HABERLER>POLİTİKA
3 Şubat 2019 Pazar - 11:10

WhatsApp’tan çağırmıştı... Zeybekci'den 'çay var dediler geldik' ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, WhatsApp’ta “0552 175 3535 - Zeybekci İzmir’i Dinliyor” numarasına mesaj göndererek mahallelerinin sorunlarını anlatmak için kendisini davet eden kahvehane sahibi Yaşar Özer’i, Karşıyaka Şemikler’deki işyerinde ziyaret etti.

WhatsApp’tan çağırmıştı... Zeybekci den  çay var dediler geldik  ziyareti

Kahvehanede vatandaşlarla oturan Zeybekci, davete icabet etmek gerektiğini belirterek Yaşar Özer’e geleceğini tahmin edip etmediğini sordu. Özer’in “Kesinlikle geleceğinizi biliyordum. Halkla iç içe olmanızı istiyorum” yanıtı üzerine Zeybekci, Denizli Belediye Başkanlığı döneminden örnek vererek, “7 yılın 1 yılında bile makamda oturmamışımdır. 6-6.5 yıl sokakta, vatandaşın arasında, projelerin, inşaatların başında geçti” dedi.

Bir vatandaş, kaza geçirdiğini Zeybekci’nin geldiğini duyunca sorununu iletmek için kahvehaneye geldiğini aktararak Mavişehir trafiğinin sıkışıklığına dikkati çekti, Şemikler’e yapılacak bulvarın bir an önce hayata geçirilmesini istedi. Projelerinin İzmir trafiğine önemli ölçüde rahatlama getireceğini, bu bölgeye yönelik de çalışmalarının yer aldığını kaydeden Zeybekci, vatandaşlardan 7 Şubat’taki proje tanıtımını yakından takip etmelerini istedi.

Sorunlara köklü çözüm istediklerini anlatan vatandaşlara bu görev için hazır olduğunu söyleyen Zeybekci şöyle devam etti:

“Kimseye, İzmir’in geleceğinin üzerini ideolojik bahaneleri örttürmeyin. 21. yüzyılda bu problemleri tartışmak ilkelliktir, bu şehre hakarettir. Turizm yatırımcısına gösterilecek altyapısı tamamlanmış bir yatırım alanı yok. İzmir’in en gözde yeri Karaburun yarımadasında bazı yerlerde kanalizasyon yok, fosseptik problemi var. Ege Serbest Bölgesi’ne ekonomi bakanlığım döneminde önemli katkım oldu. Bu alanların İzmir’in her yerine serpiştirilmesi lazım. İzmir sağlık turizminin, ticaretin, lojistik, ulaştırma ve hava kargonun merkezi haline gelecek.”

Atatürk’ün, cumhuriyetin kurucusu, milletin baş tacı olduğunu, yalnız Türkiye’nin değil Orta Asya’dan Kuzey Afrika’ya, Balkanlar’a kadar kültür coğrafyasının lideri, sembolü olduğunu dile getiren Zeybekci. Atatürk’ü, bir partinin sınırlarına hapsetmek kimsenin haddine değildir. Atatürkçü geçinenler, bir de Atatürk’ten geçinenler var” ifadesini kullandı. Ziyarete AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç da eşlik etti.

ZEYBEKCİ ÇARŞIDA
AK Parti adayı Zeybekci, beraberinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Çankaya’daki Elektronikçiler Çarşısı’nı da gezdi, esnafla bir araya geldi.

Zeybekci’yi içtenlikle karşılayan vatandaşlar, “Gelin artık kurtarın bizi”, “Umudumuz sizsiniz”, “Yanınızdayız, sizinleyiz”, “Canı gönülden, tüm kalbimizle İzmir için sizi istiyoruz”, “Gelin artık, Barcelona yapın İzmir’i”, “İzmir öyle bir körelmiş ki köyü geçmiş. Sizden beklentimiz bunları düzeltmeniz. İzmir’e çok yazık oluyor”, “Yağmur yağdığında otobüsten inip yayan gidiyoruz, İzmir trafiği berbat”, “İzmir’in düzelmesi lazım” diyerek desteklerini ifade etti, belediye hizmetlerine ilişkin beklentilerini dile getirdi.

Zeybekci ise vatandaşlardan oylarını İzmir’e, kentin geleceğine vermelerini isteyerek, “Başaracaksak hep birlikte başaracağız. Değişimi siz başlatacaksınız. Biz İzmir’i almaya değil kendimizi vermeye geldik. Birlikte bir İzmir hikayesi yazalım. Umut sizsiniz” yanıtlarını verdi.

 
İzmir Ticaret Borsası'ndan 'koyunculuk' çalıştayı
 
Bu soygun şeytanın bile aklına gelmez!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÖZ İZMİRLİ 4 Şubat 2019 Pazartesi 08:27

ET,YEM,PİRİNÇ,SOĞAN,SAMAN,TOHUM,ARABA,DOMATES,MERCİMEK....... "ZEYBEKÇİ" İTHAL KENDİ KENDİNE YETEN ÜLKE OLAMAYIŞIMIZI ANLAT ZEYBEKÇİ

Yorumu oyla      12      6  
Gaziemir Partili 3 Şubat 2019 Pazar 21:49

Merkez sen söylediklerine inanamazken İZMİR li nasıl inansın Zarraf a Ülke ekonomisini tek başına kurtardı deyip altın şilt veren İZMİR büyük şehir belediye başkasınınmıydı Mart''ın sonu bahar

Yorumu oyla      17      7  
öz izmirli 3 Şubat 2019 Pazar 21:06

ÇOK DOĞRU BAŞKANIM..BİZDE ATATÜRKÇÜYÜZ..BU SEFER OYUMUZ AKP YE SİZE OLACAK NİHAT ZEYBEKÇİ..

Yorumu oyla      12      19  
Ülkücüler 3 Şubat 2019 Pazar 19:26

Siz bunların sizi kandırmasına izin vermeyin, bakın kime oy verirseniz verin ama akp+mhp ittifakına oy vermeyin! Neden mi? Bu akpliler el altından Osloda görüşmelere başlamışlar, seçimleri bekliyorlar. Yazık etmeyin, alet olmayın bu devamlı kandırılan kandıranlara!Ben Bahçeli gene nasıl 180 derece dönecek, ne bahane uyduracak onu merak ediyorum. Bir de maduro'yu ne zaman, nasıl satacaklar?

Yorumu oyla      17      6  
Murat 3 Şubat 2019 Pazar 19:15

Merhaba, Bugün Sasalı Kent Ormanına gittik ailece. Doğası müthiş bir okaliptüs ormanı çok güzel ancak bakımsızlıktan dökülüyor. Piknik masaları çok az ve dökülüyor. İçerdeki yolu berbat. Tuvaletler ise iğrenç durumda. Potansiyeli yuksek ama vizyonsuzluktan dolayı yazık olan yerlerden biri. Bu küçücük örnek İzmir''in nasıl heba olduğunu çok güzel özetlemiş.

Yorumu oyla      11      15  
Merkez 3 Şubat 2019 Pazar 14:23

Daha önceki seçimlerde hiç olmazsa seçime bir kaç ay kala bütün mahalleler göstermelik te olsa asfaltlama yapılırdı chp İzmir''liyi öyle KEKLİK görüyor ki buna bile ihtiyaç duymuyor.

Yorumu oyla      23      22  
Merkez 3 Şubat 2019 Pazar 14:21

Gürkan zoruna mı gitti belediye başkanlığı makamı mazeret üretme yeri değildir yok hükümet engelledi yok çevre bakanlığı engelledi ne demek Atatürk Temel Karamollaoğlu Atatürk hdp bırakın bu ayakları artık İzmir''li ye mi yorrrrr bunu da 31 mart akşamı göreceksiniz.

Yorumu oyla      20      20  
volkan 3 Şubat 2019 Pazar 14:04

yandas siteler yetmedi burda yazmaya basladiniz akp li troller gerçekler ortada otogar metro gordes baraji alti delik dediğimiz vakit ortadan kayboluyosunuz

Yorumu oyla      26      17  
vatandas 3 Şubat 2019 Pazar 13:34

ekonomiyi batiran eski ekonomi bakaninin aday gosterilmesi tek kelime ile rezalet. başarisizligin odullendirildigi tek sistem galiba bizde nasilsa kimse hesap sormuyor. ama unutmayin ekonomi hata affetmez mutlaka faturasi agir olur.

Yorumu oyla      28      15  
ilçe 3 Şubat 2019 Pazar 13:28

izmir seni seviyor zeybekçi, oylar sana

Yorumu oyla      20      26  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu Perinçek'ten Binali Yıldırım'a ziyaret
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye bu zorlukları, çetin ...
HDP’li vekil Kemalbay İzmir’de yürütülecek stratejiyi açıkladı!
İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, partisinin 31 Mart yerel seçimleri ...
İl Başkanı Yücel’den 'görevden alınma' iddiasına net yanıt!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, kendisine ...
 
Kılıçdaroğlu'na: Zeka geriliği değil, zilletin zehir tesiri!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun milliyetçilik tarifi ...
Menderes'te CHP'den miting gibi seçim startı!
Seçim startını 2 bin kişiyle yaptığı kortej yürüyüşüyle veren CHP adayı ...
CHP Buca adayı Nezir ilk mesajı verdi, hedefi koydu: 150 bin oyu aşacağız!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir oldu. ...
 
CHP PM'den Eren Erdem bildirisi
CHP Parti Meclisi bir bildiri yayımlayarak, 25 ve 26. Dönem Milletvekili ...
AK Partili Şengül'den çok sert 'Soyer' mesajı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, HDP'nin, CHP'nin İzmir Büyükşehir ...
Gözler Başkent'te: İnce'nin adaylığı gitti-geldi!
CHP MYK’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Güzelbahçe ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva