HABERLER>SPOR
1 Mayıs 2021 Cumartesi - 18:09

'Altın' galibiyet... Play-Off bileti son maça kaldı!

TFF 1'inci Lig'de Play-Off'a kalmayı hedefleyen Altınordu, 33'üncü hafta mücadelesinde konuk ettiği ve iddiası bulunmayan Tuzlaspor'u 3-2 mağlup ederek 4 haftalık galibiyet özlemini sonlandırdı.

 Altın  galibiyet... Play-Off bileti son maça kaldı!

TFF 1'inci Lig'de Play-Off'a kalmayı hedefleyen Altınordu, 33'üncü hafta mücadelesinde konuk ettiği ve iddiası bulunmayan Tuzlaspor'u 3-2 mağlup ederek 4 haftalık galibiyet özlemini sonlandırdı. 

Altınordu'nun gollerini 22'nci dakikada Kahraman, 37'nci ve 72'nci dakikada Hüsamettin atarken, konuk takımın gollerini 29'uncu dakikada Pucko, 84'üncü dakikada ise penaltıdan Özgür Can kaydetti. Bu sonuçla 57 puana ulaşan Altınordu, normal sezonun son haftasına takipçisi Ankara Keçiörengücü'nün 2 puan önünde 6'ncı sırada girerken, Tuzlaspor 47 puanda kaldı.

Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ligde son haftalarda kaybettikleri puanlarla ilk 2 hedefinden uzaklaştıklarını hatırlattı. Gelecek hafta Aydeniz Et Balıkesirspor'u yendikleri takdirde play-off'a kalacaklarını kaydeden Eroğlu, 1-0 öne geçmelerine rağmen rakiplerinin beraberlik golünü bulduğunu söyledi.Eroğlu, ilk yarı bitiminde attıkları golün kendilerine avantaj sağladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Duran toptan attığımız golle de 3-1'i yakaladık. 3-1'den sonra oyun kontrolü tamamen bizdeydi. Son dakikalarda bana göre penaltı olmayan biz pozisyonla skor 3-2’ye geldikten sonra da skoru koruyarak maçı bitirmeyi hedefledik. İstediğimiz sonuçla maç bitti. 3 puan bize büyük bir artı sağladı. Play-off barajında devam ediyoruz ama sonuçta son hafta kazanmamız gerekiyor. İyi dinlenip Balıkesirspor maçıyla da play-off'ta olmayı hedefliyoruz."

Alpaslan Uysal: "Kimin şampiyon olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor"
Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Alpaslan Uysal ise iddialarının kalmamasından dolayı futbolcuları maça motive etmekte biraz zorluk çektiklerini söyledi.

Hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle şartların futbol oynamaya müsait olmadığını belirten Uysal, şöyle konuştu:

"Mübarek ramazan günü belki futbolcular oruç tutmuyor olabilirler ama bizler oruç tutuyoruz. Saat 16.00'da İzmir gibi bir yerde maç oynamak gerçekten çok zor. İnanın ağzımız dilimiz kurudu, konuşmakta zorlanıyorum. Altınordu'ya play-off yolunda başarılar diliyorum. Haftaya bir Giresunspor maçımız kaldı. O maça da elimizden geldiği kadar iyi hazırlanıp çıkacağız. Kimin şampiyon olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Son maçımızı oynayıp ligi kapatmak istiyoruz."

MAÇTAN DAKİKALAR
5'inci dakikada gelişen ev sahibi ekip atağında sol çizgiden ceza sahasına giren Metehan yerden kesti, altı pastaki Emre'nin vuruşunda top yandan dışarı gitti.

15'inci dakikada Altınordu etkili geldi. Sağdan Metahan'ın ortasında Hüsamettin kafayı vurdu, top yan ağlarda kaldı.

22'nci dakikada İzmir ekibi aradığı golü buldu. Sağdan Emre'nin kullandığı kornerde iyi yükselen Kahraman, düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri sarstı: 1-0.

29'uncu dakikada Tuzlaspor skora denge getirdi. Carius'un ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Pucko, karşı karşıya kaldığı kaleci Erhan'dan sıyrılıp meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-1.

37'nci dakikada Ahmet İlhan'la paslaşarak ceza sahasına giren Hüsamettin bekletmeden vurdu, top ağlara gitti: 2-1. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

71'inci dakikada Metehan soldan ceza sahasına girip yerden kesti, Ahmet İlhan'ın plase vuruşunda kaleci Angeler topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

72'nci dakikada sağdan kullanılan kornerde Emre ceza sahasına ortaladı, Hüsamettin yakın mesafeden kafayla rakip ağları havalandırdı: 3-1.

84'üncü dakikada Altınordu ceza sahasında Kahraman'ın Özgür Can'la girdiği ikili mücadele sonrası Hakem Bülent Birincioğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu Özgür Can gole çevirdi: 3-2. Müsabaka bu skorla sona erdi.

 
Akhisarspor için kara gün!
 
Mustafa Denizli'den ilk maçta siftah... Altay Play-Off'ta!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akhisarspor için kara gün!
TFF 1. Lig'de Eskişehirspor ve Ankaraspor'un ardından küme düşen üçüncü ...
Bucaspor 1928 Play-Off'a kaldı
Misli.com 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta son haftaya şampiyonluk umuduyla giren ...
Pınar Karşıyaka moral tazeledi
ING Basketbol Süper Ligi'nde takım ve teknik heyette yaşanan koronavirüs ...
 
Göztepe, yarın Antalyaspor'a konuk olacak!
Süper Lig'in 39. haftasında Göztepe, yarın Frapot TAV Antalyaspor ile Antalya'da karşılaşacak.
Altay, Ümraniyespor maçına hazır
TFF 1. Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor'la ...
Kübalı voleybolcu Karşıyaka'dan ayrıldı
Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'nde Play-Off'a kalmasına rağmen ...
 
Göztepe'de yeni stoper Kerim Alıcı oldu
Süper Lig'de son olarak Gürsel Aksel Stadı'nda Trabzonspor'la 1-1 berabere ...
Altay, Mustafa Denizli ile ilk sınavında
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda 2-0 kaybettiği Akhisarspor maçından ...
Altınordu play-off aşkına
TFF 1'inci Lig'de son 4 maçında 2 yenilgi, 2 beraberlik alarak Play-Off ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva