Mobil kütüphane anlayışıyla kurgulanan uygulamanın ilk adresi İzkent Mahallesi olacak. 30 Nisan Perşembe günü 10.00 ila 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlar, evlerindeki kişisel kütüphanelerden getirdikleri yıpranmamış kitapları, alanda kurulan stantlarda başka kitaplarla ücretsiz olarak takas edebilecek. Bu sayede hem kitaplar yeniden dolaşıma girecek hem de okurlar kütüphanelerini zenginleştirme fırsatı bulacak.
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Kitap Değişim Günleri ile hemşehrilerimiz arasında güçlü bir kültürel bağ kurmayı amaçlıyoruz. Her mahallede kurulacak bu buluşma noktalarıyla kitapları yeniden dolaşıma kazandırırken, okuma alışkanlığını da hep birlikte büyüteceğiz. Tüm kitapseverleri bu anlamlı değişimin parçası olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





