HABERLER>POLİTİKA
25 Eylül 2018 Salı - 09:48

Yağcı'dan mesaj: İzmir, AK Parti ile tanışsa bir daha vazgeçmez!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda “İzmir, bizim belediyecilik anlayışımızla hizmet almaya layık bir kent. İzmir AK belediyecilik ile tanışsa, bir daha da vazgeçemez” dedi.

Yağcı dan mesaj: İzmir, AK Parti ile tanışsa bir daha vazgeçmez!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda partililerle buluşan Selim Yağcı, teşkilata yerel seçimler öncesi birçok mesaj verdi. Toplantı sırasında partililerden sürece ilişkin beklentilerini de alan Yağcı, İzmir’in fotoğrafını net şekilde çekerek, Genel Merkez’e de durumu ileteceklerini söyledi. Adaylıklarla ilgili çalışmaları da titizlikle yürüteceklerini belirten Yağcı, İzmir’de başarıya ulaşılması için ne gerekiyorsa yapılacağını aktardı. Bu noktada her bir teşkilat mensubunun görüşlerinin de çok önemli olduğunu anlatan Yağcı, İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyeleri için en uygun adayı tespit ederek, İzmirlilerin karşısına çıkacaklarını vurguladı.

İZMİR’DE BAŞARIYA ULAŞACAK GÜÇTEYİZ
AK Parti’nin 2023 vizyonunu yüklenen adayların belirleneceğini dile getiren Yağcı, yerel seçimde de başarı öykülerine yeni başarılar ekleneceğine olan inancını paylaştı. AK Parti İzmir teşkilatının başarıya ulaşacak güçte olduğunu gördüğünü de söyleyen Yağcı, bu enerjinin İzmir’in her köşesine yansıyacağına olan inancının da tam olduğunu vurguladı. İzmir’in en iyi hizmete layık olduğunu dile getiren Yağcı, İzmir’deki başarının AK Parti açısından büyük önem taşıdığını da belirtti.

İYİ BİR NOKTADAYIZ
Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Şengül ise, parti içindeki herkesin motivasyon ve heyecanının üst düzeyde olduğunu söyleyerek, “Bizim hedefimiz İzmir Büyükşehir'e AK Parti bayrağını dikmektir. Bunu başaracağımıza da çok inanıyoruz. Teşkilat olarak 7'den 70'e ciddi çalışma içerisindeyiz. İlçelerde de motivasyon ve heyecanımız üst düzeyde. Tüm ilçelerde arkadaşlarımız 'seçime hazırız' diyor. Elbette çalışmadan, emek vermeden hiçbir şey olmaz. İzmir'deki seçmen, belediyelerden rahatsızlık duyuyor. Sokakta da bu durum yüksek sesle dillendiriliyor. Sorunları doğrutespit ederek, inanarak ve samimiyetle çalıştığımızda İzmir’de alamayacağımız ilçe yok. Şu anda iyi bir noktadayız. Uyum ve işbirliğimiz gün geçtikçe pekişiyor” dedi. Şengül, geniş bir istişare ile adayların belirleneceğini de hatırlatarak, Genel Merkez’in İzmir için en iyi adayları seçeceğine de emin olduğunu sözlerine ekledi.

 
Büyükşehir üreticinin yüzünü güldürdü
 
Bornova'nın vefa parkı yenilendi
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
süleyman 26 Eylül 2018 Çarşamba 08:41

16 Senedir ülkeyi mafettiniz.Sizi çok iyi tanıyoruz keşke din yoluyla kandırdığınız insanlar akp yi sorgulasa.Yolsuzluk ,adam kayırma,pahalılık,hileli sınavlar,milyonlarca Suriyeli,haksız yere hapislerde süründürelenler hepsi eserleriniz.Suriyede ölen askerlerimiz şehit.15000 lira verenler şehitlikten muaf.Söylenecek çok şey var.Domat kaç lira ,biber kaç l,ra ,elektrik,doğalgaz vs.anlatta bilelim.

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 25 Eylül 2018 Salı 21:51

Market ve pazar gayet ucuz. Dış güçlerin oyununa gelmeyin :)

Yorumu oyla      9      5  
Öneri 25 Eylül 2018 Salı 20:45

Şişkin cüzdanı olmayan (siyasetçi - ihaleci - nimetlerden yararlanmış olmayan) bir normal yurdum insanını yanınıza alın market ve pazara birlikte gidin insanın çaresizliğini görün, oturun akaryakıt-doğalgaz-elektrik ve diğer bütün zamlarla nasıl canı çıktığını görün, sonra külliyenin resmine bakın, Vıp Jumbo Jet ve ultra lüks makam arabalarına şatafata lükse bakın karnenizi görürsünüz, göremezseniz o sizin beceriniz, karnenizi görürseniz zaten kimseden oy istemezsiniz. 16 yıllık dava diye verilen destek bunun için artık bitti.

Yorumu oyla      12      5  
Bülent ışık 25 Eylül 2018 Salı 19:34

Buca,Aliağa ve Bayındır daha önce Ak parti belediyesi ile tanıştı ama vazgeçti.

Yorumu oyla      13      5  
İzmir'ce 25 Eylül 2018 Salı 15:53

Merak ederim 16 yıldır İzmir Ak Parti milletvekilleri (sayısı giderek azalsa da) Ankara'da İzmir için ne yaptılar? Sadece İzmir Büyükşehir Belediyesini eleştirdiler. Hatta geçen gün bir vekil Karabağlar'da 4 mahalleye doğalgaz müjdesi vermiş, doğalgaz firması zaten ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar çok para kazanır bunu çıkıpta bir vekilin müjde diye anlatması çok komik. İzmir'in acil metroya ihtiyacı var ama sizin böyle bir düşünceniz olduğunu zannetmiyorum. Burası İzmir seçimde belediye gündeme gelince burada siyasi parti ismi geçerli olmuyor.

Yorumu oyla      15      5  
vurun abalıya 25 Eylül 2018 Salı 15:44

Ak Parti İzmir'e birşey yapmadığı için sosyal belediyecilik anlayışıyla belediye tarımdan hayvancılığa kadar her sorunu çözmeye çalışıyor. Sayın Kocaoğlu bu nedenle Ak Partili seçmenden de oy alıyor. Ak belediyeciliği önce elinizdeki belediyelerde uygulayın görelim sonra bakarız. Toplu ulaşımda ak belediyelerde millet özel halk otobüsüne muhtaç edilmiş adına halk otobüsü denildiğine bakmayın (örneğin İstanbul'da halk otobüsleri kimlerin yani kaç kişinin)

Yorumu oyla      14      5  
ÖTEKİLEŞTİRMEYİN 25 Eylül 2018 Salı 15:32

Ak Partili büyükşehirlere hafif raylı ve metro sistemi için hazineden para yardımı yapılırken İzmir'e neden verilmiyor? Bırakın parayı belediyenin onay için gönderdiği metro projeleri neden onaylanmıyor? Biz metro istiyoruz siz inşaat sevdanız yüzünden körfez geçişi yapmaya kalkarsınız. Yapımcıyada bol keseden devlet garantisi verirsiniz millet döviz borcuna iyice batar. Çok basit birşey ama siz hatanızı yıllardır düzeltmiyorsunuz Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları çok büyük sorun siz onu bile düzeltmiyorsunuz bu iki ilçeden oy alamama pahasına. Siz İzmir'i çözemediniz: kimsenin müdahale etmediği isteyenin çıkıp aday olabileceği ilçe kongreleri ve il kongresi istiyoruz. Bunlar olmadığı için 16 yıllık destek bitti.

Yorumu oyla      15      5  
Mustafa Narin 25 Eylül 2018 Salı 15:24

Ben CHP ile çıkıyorum, sizinle hiç tanışmayalım. İmza:İZMİR

Yorumu oyla      14      5  
ATATÜRKÇÜ 25 Eylül 2018 Salı 14:02

İZMİR İÇİN GELİŞTİRİLEN BÜTÜN İYİ VE GÜZEL PROJELERE ENGEL OLARAK KENDİNİZİ BİZE TANITTINIZ ZATEN. VE BENCE ZATEN TÜM TÜRKİYE'DE SİZİ EN İYİ TANIYAN İZMİR VE İZMİRLİLER OLDUĞU İÇİN BURADA BARINAMIYORSUNUZ.

Yorumu oyla      19      5  
Hür Düşünce 25 Eylül 2018 Salı 14:01

Ben bunca senedir İzmir'de en çok hürriyeti soluduğumdan dolayı mutluyum. Belediyecilik hizmeti bazen eksik kalmış hiç önemli değil. Ne ittirilmeyi ne de kaktırılmayı isterim. Ne de manasız yatırımları (manası vardır da biz bilemeyiz) yüksek binaları vs. isterim.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaşam savaşı veriyordu: CHP'li vekilin ailesinden açıklama
Vefat ettiği duyurulan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın ailesinden ...
DSP İzmir'de başkan istifa etti, 1 hafta sonra geri döndü!
İzmir'de geçen salı günü il başkanlığı görevinden istifa eden DSP İzmir ...
AK Partili İnan: İzmir’de dokunmadığımız genç kalmayacak
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, bölge toplantılarının ikincisini ...
 
MHP, af teklifini meclise sundu
MHP'nin, Bazı Suçlarla İlgili Ceza Sürelerinin Şartlı İndirimi ile Tutuklu ...
İzmir’in seçim güncesi… Tire’de dengeler nasıl?
Yerel seçimlere gidilirken partiler açısından İzmir’in kırsalındaki en ...
Nihal AŞKIN yazdı... Şengül, Kocaoğlu'nu Ankara'ya neden (?) götürdü
Nihal AŞKIN yazdı... Şengül, Kocaoğlu'nu Ankara'ya neden (?) götürdü
 
CHP'li Bayır'dan Kocaoğlu yorumu: Artık ağabeylik yapmalı!
Milletvekili Bayır, “Aziz Bey ağabey rolünde çıkacak, ‘hepinize teşekkür ...
CHP'li Kılıç 'ek gösterge 3600'ün peşinde!
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
CHP'li Polat otizmli çocuklara sahip çıktı
CHP’li Polat, otizmli öğrencilerin yaşadığı sıkıntıları TBMM gündemine taşıdı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva