HABERLER>POLİTİKA
27 Şubat 2024 Salı - 20:12

Tugay'dan iktidara yaylım ateşi: İzmir'de hangi yüzle oy istiyorlar bilmiyorum!

Buca Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Zenginleşmedi ve işsiz olan evi olmayan, ev alma hayali bile kuramayan milyonlarca insan bir tarafta, kendileri şatafat içinde yaşıyorlar. Neymiş… Bunlar oy vererek ülkede iyi şeyler olmuyormuş. Bugün de İzmir’de hangi yüzle oy istediklerini bilmiyorum ancak İzmir'i teslim alırlarsa kimi zengin edecekleri ve kimi dinlemeyecekleri geçmiş deneyimlerimizle ortada. Barlar sokağında boşuna gezmesinler. İzmirliler bilgili akıllı insanlardır bunlara kanmaz" dedi.

Tugay dan iktidara yaylım ateşi:  İzmir de hangi yüzle oy istiyorlar bilmiyorum!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı.

Mitinge dönüşen açılışta konuşan Tugay, dikkat çekici mesajlar verdi. 

TUGAY:YALANLARA İFTİRALARA KARNIMIZ TOK
Buca'da karşılaştığı coşkunun kendisini memnun ettiğini belirten Büyükşehir Adayı Cemil Tugay, "İzmir'in her yerinde miting yapıyor geziyorum. İnsanlarımız ile buluşuyoruz. burada bu enerji, heyecan inanın bana İzmir'de hiçbir yerde yok.  Ben plastik cerrahım. Türkiye'de ilk defa bir plastik cerrah belediye başkanı oldu o da benim. Karşıyaka'da Belediye başkanı oldum. sizlerin onayı ile bu göreve devam edeceğim. Bizim İzmirliler ile en çok gurur duyduğumuz konu Atatürk ilkelerine sahip çıkan, geçmişini bilen, geleceğini geçmişten aldığı ilhamla şekillendirmek için hangi bayrağın altında durması gerektiğini bilen insanlarız. Biz neden belediye başkanı olmak istiyoruz? Kimiz ve ne yapacağız? Ben bu kentin yetiştirdiği çocuklardan birisiyim. Ben doktor oldum 30 yıl doktorluk yaptım ve değişim kurumlarda halkımıza hizmet verdim. Bizim mesleklerimiz var. Bizim ailecek bir mesele ihtiyacımız yok: Bizim belediye başkanlığını meslek olarak görmüşlüğümüz de yok.  Bu şehre sahip çıkmak için sizler adına yola çıktık ve bu mücadeleyi yapmak için karar verdik. Partimiz 101 yıllık parti. Cumhuriyeti kuran parti. Atatürk'ün kurduğu ve bize emanet ettiği parti. Bu bayrağın altında siyasi mücadele yapmak vatanseverliğin, Türkiye Cumhuriyetine bağlılığın gereğidir. Biz neye bağlı olduğumuzu çok iyi bilen insanlarız. yalanlarla ve iftiralara karnımız yok. Bizim şehrimize ve ülkemize sahip çıkma isteğimizden sonra yapmamız gereken gece gündüz çalışmak. Yaşamımız boyunca biriktirdiğimiz her türlü bilgiyi ve daha fazlası arkamızda kale gibi duran CHP örgütünü dinleyerek hep beraber bu şehri yönetmek. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde özgürlüklerin baskı altında tutulduğu böyle bir süreçte İzmir’imizin değerini,  hoşgörüsünü koruyarak birbirimize karşı sevgi ve saygıyı koruyarak bu şehri korumamıza ihtiyacımız var. Bu şehri önce kendi evlatları korur. Bu şehir topraklarını ormanların, sularını kendine zenginlik kaynağı olarak görenler var ya da bu halkın malı olarak görüp kendinden daha değerli görenler var. Biz şehrimizin zenginliklerini emanet alıp bizden sonrakilere emaneti teslim edecek olanlarız.  Size pek çok konuda söz verebiliriz. Dernek ziyaretinde deim kafamda çok güzel pazaryeri projesi vardı şansıma çok güzel bir mimar başkana denk geldim diye. Şehrimizdeki mimarlar ile nasıl yapalım da Şirinyer’e İzmir'in en güzel pazar yerini yapalım onu konuşacağız" dedi.

YALANIN DOLANIN ARKASI GELMİYOR
AK Parti'ye de yüklenen Tugay, "Türkiye'de iktidar oldular 22 yıldır iktidarda duruyorlar. İnsanlar düşünüyor nasıl iktidar kalıyorlar diye. Tam 20 milyon insanı sosyal yardım muhtaç yaptılar. Yalanın dolanın arkası gelmiyor. Bizi vatan haini yaptılar, CHP iktidar gelirse yardımları kesecek dediler 20 milyon insana ve yalanla dolanla orada oturuyorlar. 22 yılda insanlar ülkemizde zenginleşti mi? Bazıları baya bi zenginleşti. Ancak toplumumuzn büyük bir kısmı onlar kadar  zenginleşmedi ve işsiz olan evi olmayan, ev alma hayali bile kuramayan milyonlarca insan bir tarafta, kendileri şatafat içinde yaşıyorlar. Neymiş… Bunlar oy vererek ülkede iyi şeyler olmuyormuş. Bugün de İzmir’de hangi yüzle oy istediklerini bilmiyorum ancak İzmir'i teslim alırlarsa kimi zengin edecekleri ve kimi dinlemeyecekleri geçmiş deneyimlerimizle ortada. Barlar sokağında boşuna gezmesinler. İzmirliler bilgili akıllı insanlardır bunlara kanmaz. AK Partili ve MHP’li vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Yalana ve kötü yönetime daha ne kadar katlanacaksınız? Bunları bitirmenin, göndermenin zamanı gelmedi mi? Ben onları çağırıyorum. Biz bir yerlerde takiyeli gezmiyor, kimseye yalanda söylemiyoruz. Bu memleketin yetiştirdiği insanlar olan, insanlarımıza duyduğumuz sonsuz saygı ve sevgi ile bu ülkeye hizmet etmek için karşılarındayız" ifadelerini kullandı.

BİZ İZMİR'E HİZMET EDERİZ
Menemen Belediyesi'ndeki arsa satışlarına da vurgu yapan Tugay, "Paramız var diyorlar... Menemen'de bir meclis üyesini zar zor daha doğrusu zorla belediye başkan vekili yapıyorlar. Ona verecek paraları yok onun yerine Menemen'in milyonlarca metrekare toprağını satıp onla seçim çalışması yapıyorlar. Madem paranız vardı menemen'e niye vermediniz? Bize artık yalan söylemeyin. Paranız varsa bize masal anlatmayın, deprem bölgesinde çadırda kalanlara ev yapın. Bizim yalanlara karnımız yok. Biz İzmir'e hizmet ederiz.  31 Mart günü sandıklara gideceksiniz sizlerin teveccühünüzü bekliyoruz. 1 Nisan’dan itibaren İzmir için yeni bir sayfayı açmaya, yeni bir hikayeyi yazmaya biz kararlıyız. 30 ilçe belediye başkanlarımız ile kararlıyız” dedi.

DUMAN: DİNLENMEMEK İÇİN YOLA ÇIKANLAR ASLA YORULMAZ
Buca Belediye Başkan Adayı Görkem Duman, "dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. yola çıkarken ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleri ile kendimi motive ettim. Nasıl daha yaşanabilir Buca’yı inşa edeceğimiz onun sözleri ile kendime benimsettim. Evlerindeyim, sokaklardayım, saat saat geçiyorum dinliyorum ve  sorunları bir bir tespit ettim. Projelerimiz tabii ki hazır 9 Mart günü Şirinyer Pazaryerinde lansman toplantımızı yapacağız. Ayağı yere basan kamu yararı güden projelerimizi size sunmaktan o kadar büyük mutluluk duyacağım ki. Hedefim bu şehri daha yaşanabilir bir kent yapmak. Rakiplerimiz yine çılgın projeler ile ortaya çıkmışlar. 2014'de nerdeyseler 2019'da aynı projeler vardı, şimdi de yine aynı hayaller. Niye hayal diyorum? Doları 31 TL, Benzini 41 TL onlar yaptı. Kamularında ekonomik güçleri çok zor hale geldi. Sorumlu olanlar sorunun çözümü asla olamazlar. Onlar ne yaptılar? Yangında, selde, depremde, pandemide vatandaşımıza İBAN attılar. Hizmet götürmediler. İBAN attılar. KOVİD-19'da sokağa çıkma kararı alındı. Beldiyemilirmiz maske, ekmek dezenfektan gibi tüm hizmetleri vatandaşlar götürdü onlar 5 maskeyi dağıtmadılar. Buca'yı sevgi hoşgörü ve barış dolu ilçe yapmak için sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ben anneden ve babandan Bucalı Görkem Duman... Sürdürülebilir çevre dostu projelerle şeffaflık içinde Buca'yı yönetmeye söz veriyorum. Bize saldırıyorlar. Astığım pankartları söküp kendi afişlerini asıyorlar. Bunu bilerek isteyerek kasten yapıyorlar. En önemlisi de, bunu yapan kişilerin suret, bize benziyor. En tehlikelisi de budur. Birde üstüne üstlük her fırsatta bir mağduriyet yaratıp bol bol resim paylaşıp durumu ajite ediyorlar. Biz kavgadan uzak duracağız, çekmek istedikleri oyuna gelmeyeceğiz onların akıl hocaları oyununa gelmeden durmadan çalışacağız. Çünkü biz kazanıyoruz! Son günlerde teknik direktör ortaya çıktı.Ben Bucaspor altyapısında oynadım teknik direktörler tanırım. Ancak bunlar farklı bir direktör. Kulak çekiyor insanları ayrıştırıyor. Bu direktör zamanında CHP'lilere karşı çok mağlubiyet yaşamış biri. Kendisi aday olmaktan çekinmiş başkalarını öne süren biri. Biz bunların da oyununa gelmeyeceğiz. Çünkü biz kazanıyoruz" dedi.

KAYA: EMEĞİN MÜCADELESİNİ HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ
İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ,"Bu coşku 31 mart akşamının coşkusudur. Bu mesaj 31 Mart akşamının mesajıdır. Kente ve Bucaya, Atatürk'ü cumhuriyete sahip çıktığınız için yürekten teşekkür ediyorum. Asla ama asla faşizme, cemaate geçit vermeyeceğiz. Teknik direktöre ihtiyaç duymayacağınız. Belediye başkan adayımız örgütün içinden, örgütün ta kendisi. Biliyorum kırgınlıklarımız, umutsuzluklarımız oluşmuş olabilir ancak CHP’nin ve Bucalıların ayağa kalktığında neleri başaracağının farkında olduğunu  biliyorum. Sizlerden ricam kapı kapı, sokak sokak Cemil başkanımız, görkem başkanımıza sahip çıkmanız. Biliyorum yorgun bir süreçte hep birlikte geçtik. Bir değişim oldu. Genel Başkanımız Özgür Özel’,in Bucalılara, Buca örgütüne bir mesajı vardı. Sandıklarda CHP’n,n en yüksek oyunu almak sitedi. Bizde gece gündüz demeden onun lafını yere düşürmeden bu mücadeleyi hep birlikte süreceğiz. Emeğin mücadelesini hep birlikte yapıcaz. 

 
Minibüsle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
 
Ormanda kaybolmuştu... Cansız bedeni bulundu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karşıyakalı 27 Şubat 2024 Salı 22:38

Sayın Tugay Karşıyaka paraşüt ile belediye başkanı olarak atandınız beş sene hiçbir şey yapmadınız ama cesaret ile değişime katıldınız işte bu büyük şehir belediye başkanı olarak atandınız Karşıyakalılar kurtuldu ama büyük şehir belediyesi ne olacak göreceğiz,otuzbir martta Karşıyaka 'dan size oy çıkmaz çünkü istemeye yüzünüz olmamalı...

Yorumu oyla      6      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Foça'da yeni yönetim kurulu göreve başladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanı Esen Çeşmeci ve 8 yönetim ...
CHP Torbalı adayı Demir'den 'afiş' tepkisi!
CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir, son günlerde seçim afişleri ...
Başkan Tugay'dan Eren Erdem'e '5'li Çete' tepkisi: Ahlaksız, şerefsiz adam!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, CHP'li Eren ...
 
Büyükşehir Adayı Tugay’dan dikkat çeken çıkış: İzmir'i siyasi hesaplarla asla kaybedemeyiz
Buca Gençlik Merkezi Seçim Ofisi açılışına katılan Cumhuriyet Halk Partisi ...
DEM Parti'nin Bitlis adayı değişti
DEM Partisi, Bitlis Belediyesi Eş Başkan adayı Enver Barin'in bir dava ...
CHP adayı Tugay'dan sporcu sağlık merkezi müjdesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
 
DEM Parti’den İzmit açıklaması: İddialar asılsız
DEM Parti, İzmit’te kendi belediye başkan adayını geri çekerek CHP’li ...
Büyükşehir adayı Tugay'dan Sporcu Sağlık Merkezi müjdesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. ...
Erdoğan’dan Özel'in memleketinde gövde gösterisi: Seçim gecesi gözüm Manisa'da olacak!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva