Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Şubat ayı oturumunda gündeme gelen 1,5 milyar liralık kredi kullanım teklifi, CHP’li meclis üyelerinin ret oylarıyla kabul edilmemiş ve bu durum siyasi tartışmaları beraberinde getirmişti.

“Yüksek kâr” vaadiyle 500 milyonluk vurgun: Kuyumcuya 384 yıl!
“Yüksek kâr” vaadiyle 500 milyonluk vurgun: Kuyumcuya 384 yıl!
İçeriği Görüntüle

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, söz konusu kararın kamu yararı taşıdığını belirterek meclisin aldığı ret kararını yeniden değerlendirilmesi için iade etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında konu tekrar gündeme alındı. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun katılmadığı toplantıyı, başkanvekili Polat Bora Mersin yönetti.

Mecliste yapılan görüşmelerin ardından Çerçioğlu tarafından iade edilen kredi teklifi oylamaya sunuldu. Ancak teklif, CHP Grubu’nun oylarıyla bir kez daha reddedildi.

Kaynak: AYDIN SES GAZETESİ