HABERLER>GÜNCEL
4 Temmuz 2017 Salı - 19:18

Tır ile tanker çarpıştı: 4 ölü, 13 yaralı

Denizli-Aydın karayolunda, Sarayköy'deki orman yangınını söndürme çalışmaları için dozer taşıyan tırla çarpışan yakıt tankerinde meydana gelen patlama sonucu 4 kişi öldü, 13 kişi yaralandı

Tır ile tanker çarpıştı: 4 ölü, 13 yaralı

Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları için dozer taşıyan tırla çarpışan yakıt tankerinde meydana gelen patlama sonucu 4 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Denizli-Aydın karayolunda seyreden Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankeri, Sarayköy'deki orman yangınına müdahale için dozer götüren Hüseyin Avcı (41) yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (DESKİ) ait 20 YS 346 plakalı tırla çarpıştı.  Çarpışmanın etkisiyle LPG yüklü tankerde önce yangın çıktı, bir süre sonra da patlama meydana geldi. Kazanın ardından yoldan geçen en az 4 araçta da yangın başladı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada, LPG tankeri sürücüsü Diğrek, tır sürücüsü Avcı ve cesedinden sadece parçalar kalmış bir çocuk hayatını kaybetti, tırla taşınan dozerin operatörü Zafer Demir'in de aralarında bulunduğu 13 kişi yaralandı.Kaza anında alev alan araçlardan biri, Fransa'dan memleketleri Tavas ilçesine tatile geldikleri öğrenilen Şama ailesinin bulunduğu CD 259 JP plakalı cip oldu.İbrahim Şama'nın (41) kullandığı cipte, eşi Gülser (37), çocukları Hüseyin Görkem, Zeynep ve Efe'nin bulunduğu belirtildi.Kazada yaralanan İbrahim Şama, eşi Gülser ve oğlu Hüseyin Görkem Pamukkale Üniversitesi Hastanesine (PAÜ) kaldırıldı. İbrahim Şama, buradaki müdahalenin ardından ambulans helikopterle İzmir Bozyaka Yanık Merkezine sevk edildi. 

Kazanın ardından Efe ve Zeynep Şama'nın bulunamaması nedeniyle bölgede AFAD ve UMKE tarafından "drone" kullanılarak arama çalışması başlatıldı.Ekipler, gece nedeniyle ara verdikleri arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başladı. Ekipler, bir çocuğa ait kemik ve ceset parçalarını kazanın olduğu yerden 400 metre, diğer bir çocuğa ait parçaları da 600 metre mesafede buldu.Kayıp çocuklara ait kemik parçalarının bulunması nedeniyle ekipler, arama çalışmalarına son verdi.Arama çalışmalarında bulunan kemik ve ceset parçaları DNA testi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu arada kazada ağır yaralanan dozer operatörü Zafer Demir de Denizli Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

PATLAMA ANI CEP TELEFONU KAMERASINDAN CANLI YAYINDA 
Öte yandan, kazayı görerek yolda duran Ersin Dere, cep telefonuyla bir sosyal paylaşım sitesinden canlı yayın yaptığı sırada patlama anını görüntüledi. Görüntülerde, kazanın ardından kayda giren Dere'nin önce olayı anlatması, patlama sonrası ise aracına gitmesi yer aldı. Öte yandan patlamanın meydana geldiği yerin yakınındaki bir çiftlikte bulunan 5 koyun telef oldu.

VALİLİK AÇIKLAMASI
Vali Vekili Hakkı Ünal, Sarayköy ilçesi Depaş mevkisinde meydana gelen kazayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, dün gece geç saatlerde ilçede ölümlü ve yaralamalı trafik kazasının olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:"4 Temmuz 2017 tarihinde saat 01.00 sularında Aydın-Denizli yolunda sürücü Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankeri aracı Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halindeyken önce önünde seyreden sürücü İbrahim Şama idaresindeki Fransa plakalı CD 259 JP plakalı hususi araca arkadan çarpıp ardından da Sarayköy'den yangına müdahale için iş makinesi taşıyan sürücü Hüseyin Avcı idaresindeki 20 YS 346 plakalı çekiciye çarpması neticesinde çok araçlı, ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir."

Açıklamada, kazada İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan'ın yaralandığı belirtildi.

 
Hakkari'de çatışma: 9 PKK'lı öldürüldü
 
Engellerini aşan İzmirli hekimler şifa dağıtıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hakkari'de çatışma: 9 PKK'lı öldürüldü
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güvendağı bölgesinde PKK'lı teröristler ile ...
Ege sahillerinde güvenlik artırıldı
Ege'de Türk Sahil Güvenlik botlarının devriye nöbeti arttırıldı.
İzmir'de sahte içki operasyonu
İzmir'de düzenlenen operasyonda 230 şişe sahte içki ele geçirildi.
 
İzmir'de 3 ilçede zehir yuvalarına baskın!
İzmir'de 3 ayrı operasyonda 6 kilo 500 gram esrar, 225 uyuşturucu hap ...
Flaş: Türkiye, Almanya'ya nota verdi
Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği, Almanya'daki Federal Başbakanlık binası ...
İzmir'de morg dehşeti: Dolap arızalanınca...
İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, kalp krizinden ölen 55 yaşındaki Hacı Nesih ...
 
Dokuz Eylül kapısına siyah çelenk!
Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nün, Barış İçin Akademisyenler inisiyatifinin ...
Öğrenciler seçti: İlk 10 üniversitede 2 İzmirli!
Üniversite ve öğrenci memnuniyeti araştırmasına göre üniversiteler öğrencilerin ...
Bu kadarına da pes: Bilo havaya tut oğlum
Elazığ'ın Maden ilçesi'ne bağlı bir köyde yapılan sünnet düğününde, sünnet ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva