HABERLER>EKONOMİ
19 Mart 2019 Salı - 09:52

VOLT Motor’dan tanıtım atağı

TurqualityDestek Programı’nda faaliyet gösterdiği elektrik motorları sektöründe ilk olarak programa dahil edilen VOLT Elektrik Motorları, İstanbul’da düzenlenen Win Eurasia 2019'a katıldı.

VOLT Motor’dan tanıtım atağı

İstanbul TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen Win Eurasia 2019'da ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Volt Elektrik Motorları Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Ferudun Özdemir, “Turquality kapsamında yabancı ülkeler VOLT markasını daha yakından tanıma fırsatı bulacak. Ayrıca makine ve ekipman üreticileri yaptıkları imalatların üzerine 'Powered By Volt' yani 'Gücünü Volt Motor'dan alan' ibaresi koyarak marka bilinirliliğimizi artıracağız. Bu girişimlerin sonucunda da kendi sektörümüzde 3 yıl içinde ihracat şampiyonu olmayı hedefliyoruz” dedi.

Saya Grup bünyesine 2011 yılında katılan VOLT Motor, Türkiye'nin en büyük elektrik motorları üreticisinden biri haline geldi. Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (KOSBİ) üretim tesisinde Ar-Ge çalışmaları ile öne çıkan VOLT Motor, bir yandan yeni nesil motorları tasarlarken bir yandan da katıldığı fuarlarda ürünlerini tanıtıyor. VOLT Motor, İstanbul TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenlenen ve imalat sektörüne yönelik en önemli organizasyonların başında gelen Win Eurasia 2019'a katıldı. Yeni nesil motorları ve içerik markası 'Powered By Volt' ile ziyaretçilerin karşısına çıkan VOLT Motor, dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

'TURQUALITY' CESARETLENDİRDİ
VOLT Motor standında 4 gün boyunca yerli ve yabancı sektör temsilcilerini ağırladıklarını belirten VOLT Elektrik Motorları Satış ve Pazarlama Grup Müdürü Ferudun Özdemir, başta “VOLT Motor” olmak üzere Türk markaların yurtdışında daha fazla ilgi görmeye başladığını söyledi. Özdemir, benzerlerine oranla daha kaliteli, uzun ömürlü ve tasarruflu olan Türk markalarının kendilerini yabancılara anlatmakta zorlandığını fakat hükümetin markalaşmanın önünü açmak amacıyla başlattığı Turquality programının firmaları cesaretlendirdiğini vurguladı.

'POWERED BY VOLT' GELİYOR
Turquality programına kabul edilmeleriyle birlikte Türkiye'yi yurtdışında daha güçlü temsil edeceklerini belirten Özdemir, “Bu süreçte yaşadığımız mutluluk, hükümetimizden gördüğümüz destek ve ürünlerimize olan güvenimiz yeni tanıtım girişimimizi de hızlandırdı. Önümüzdeki süreçte içinde VOLT Motor bulunan tüm makine, alet ve ekipmanların üzerine 'Gücünü Volt'tan alan' anlamına gelen ‘Powered By Volt' etiketi koyacağız. Böylece markası ne olursa olsun satış bayilerinden son kullanıcılara kadar herkes aldıkları ürünün içinde VOLT Motor olup olmadığını anlayacak” dedi.

AVRUPA, AFRİKA VE ORTADOĞU YOLCUSU
Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ülkelerinde düzenlenecek fuarlara da katılıp VOLT Motor'u yabancılarla buluşturacaklarını açıklayan Özdemir, “Bu yıl özellikle Almanya, İtalya ve Doğu Avrupa'da yoğun tanıtım faaliyetine başlayacağız. Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da da VOLT Motor'u daha güçlü tanıtmayı sürdüreceğiz. İçerik markamız olan 'Powered By Volt' ile elektrik motoru kullanılan tüm sektörlerde yer alacağımız gibi sağlayacağımız katma değer ile ülkemizin ve bölgemizin de ihracat altyapısını güçlendireceğiz” diye konuştu.

HEDEF: İHRACAT ŞAMPİYONLUĞU
VOLT Motor’un kısa ve orta vadeli hedeflerini anlatan Ferudun Özdemir, “Kısa vadeli hedeflerimizden biri 3 yıl içinde Türkiye'de elektrik motorları alanında ihracat rakamları bakımından ilk sıraya yerleşmek. Orta vadeli hedeflerimizin başında ise önümüzdeki dönemde Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde Volt markasıyla kendi tesislerimizi açıp depo ve satış sonrası hizmetler alanında çalışmaya başlamak” şeklinde konuştu.

ÖNCE TANITIM SONRA KONSER
Win Eurasia 2019 Fuarı kapsamında VOLT Motor’un kompresör üreticilerine yönelik geliştirdiği yeni nesil motorların tanıtımı da yapıldı. Yaklaşık 40 bayinin katıldığı tanıtım etkinliğinde Ar-Ge Yöneticisi Onur Uzer, yeni nesil motorların enerji verimliliği, dayanıklılık ve tasarımına yönelik bilgiler sundu. Tanıtımın ardından düzenlenen kokteylde Rus keman sanatçısı AlesWonderland'ın canlı performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.  

 
Balçova’da şehit yakınları için yemek verildi
 
Nevvar Salih İşgören Vakfı'ndan İstiklal Marşı ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolar ve euro güne nasıl başladı? İlk rakamlar
Dola kuru bir süredir devam eden 5.45 - 5.50 arasındaki dar bantta dalgalanmasını ...
Türkiye Varlık Fonu'ndan satış açıklaması
Türkiye Varlık Fonu'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye Varlık Fonu'nun ...
Yatırımlarını İzmir'e kaydırmıştı... Dev firmanın konkordato talebi reddedildi!
2017 yılında bazı yatırımlarını İzmir’e yönlendiren ve kent için 2 milyar ...
 
Dolar ve euro haftaya nasıl başladı?
Dolar kuru geçen hafta 5.45 - 5.50 bandında sakin bir seyir izledi ancak ...
Vergi ihbarcılarına 6,4 milyon lira ikramiye dağıtıldı
Geçen yıl vergi kaçıranları ihbar eden 391 kişiye yapılan ödeme 6,4 milyon ...
Bakan Pakdemirli'den İzmir'in ormanlarına teftiş
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de geçen yıl yangından etkilenen ...
 
MARBLE İzmir’in Türk mermerciliğine katkısı çok büyük
Doğal taş sektörünün önemli isimlerinden olan Prof. Dr. Faruk Çalapkulu, ...
Çeyiz Hesabı'ndaki devlet katkısı artırıldı
Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, evlenmeye hazırlanan ...
Lokantalarda tuz ve şeker rafa kalkıyor
Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Sağlık ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva