HABERLER>POLİTİKA
6 Eylül 2018 Perşembe - 13:33

TÜRKAV'a İzmirli Genel Başkan!

Türk Milliyetçisi Kamu Görevlilerin kurduğu “Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı” na (TÜRKAV) İzmirli genel başkan geliyor. Geçtiğimiz genel seçimlerde MHP’nin İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Ebubekir Korkmaz, TÜRKAV Kongresinin tek adayı oldu.

TÜRKAV a İzmirli Genel Başkan!

Fikri Temelleri Merhum Alparslan Türkeş tarafından atılan ve 1989 yılında fiili olarak kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Türkiye’deki Milliyetçi kuruluşların en önemlilerinden olan Türkiye TÜRKAV, kamuda çalışan Ülkücülerin buluşma noktası. Vakfın Türkiye genelinde yüze yakın aktif teşkilatı bulunuyor.

Bilhassa son yıllarda kamuda yaşanan Türk Milliyetçileri kıyımından sonra daha aktif bir çalışma içerine girmesi beklenen TÜRKAV’da Genel Başkanlığa Stratejist Ebubekir S. Kormaz’ın tek aday gösterilmesi dikkat çekici bir adım olarak ortaya çıkıyor.

İzmirli bir aileye mensup olan Korkmaz, Gazi Üniversitesi mezunu. İlk gençlik yıllarında Ülkü Ocakları Genel Merkezinde çok önemli görevler üstenen Ebubekir Korkmaz; Ülkü Ocakları Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

DEVLETİN ASLİ GÜCÜYÜZ
Alparslan Türkeş’in bizzat eğitim verdiği “Özel Eğitim Gurubundan” olan Ebubekir Korkmaz, uzun yıllardır MHP Genel Başkanı Lider Devlet Bahçeli’nin en yakınlarından biri. Geçtiğimiz seçimlerde iki defa İzmir Milletvekili Adayı olan Korkmaz, halen çeşitli sivil ve resmi kurumlara stratejik ve kurumsal eğitimler veriyor.

TÜRKAV Genel Başkanlığına aday gösterilmesi hususunda bir açıklama yapan Korkmaz; “Kamuda görev yapan Türk Milliyetçileri olarak uzun ve çetin bir yoldan geliyoruz. Devletimizi kuran fikrin ve yaşatan ideallerin sahibiyiz. Her şartta Türkiye Cumhuriyeti Devletinin asli gücü olan arkadaşlarımızın gösterdiği milli duruş takdire şayandır. Fakat son yıllarda yaşadıklarımız devletine hayatı pahasına bağlı olan mensuplarımıza karşı zulme dönüşmüştür. Devlet içine sızan FETÖ ve PKK terör örgütlerine karşı devletimizin yanında mücadele eden arkadaşlarımıza yapılanları kabullenemiyoruz.”

HEDEFTE YANDAŞ SENDİKACILIK VAR
Yeni dönemde birinci vazifemiz ilkönce bu adaletsizliklere karşı savaşmaktır. Kamu içinde yer tutan yandaş sendikacılık yerine liyakat ilkesini hâkim kılmak için demokratik mücadele vereceğiz. Hak Kuvvetlinin değil haklınındır prensibiyle çalışacağız. Mensuplarımızla büyük bir dayanışma içindeyiz. Bu dayanışmayı geleceğin güçlü devlet yapısı içinde çok iyi değerlendireceğimize inanıyorum. Zor bir dönemden geçen devletimiz için gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Gönlü Türk ve Türkiye aşkıyla dolu olan bütün kamu çalışanlarını da bu birliğe davet ediyorum. Kimliğinde asalet mührü taşıyanlarla birlikte bütün zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Bize böyle bir vazifeyi layık görenleri de utandırmamak için gece gündüz demeden çalışacağız.” Dedi.

Yoğun bir katılımın olacağı beklenen genel kurulda Türkiye’nin her yerinde faaliyette bulunan TÜRKAV Şube temsilcileri ve mensupları hazır bulunacak. Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi Konferans Salonu’nda 08.08.2018 Cumartesi Günü Saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan genel kurula MHP’nin ve TürkKamuSen’in üst düzeyde katılım sağlaması bekleniyor.

 
Büyükşehir'den Aydın'a bir sosyal tesis daha
 
İzmir dünden beri bunu konuşuyor: Şarbon iddiasına flaş açıklama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Çankırı’dan taksici esnafı ziyareti
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Şoförler ve ...
CHP’li Sındır: Doğamız, çevremiz ve sağlığımız tehdit altında
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir’in Aliağa ilçesinde meydana ...
AK Partili Şengül'den Kocaoğlu'na 'koku' çağrısı: Eğer çözüm üretemiyorsa...
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’de son zamanlarda artan ...
 
Meclis Başkanı Yıldırım, İzmir Fuarı açılışına geliyor!
İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 7 Eylül Cuma günü kapılarını 87'nci kez ...
Foça'daki çevre faciası Meclis gündeminde: Bakan'a 8 kritik soru!
TBMM Çevre Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Foça’daki ...
CHP'li Beko: İşsizlik Fonu talana açılıyor!
Fonun hazinenin ‘tek hesap’ sistemine devrildiğini ve yasaya göre “Fon ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Yerel seçimlerde ‘ittifak’ tutmaz, çünkü…
Mehmet KARABEL yazdı... Yerel seçimlerde ‘ittifak’ tutmaz, çünkü…
AK Parti'nin kamp tarihi belli oldu
AK Parti'nin 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 5-7 Ekim'de Kızılcahamam'da ...
Bahçeli'den İzmir teşkilatına mesaj var!
Milliyetçi Hareket Partisi Karabağlar İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Bahçeli'ye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva