedi. Ülkenin ikinci büyük partisi işi gücü bırakmış, kendi içerisinde saç saça, baş başa kavga ediyor. Dün Türkiye’yi yönetecek cumhurbaşkanı adayı diye karşımıza çıkardıkları genel başkanı adaylarını çiğneyip geçtiler. Diğer isimlerin ise yarın ne olacakları belli değil. Yaptıkları kongrelerin üzerindeki şaibeler ve kirli pazarlıklarla öyle bir haldeler ki dünya yansa, ülke batsa umurlarında değil. Kendi şahsi kariyerlerinden başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor” diye konuştu. (Hürriyet)

 
Soyer duyurdu: 15 Nisan’a kadar metro bedava!
 
Işıkhan'dan 'çalışma saati' açıklaması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de Saruhanlı şoku... Başkan Bilgin veto yedi!
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde listeyi zamanında teslim etmediği için ...
Erdoğan: Bizi koruyabilecek tek şey bileğimiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da savunma sanayi yatırımlarına dikkat ...
CHP Bayraklı adayı Önal'dan 'pankart yırtma' açıklaması: Ona özgü bir durum değil!
Cumhur İttifakı adayı Bilal Kırkpınar'ın pankart iddialarına yanıt veren ...
 
Akşener'den yerelde 4 soruna çözüm önerileri
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesini açıkladı. ...
AK Parti Karabağlar adayı Tunç: Bahaneler üretmek için yola çıkmadık!
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, çalışmalarına ...
Cumhur İttifakı Adayı Dağ: İzmir'i dünyanın ticaret merkezi haline getireceğiz
MÜSİAD'ın düzenlediği toplantıda konuşan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir ...
 
Bakan Uraloğlu’ndan ’31 Mart’ mesajı: İzmir’de 1 Nisan şakası yapacağız!
31 Mart süreci ile ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir ...
CHP Çiğli Adayı Yıldız, fener alayında yürüdü... 'Çiğli'nin içi içine sığmıyor'
Çiğlililer, ellerindeki meşalelerle Çiğli Belediye başkanlığı için CHP’den ...
AK Parti Selçuk adayı Bakıcı: Önemli olan adanmışlıktır!
Yerel seçim çalışmaları kapsamında Selçuk’un merkez ve çevre mahallelerini ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Latife Hanım'la '3 dakika' süren tek röportaj!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tanrıları taştandı
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva