HABERLER>SPOR
16 Mayıs 2018 Çarşamba - 12:29

Tarihi maç Bornova Stadı'nda

Süper Lig’in düğümü, Türkiye futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova’da çözülecek. 2017-2018 Sezonu’nun Şampiyonu belirleyecek Göztepe-Galatarasay maçı 19 Mayıs Cumartesi Günü saat 19.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak. Milyonların gözü-kulağı bu karşılaşmada olacak.

Tarihi maç Bornova Stadı nda

İki sezondur İzmir en üst liglerdeki iki temsilcisi Göztepe ve Altınordu’nun maçlarını oynadığı Bornova Stadı,  19 Mayıs akşamı tarihi bir maça ev sahipliği yapacak. Yıllar süren Süper Lig hasretini Bornova’da bitiren Göztepe, sezonun son maçını haftaya lider giren Galatasaray ile Bornova Stadı’nda oynayacak. İki Sarı-kırmızılı ekibin mücadelesi Cumartesi Günü saat 19.00’da başlayacak. Galatasaray, zorlu maçtan bir puan bile aldığı taktirde üç puan gerisindeki Fenerbahçe ve Başakşehir’in İstanbul’da oynayacağı maçların sonucuna bakmaksızın şampiyon olacak. Karşılaşmayı Göztepe kazanırsa diğer, bu kez diğer maçların sonuçlarına göre şampiyonluk Başakşehir ya da Fenerbahçe’nin olabilecek. Bu karşılaşmanın sonucu aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ne gidecek takımları da belirleyecek. Üçlü averajın da devreye gireceği bu ilginç tabloda sadece Göztepe ve Galatasaray’ın değil, tüm Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir yanındaki pek çok futbolseverin gözü-kulağı Bornova’da olacak.

Fair-play temennisi
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Stadı’nda oynanacak bu kritik maçın iki sezondur oynanan diğer karşılaşmalar gibi sorunsuz bir şekilde oynanması için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirterek, “Bornovalı amatörler için projelendirilen Bornova Stadı’nı kentin ihtiyaçlarını da gözönüne alarak Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle bugünlere getirdik ve İzmir futbolunun hizmetine sonduk. Mütavazi ama yarattığı atmosferi ile göz kamaştıran stadımızda Göztepe çok önemli işlere imza attı. Altınordu ise iki yıl üstüste play-off kapısında döndü. Bu başarılar Bize büyük mutluluk ve gurur verdi. Gelinen noktada Türkiye’nin hatta Dünya’nın dört bir yanındaki futboseverlerin sonucu merak ve heyacanla beklediği, milyonların ekran başına kilitleneceği Göztepe-Galatasaray maçı Stadımızda oynanacak. Bu Türkiye’de futbolun oynandığı ilk yer olan kentimizin tanıtımı açısından çok önemli. Stat içi ve civarında sorun yaşanmaması için eksiksiz hazırlanıyoruz. Ev sahibi olarak Benim en büyük dileğim ise maçın centilmenlik içerisinde geçmesi” diye konuştu.

 
İzmir'deki kripto davada itiraflar: FETÖ'nün yeni yöntemi deşifre oldu!
 
Ankaragücü'nün yıldızından Altay'a ret!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mert035 18 Mayıs 2018 Cuma 16:56

Bornova stadı dolup taşıcak son maçta kendi stadımızda oynamak vardı bu maçı yapımımı bir an önce tamamlansınki gelecek sezon inletelim o stadı gözgöz taraftarı yıllardır bunu bekliyor inşallah gözgöze yakışır bi stad olur zemini çimi de çok önemli stadın büyük paralar yatırılıyo bu işe sonuçta tire stadı 10 numara olmuş mesela orayı yapan şirketle anlaşılabilir gelecek sezon da süperlig de ağırlığımız koyucaz sonuna kadar GÖZGÖZ!

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen iç transferde rahat
TFF 2'nci Lig Play-Off çeyrek finalinde Keçiörengücü'ne elenerek 1'inci ...
Altınordu iç transferde beklemede
Spor Toto 1'inci Lig temsilcilerinden Altınordu'da teknik direktör Hüseyin ...
Galatasaray'a ayrılan bilet sayısı belli oldu
Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek kritik öneme sahip 90 dakikada cumartesi ...
 
Karşıyaka'da futbola yeni yönetim
TFF 3'üncü Lig'de yer alacağı yeni sezon öncesi mevcut kadrodaki futbolcularla ...
Akhisarspor'da mutlu son
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Galatasaray, finalde ise Fenerbahçe ...
Altay'ın sihirbazı Furkan
Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Altay'da attığı kritik goller nedeniyle ...
 
Göztepe'den 'Kara Bela'ya kanca!
Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı, şampiyonu belirleyecek ...
Bucaspor'da ses yok
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'tan 3'üncü Lig'e düştükten sonra istifa ettiğini ...
Menemen'den acı veda
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta haftalarca liderlik koltuğunda oturup şampiyonluğu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva