HABERLER>POLİTİKA
28 Ocak 2019 Pazartesi - 15:58

Zeybekci'den Soyer yorumu: O davete ne dedi?

CHP'nin adayı Soyer'in kendisini Kemeraltı Çarşısı'nda yemeğe davet edeceği yönündeki açıklamasını değerlendiren Zeybekci, "Bence yalnız gitmesinde fayda var; çünkü vatandaşların yalnızken kendisine söyleyecekleri vardır" dedi.

Zeybekci den Soyer yorumu: O davete ne dedi?

AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ın babası İsmet Yorgancılar'ın cenaze töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tunç Soyer'in, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklandığı hatırlatılıp, düşüncesi sorulan Zeybekci, "Valla biz işimize bakıyoruz. Hayırlı olsun, tebrik ediyorum kendisini" diye konuştu.

'YALNIZ GİTMESİNDE FAYDA VAR'
Bir basın mensubunun, CHP'nin adayı Soyer'in kendisini Kemeraltı Çarşısı'nda yemeğe davet edeceği yönündeki açıklamasının basına yansıdığını belirttiği Zeybekci, "Böyle bir şey duymadım. Ben Kemeraltı'na hep gidiyorum, orada zaten yemek yiyorum. Yaklaşık 10 defa gittik. Küçük esnaf lokantalarını da seviyorum. Ama bence yalnız gitmesinde fayda var; çünkü vatandaşların yalnızken kendisine söyleyecekleri vardır" dedi. (DHA)

 
CHP'nin kalesinde deprem! Belediye başkanı istifa etti
 
Tersanede yangın: 8 işçi yaralandı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ATATÜRK 28 Ocak 2019 Pazartesi 19:22

BÜYÜK BAŞKAN..TEBRİKLER ŞİMDİDEN..

Yorumu oyla      11      8  
bırakın diğer partileri 28 Ocak 2019 Pazartesi 18:19

Mikorfonu eline alan her kafadan bir ses konu bir tane o da diğer partiler ve adaylarını eleştirmeler nedir bu işmi şimdi? Dikkatinizi çekiyor mu insanlar durmadan Ak Parti seçmeni ilk kez konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor deniliyor buna kafa yorulması gerekmez mi? Hayat şartları insanları perişan etti. Evet söyleyenler doğru söylüyor İzmir'e 1 metre bile metro yapılmadı Sayın Zeybekci'nin vaatlerinde metro lafı hiç yok. Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yardım yapılıyor İzmir'e neden yapılmadı? Bırakın diğer partileri ve adaylarını eleştirmeyi: eldeki seçmeni elde tutmaya çalışmalı durum pek parlak görünmüyor. Belediye başkan adayı haricinde lütfen artık kimse yorum yapmasın vaat vermesin sadece Sayın Zeybekci'nin yanında olun. O yorum yapanların bugüne kadar İzmir'in hakkını savunmadıklarını herkes biliyor. İzmir'li her metro istiyoruz dediğinde her seferinde körfez geçişini temcit pilavı gibi milletin önüne getirdiler. 31 marta kadar aday haricindekiler lütfen susun sizi çok dinledik hep cek cak yaptınız eser sizin gurur duyabilirsiniz.

Yorumu oyla      10      6  
Nezih 28 Ocak 2019 Pazartesi 17:37

Nezaket farkı. Nezih bir davete Çirkin Siyasetle cevap. Diyoruz ya siz İzmir'i ve İzmirliyi tanıyamazsınız. Olmaz ne yapsanız.

Yorumu oyla      14      7  
misafir 28 Ocak 2019 Pazartesi 17:15

taş tam yerine gitmiş

Yorumu oyla      18      20  
volkan 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:35

soyer yalnız gidebilir o izmirli bilir konagı ksk yı. bence siz yalnız gitmeyin zaten aydın şengul devamlı yanınızda yoksa kaybolursunuz!! size hiç yapılmayan otogar metroyu yada soğanın kg ne kadar soruyolarmı? 6tl oldu bilginize..

Yorumu oyla      34      15  
ben olsam 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:26

Sayın Zeybekci'nin yerine İzmir'i ve İzmir'liyi çok iyi bilen birisi olarak acil şu konuları çözerdim yoksa bu şekilde işin olacağı yok. Önce il başkanı ve milletvekilerinden yanımda olmalarını ama yorum ve vaat vermemelerini isterim çünkü her ağızlarını açtıklarında kampanyaya yarar değil zarar veriyorlar. Örnek: Sayın Dağ diyor ki belediyeyi aldığımızda yağmur suyunu kanalizasyona vermeyeceğiz, ayrıştıracağız. Sayın Dağ 16 yıldır tek başına iktidarda olan bir parti bunu niye yapmadı, bunu yapan Ak Partili belediye örneği gösterebilirmisin? İl başkanı: 'Seçimi kazandığımızın ertesi günü tramvayı sökeceğiz' yahu diğer illerde de tramvay var niye sökülmedi. İzmir'linin yaşam tarzı sorunu yok ama il başkanı 'Yaşam tarzına müdahale etmeye niyetimiz yok istersek kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederiz' bu ne şimdi ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? 10 yıldır Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları yüzünden Ak Parti seçmeni belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor. Müsebbibi sensin.Sayın Zeybekci: tarım ve hayvancılık desteği vereceğim vaadi tutmuyor zaten Kocaoğlu bunu gayet güzel yaptı. Su faturalarında indirim yapacağım diyorsun Ak Partili belediyeler bugüne kadar yapmadı seçim sonucu garantisi gitmeye başlayınca su faturalarında indirim yaptılar, insanlar zaten buna tepkili. Kalıyor tek vaat o da İzmir'e metro projeleri açıklamak ama onu da siz yapmıyorsunuz. Bu kadro bu haliyle seçimi nasıl kazanacak Sayın Zeybekci. Öyle bir hava varki top dolaştıralım maç bitsin soyunma odasına oradan evimize gidelim görüntüsü var. Birde ilk kez olan birşey var Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi iktidarın İzmir'e 1 metre bile metro yapmaması, pazar ve market fiyatları yüzünden mutfaktaki yangının sönmemesi.

Yorumu oyla      34      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir: CHP iflas etmiş bir zihniyettir!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’de açıklanan adaylarına bir tepki de ...
DSP İzmir'den 'çizik yiyen' başkanlara çağrı: Kapımız açık!
CHP’den aday gösterilmeyen bazı isimlerin 2014 yerel seçimlerinde DSP’yi ...
'4 milyon Suriyeli mülteci için güvenli bölge oluşacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk aşamada hala Türkiye'de yaşayan yaklaşık 4 ...
 
Erdoğan da uyarmıştı! 81 ile talimat gitti
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: "(Marketlerdeki yüksek fiyatlar) Önemli ...
İYİ Parti İzmir’den şok Soyer çıkışı: Tabanımız tarafından...
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Tunç Soyer’in ilan edilmesinin ...
CHP Marmaris'te deprem: İlçe yönetimi istifa etti!
CHP Marmaris İlçe Başkanlığı yönetimi, iradelerinin hiçe sayıldığını öne ...
 
CHP İzmir'in adaylarından ilk mesajlar
31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden ...
Vatan Partisi'nin İzmir adayı belli oldu
Vatan Partisi'nce İzmir'den büyükşehir belediye başkanı adayı olarak İl ...
HDP'den İzmir kararı: Aday çıkaracaklar mı?
Yerel seçim için hazırlıklarını hızlandıran HDP; İstanbul, Ankara ve İzmir’in ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva