Cumhur BULUT
Harun Özdemir’i tıstımbılik eden yazı
14 Ocak 2018 Pazar

Tabiri caizse MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin siyasal stratejisi karşısında herkes ters köşe.

Harun Özdemir hocamız da onlardan biri. Tanırsınız canım, hani şu “İzmir Saint Joseph Koleji” nin din hocası, bizim de gözde yazarlarımızdan…

Şaşırmakla kalmamış hocamız, bir de öylesine derin tahkike dayalı bir yazı yazmış ki sormayın gitsin. Okuyan, yazanın atomu parçaladığını veya Cern deneylerine katıldığını falan sanır. Öyle üst perdeden vermiş ki coşkuyu hazret, anlatamam. Okumuşsunuzdur…

Okumadıysanız da okursunuz gari.

Neyse, Hazreti Harun Özdemir Hoca Efendi ki ulemanın ulularındandır. Sayın Bahçeli için kaleme aldığı yazısının başında şu ifadeleri kullanmış, “Bahçeli ortaklığa yorduğu kadar hiçbir konuya bu kadar kafa yormadı.”… İfadedeki netliği fark ettiniz değil mi? Çok iyi bilir Harun Efendi Hazretleri, Rüya-i Manada görür ve bilir Bahçeli’nin nelere kafa yorduğunu. Olmadı daha fazla bilgi edinmek için “tayy-i mekân” ve “tayy-i zaman” eyleyerek yanına kadar gider Devlet beyin…

Eee, Harun Efendi diye boşuna demiyoruz, lütfen yani…

Siz bakmayın öyle yazsısında işi şaşkınlığa vurduğuna ve mesele üzerinde düşündüm dediğine falan. Şıp diye anlar; zıp diye zıplar Harun Hoca! Anlar, anlar emme ne size ne de bize belli eder irfanını. Öyle de tevazu sahibidir hani.

Mesela yine yazısında MHP Liderinin “Ağır Abi” liğinden bahsetmiş ya, e tabii ki çok iyi bildiğinden. O ağırlık karşısında, o siyasi güç ve irade karşısında eğileceğini bilir de işte o yüzden bize de anlatmak ister. Yoksa öyle pespaye duyguların esiri değildir Harun Özdemir Efendi!

Hani o bizim “Gakkolların” değişiyle “tıstımbılik” hiç değildir Efendi Hazretleri.

Dedim ya çok iyi bilir Türk Siyasi tarihini, ama hiç belli etmez. Sayın Bahçeli’nin 1999 neyi, neden yaptığını; 2002’de hangi şartlar altında erken seçime gittiğini; neden ve nasıl göreve döndüğünü; 2007, 2011, 2015 ve diğer bütün politik kavşak noktalarında MHP’nin ve onun muhterem liderinin nasıl zorlu sorumluluklar üstlendiğini defalarca anlatılmadan bilir. Anlar, algılar, kavrar ve yorumlar. Yani halkımızın tabiriyle “kabazihin” değildir.

Yoksa öyle düşünmez hazret, MHP’ye laf etmez, ettirmez! Devlet’in ne olduğunu, biz Türklerin Devlet inancını, Türk Milliyetçilerinin Türk Devleti tasavvurunu, Atatürk, Türkeş ve Bahçeli’nin neyi temsil ettiğini çok iyi bilir.

Bilmez mi, bilir elbet.

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Aralık 2020 Pazar 06:52

Her elini kolunu sallayan yazar oluyor bu adam gibi. Önce cümle kurmayı öğren lütfen. Daha sonra insanları eleştir. Millete laf sallayarak popüler olamazsın ayrıca, yaptığını kınıyorum.

Yorumu oyla      2      3  
14 Şubat 2018 Çarşamba 01:43

Görev yaptığı okul ile yazdığı yazının alakası nedir? MHP'nin politikalarına ters yorum yapan herkesi tukaka ilan etmek sizin geninize işlemiş. Musavat Dervişoğlu gibi birisi bile MHP'yi bırakıp gittiyse o partiden hayır gelmez. Kendimi bildim bileli MHP'ye oy vermiş birisi olarak şu an çok pişanım.

Yorumu oyla      11      5  
Fikret ASLAN 15 Ocak 2018 Pazartesi 13:52

ERDEM DİNLER isimli yorumcuya: Erdem bey belli ki Cumhur beyin sıkı bir takipçisisin. Bunu nereden anladım diye sorarsan tıpkı takip ettiğin yazar Cumhur bey kadar cahil ve bir o kadar mahalle ağzına sahipsin. Sana tavsiyem Cumhur beyle mahallenizdeki çay ocağınızda başbaşa verip ülkeyi kurtarın.

Yorumu oyla      15      5  
Nazan Cankat 15 Ocak 2018 Pazartesi 12:39

adam 2009 dan buyana yazıyor. ilk defa okuyanlar ilk defa okuma yazma öğrenmiş olabilirler. İzmir in en tanınmış adamlarından biridir. etkili bridir. Gooogle araştırması yapan görür. Harun Özdemir bence mhp işlerini anlayamıyacak kadar sen josefli

Yorumu oyla      11      10  
Mete 15 Ocak 2018 Pazartesi 12:00

Sayın yazar yazısını kişisel duygularının esiri olarak yazmış. Sanırım Harun Özdemir kadar popüler olmadığı için bir hemşehrilik kıskançlığı krizine girerek yazmış. Yazmakla kalmamış küstahça dalga geçmiş ama bu gazete yazarlarını takip eden herkes kimin ne olduğunu çok iyi bilir. Bazı kişiler fikirleriyle kıskandığı kişilere cevap vermezler, ancak böyle hakaret ederek cevap hakkını kullanırlar. Keşke Harun Özdemire fikirlerinizle cevap verseydiniz. Bu yazınız sizin çok boş biri olduğunuzu kanıtlar vaziyette duruyor. Bence gazete yönetiminden ve Harun Özdemirden özür dileyip mahallenizde bulunan çay ocaklarınıza geri dönün. Çünkü tam bir mahalle ağzına sahipsiniz.

Yorumu oyla      13      6  
Fikret Aslan 15 Ocak 2018 Pazartesi 11:38

Cumhur Bulut’u hayatımda ilk defa okudum... Sırf başlıkta Sayın Harun Özdemir’in ismi geçtiği için. Yazı içeriğinde herhangi bir fikir, görüş ve siyaset olmadığı için bende fikir beyan etmiyeceğim. Çünkü Cumhur beyin çok hafif deyimle herhangi bir dünya görüşü yok. Bu yazıyı yazmasının tek sebebi Sayın Harun Özdemir’den beklediği ilgiyi ve yakınlığı göremeyişidir. Klasik bir cahil ergen kıskançlığı yani. Buradan Harun beye sesleniyorum: Sayın hocam şu Cumhur ergeninin arasıra yanaklarını okşayıp ilgi gösterin lütfen. Çocuk size olan ilgi ve alakadan rahatsız olmuş ve sizi kıskanmış, yazıktır bu ergene. Bizim oralarda bu tip cahil ergenler çok Erçel olur ama yinede bizim çocuk deriz hoş görürüz. Cumhur’cuğum yorum rekoru sende. Bu rekoru borçlu olduğun Harun hocanın elini öpmen farz oldu bence.

Yorumu oyla      15      6  
Erdem Dinler 15 Ocak 2018 Pazartesi 10:12

Cumhur beyin yazısı etrafı epey harakete geçirmiş. Canlı kalkanlar sahne almış. Ne derlerse desinler. Harun bey üzerine vazife olmayan işlere karışmasın. Belgesel çeksin rapor hazırlasın. Bakalım Harun Bey cevap yazacak mı?

Yorumu oyla      11      10  
Fatal Error 15 Ocak 2018 Pazartesi 05:40

Boş boş yazmana kim ne diyebilir, keyif senin kalem senin. Mamafih; bu boşluğu bu kadar okurun önüne koymak...

Yorumu oyla      15      5  
Naim Toprak 14 Ocak 2018 Pazar 21:58

Yaklaşık 2 yıldır Egedesonsöz''ü takip ediyorum. Cumhur Bulut isimli yazarı yeminle hiç bilmiyordum. Neyse ki yazısının başlığında Harun Hoca''nın ismine yer verince kendisinin de farkına vardık. Yoksa wallahi kendisinden haberimiz olmayacaktı. Kendisi Harun Hoca''yı en az amcası kadar yakından tanıdığı belli ama maalesef ben kendisini ilk kez farkettim. Muhtemelen Harun Hoca da "Bu gazetemizdeki ilk yazısı mı arkadaşın" diye düşünmüştür

Yorumu oyla      14      5  
KÜRŞAT SAYER 14 Ocak 2018 Pazar 21:35

Cumhur denen yazarın yazısını sırf başlıkta Harun Özdemir yazısını gördüğüm için okudum. Meğer klasik ülkücü bilgi ve görgüsü ile yazılmış bir yazıymış. Zaten Devlet Bahçeli''yi savunmak da ancak bu seviyede bir bilgi ürünü olurdu. Bir ülkücüden derin bir analiz veya felsefi bir yaklaşım da bekleyen yok zaten. Benim Elazığlı çok dostum oldu hala öyledir. Elazığ''da da Cumhur''un yazısını okuyanlar "la get o tarafa kofik" derdi??

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva