EGEDESONSÖZ – İzmir’de yürütülen İzmir Gaz altyapı çalışmaları nedeniyle, 31 Ekim 2025 Cuma gününden itibaren bazı ESHOT otobüs hatlarının güzergahlarında geçici düzenlemeye gidildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 77 No.lu Nafiz Gürman – Halkapınar Metro 2, 196 No.lu Nafiz Gürman – Karşıyaka İskele, 197 No.lu Nafiz Gürman – Karşıyaka, 335 No.lu Doğançay – Halkapınar Metro 2 ve 477 No.lu Nafiz Gürman – Halkapınar Metro 2 hatlarının güzergahlarının geçici olarak değiştirildiği belirtildi.

Gazeteci Yapar, “Tugay’ın şövalyeleri”nin son icraatlarını anlattı: “Havuz”a can yeleği atma ekibi var!
Gazeteci Yapar, “Tugay’ın şövalyeleri”nin son icraatlarını anlattı: “Havuz”a can yeleği atma ekibi var!
İçeriği Görüntüle

Çalışmalar süresince bu hatlar, mevcut güzergahlarını takip ederek 7123 Sokak ve 7000 Sokak üzerinden seferlerine devam edecek. Gidiş yönünde mevcut güzergahın ardından 7123 Sokak–7000 Sokak hattı izlenecek, dönüşte ise 7000 Sokak–7123 Sokak güzergahı kullanılacak.

Açıklamada, hatların Muhtar, Emek ve Gümüşpala Merkez duraklarından geçişinin geçici süreyle iptal edildiği bilgisi de yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için güncel güzergahların ESHOT’un web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilmesini istedi.