HABERLER>POLİTİKA
5 Haziran 2022 Pazar - 17:24

'6 lider Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Zaman zaman, 'Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu, kavga oldu' diyebilirler. Bunların hiçbirisine inanmayın. 6 lider önemli bir sorumluluk üstlendi ve 6 lider kararlılıkla Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak" dedi.

 6 lider Türkiye yi aydınlığa kavuşturacak

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da Zafer Parkı'nda Çankaya Belediyesi'nin hizmetlerinin tanıtıldığı programa katıldı. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, "Eğer Türkiye'nin iyi yönetilmesini istiyorsanız, eğer Türkiye'de hiçbir sorunun yaşanmasını istemiyorsanız, Türkiye'de insanların kucaklaşmasını, barışmasını, birlikte yaşamayı öğrenmesini istiyorsanız 'bize katılın' diyorum. Beraber götüreceğiz, beraber yapacağız. Türkiye'de huzuru, bereketi, saygıyı, sevgiyi birlikte hayata geçireceğiz. Bundan herkes emin olsun" dedi.

'SİZİN HAYALLERİNİZ BİZİM HEDEFLERİMİZ OLACAK'
Ardından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında uygulanan merkezi sınava giren öğrencilere seslenen Kılıçdaroğlu, "LGS'ye giren evlatlarımız sınavları nasıl geçerse geçsin sakın umutsuzluğa kapılmasınlar. Onlar bizim evlatlarımız. Onlara güzel bir gelecek vadediyoruz. Onlara hep şunu söyledim; sizin hayalleriniz bizim hedeflerimiz olacak. Dolayısıyla gençlerin hayallerini gerçekleştirmek de bizim hedefimiz. Bunu Çankaya'da, Yenimahalle'de, Elmadağ'da, Eskişehir'de, Ankara'nın tümünde görebilirsiniz. Dolayısıyla gençler umutsuzluğa kapılmasınlar. Onlar hem bugünün hem de geleceğin güvencesi" diye konuştu.



'KENTLERDE YAŞAYANLAR YEŞİLLİK GÖRMEK İSTER'
Bugünün aynı zamanda Dünya Çevre Günü olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Kentlerde yaşayanlar yeşillik görmek isterler, ağaç görmek isterler, ağaçlarda kuşları görmek isterler, parkları görmek isterler, parklarda oynayan çocukları görmek isterler. Dolayısıyla beton ormanı değil binalarımızın ormanlar içinde olduğunu görmek isterler. Bu konuda belediye başkanlarımız elinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Güzel kent, yeşil kent deyince hep bir vurgulama yaparım; Ankara ile İstanbul arasında bir vaha var. Biliyorsunuz çöllerde vaha çok önemlidir. Suyun ve yeşilliğin olduğu yerlerdir vahalar. Böyle bir vahayı Anadolu'da hayata geçiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Bursa bir beton ormanına dönüşürken bozkırın ortasında Eskişehir olağanüstü güzel bir kent olarak ortaya çıktı. Ben hepinizin huzurunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı hocama yürekten teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.



'MASA DAĞILDI, DİYEBİLİRLER'
Daha sonra ileriye dönük projelerinden bahseden Kılıçdaroğlu, "Sakın ola karamsarlığa kapılmayın. Biz güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz. 6 lider bir araya geldik. Bizim önceliğimiz Türkiye, bizim önceliğimiz demokrasi, bizim önceliğimiz kadın-erkek eşitliği, bizim önceliğimiz parlamentonun gerçekten de halkı temsil etmesi. Bizim önceliklerimiz önemli ve bizler cumhuriyetin 2'nci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmaya kararlıyız. Bu kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Zaman zaman, 'Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu, kavga oldu' diyebilirler. Bunların hiçbirisine inanmayın. 6 lider önemli bir sorumluluk üstlendi ve 6 lider kararlılıkla Türkiye'yi aydınlığa kavuşturacak. Türkiye'yi huzuru, bereketi getirecek. Kararlıyız. Sonuna kadar gideceğiz" dedi. (DHA)

 
18 terörist etkisiz hale getirildi
 
TBMM'de yoğun gündem! Yargı, müsilaj, stokçuluk...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Beko'dan 'HDP' çıkışı: Yok sayamazsınız!
6'lı masa adı verilen 'Güçlendirilmiş parlamenter sistem' ittifakında ...
CHP'li vekil Bakan'dan Çevre Günü mesajı
TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, 5 Haziran ...
Bakanlar milletvekillerine karşı maç yaptı
AK Parti Kızılcahamam kampı renkli görüntülere sahne oldu. Bakan ve milletvekilleri ...
 
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ...
Başkan Tugay’ın o sözlerine AK Parti’den tepki: Maval okumasınlar!
AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan, Karşıyaka Belediye ...
Çelik'ten Kızılcahamam kampı açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'da ...
 
Kılıçdaroğlu: Hedefimiz AB'ye tam üyelik
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti olarak hedeflerinin AB'ye tam üyelik olduğunu söyledi.
Bahçeli: Duruşu yanlış olanın siyaseti doğru olamaz
MHP lideri Bahçeli, "Türkiye'de yalan, riya ve nifakı siyaset üslubu haline ...
AK Parti İzmir’den Dünya Çevre Günü açıklaması
AK Parti İzmir Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, 5 Haziran Dünya Çevre ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Acil çözüm şart!’
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva