Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
18 Mart 2024 Pazartesi

Bugün 18 Mart! Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde bir defa daha saygıyla eğiliyoruz.

Yokluklar içerisinde bin bir emek ve fedakarlıkla kan dökülerek bedeli ödenen bu eşsiz topraklara karşı acaba sorumluluklarımızın farkında mıyız? 109 yıl sonra bugün Türk Milleti olarak kendi içimizde bir ve beraber miyiz? Birbirimize karşı sevgi ve saygı besliyor muyuz? Tok açın halinden zengin fakirin çırpınışlarına karşı hassasiyet gösterebiliyor mu? Gençlerimiz umutlu mu? Emeklilerimizin yüzü gülüyor mu? İşçisinden memuruna, hastasından engellisine kadar sorunlar çözülebiliyor mu? Hukuktan eğitime, sağlıktan diyanete, tarladan marketlere, siyasetten spora kadar uzanan yaşam döngümüzün hangisi için “ kusursuz, ideal, çok iyi “ kelimelerini can-ı gönülden kullanabilmekteyiz?

Bir ülkenin aynası siyaset ve futbol’dur.

Günü kurtarma, yalan, dolan, eyyam, kul hakkı, cehalet ve liyakatsizlik kavramlarının tamamını siyasetle futbol kendi içerisinde barındırmaktadır. Memleket yapısının çürümeye yüz tuttuğu, yanlışa doğru diyebilmenin popüler olduğu ve bizi biz yapan değerlerden hızla uzaklaştığımız gerçeğini artık kabul etmemiz gerekiyor.

Özellikle son 2 yıldır sokakta, ticarette, ikili ilişkilerde herkesin herkesi kazıkladığı, televizyonda, gazetelerde, sosyal medyada bilerek istenerek planlı şekilde yalan konuşulduğu ve  “zafere giden yolda her şey mübahtır” tezinin topluma aşılandığı bir ortamda adeta YOK OLUYORUZ, BİTİYORUZ TÜKENİYORUZ!

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan rezilliklerin tamamı yukarıda yer alan yazının sonucudur. Çanakkale ruhuyla başlayan destansı bir sevdanın 109 yılsonunda geldiği nokta tüm dünyaya karşı rezil olup dibin dibine demir atmış Türk futboludur!

“Türk Lirası zaten en dipte, gidecek yeri kalmadı” cümlesini işiten bu kulaklar dün geceden sonra Türk Futbolu için hangi imtiyazlı kararları manşete taşıyacak merak içerisinde bekliyoruz. Yeter artık, gerçekten bıktık cidden usandık.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva