HABERLER>TELEVİZYON
28 Ocak 2024 Pazar - 10:31

Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın mücadelesinde dokunulmazlığı kazanan belli oldu. Bu haftaki ilk dokunulmazlığı kazanan yine Mavi Takım oldu. Konseyde birinci gitme adayı da belli oldu. Nagihan ise gözyaşlarına boğularak "Ben durup dururken bu suçu işlemedim" diyerek anlattı.

Survivor All Star da eleme adayı belli oldu

Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Haftalar ilerledikçe mücadele daha da sert geçmeye başladı. Oyun esnasında Nagihan'ın yaptıklarına Acun Ilıcalı tepki gösterdi. Konsey'de Nagihan ile Acun Ilıcalı arasında ciddi gerilim yaşandı.

Büyük üzüntü yaşayan Merve "Çok kaybediyoruz. Çok sakatımız var. Motivasyon eksikliği çok büyük. Kimse birbirine inanmıyor. En son 4 dokunulmazlık kaybettik. Bizim acilen önce kendimize inanmamız lazım. Daha sonra da birbirimize inanmamız lazım. Eşleşmeler yapılıyor, seçim yapılırken 'nasıl olsa olsun modunda' herkes. Yanlış seçilmeler yapılıyor daha sonra. Bugün şans bir kere bizden yana olsun ya. Çıldırıyorum, gerçekten çıldırıyorum ya" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Kırmızı takımdaki Turabi "Tek çare doğru eksilme. Doğru eksildikten sonra bu çukurdan çıkacağız. Kemik kadro kalınca yenmeye başlayacağız. Bu Survivor'ın cilvesi. 2014'te de 45 gün hiç kazanamadık, doğru eksildikten sonra yenmeye başlıyorsunuz. Yenilen takım doğru azalırsa diğer takımı art arda yener. Bunu da ilerleyen zamanda göreceğimize inanıyorum" dedi.

Konsey'de Acun Ilıcalı "Takım değerlendirmesine geçmeden önce bizim için çok önemli bir konu var ve bunu konuşmamız gerekiyor açık bir şekilde" dedi. Ilıcalı "Survivor'da belli kurallarının olduğu, yarışmacıların birbirlerine saygı çerçevesinde medeni çerçevelerde konuşması gerektiğini unutuyoruz. Maalesef oyun alanında istemediğimiz şeyler yaşandı. Konu Nagihan ile Sahra arasındaydı. Seyircilerimiz bunları görmedi. Konu özel hayat ile ilgili çok ciddi derecede kötü söz olduğu için biz bu görüntüleri yayınlamak istemedik. Kadın yarışmacı ve maalesef özellikle Nagihan tarafından çok üzücü duymak istemediğimiz kelimeler vardı. Hep beraber çok üzüldük prodüksiyon olarak" dedi ve sözü Nagihan'a verdi.

Nagihan "Acun Bey siz sadece burada olanları duydunuz. Dışarda yaşananları hiç bilmiyorsunuz. Bana karşı çok çirkin sözler vardı burada söyleyemem. Bunun yanında burada hep özel hayatlar buraya yansıtılmamalı deniliyordu ve biz hiç özel hayatımızı buraya yansıtmadık. Ama karşı takım bizi hep özel hayatımızdan vurdu, başta Turabi olmak üzere çirkin sözler sarfedildi. Turabi ile baş edemeyince sonra sıra bana geldi. Sahra ile benim geçmişte yaşadığımız olaylar vardı konu kapandı buraya taşımadık. Ta ki bir oyunda bana bir yakıştırması oldu takımdan arkadaşlar bana söyleyince gidip Sahra'ya sordum 'Bana bunu söyledin mi' dedim. Ve söylediğini öğrenmiş oldum. O da benim kırmızı çizgimdi. Özel hayat madem buraya taşınmayacaktı, o çirkin sözlerle o kapıyı araladı. Kendileri yapınca çok normal biz karşılık verince mi anormal oluyor. Ben buraya savaşmaya geldim ben buraya mücadele etmeye geldim. Beni kimsenin özel hayatı ilgilendirmiyor. Ama bu arkadaş sözden anlamıyor. Sözden anlamadığı için de ben yapmam gerekeni yapmak zorunda kaldım. Bazı şeyleri bilmiyorsunuz ama tepki gösterince suçlu ben oluyorum. Benim özel hayatımı neden buralara taşıyorlar. Böyle olursa da Nagihan normal duramaz. Diskalifiye ettirmek için her yolu deniyorlar. Kendilerinin söyledikleri akla hayalin almayacağı şeyler. Bilmiyorsunuz ama bizim aramızda yaşananları ikimiz biliyoruz. Bana bulaşmasınlar. Bana bel altı kimse vurmasın. Sadece suçlu ben değilim. Sahra'nın burada bana bir takıklığı var. Ben de biliyorum özel hayata girmemek gerektiğini ama bu kız bundan anlıyordu başka türlü susmayacaktı. Yılanın başını ezmek zorunda kaldım. İsterseniz beni eleyin isterseniz ceza verin ben durup dururken kimseye saldırmıyorum. Ben durup dururken bu suçu işlemedim, işlettirildim" dedi.

Ben kendi değerlendirmemi söyleyeyim diyen Ilıcalı "Şu anlattıkların benim gördüğüm yaşadığım olayların bir açıklaması olamaz. Senin yaşadığın sinir stresi anlarım ama sen şunu mu istiyorsun, kötü sözü bağıra çağıra söyleyecek misin? Yok ben tahrik edildim vs. Bu konuda uzlaşma şansımız çünkü sen gösterdiğin çirkin tavrı gözümün içine baka baka meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Sen benim sözümü kesme dinleyeceksin. Şu anda ben konuşuyorum ve dinlemen gerekiyor. Senin gösterdiğin tavır, ben bunları yaptım yapmam gerekiyordu yılanın başını ezmem gerekiyordu yaptım, diyorsun. Benim açımdan da hiçbir kimsenin kimseye hakaret etme şansı yok. Biri bir şey söyledi ağzından kaçar biz bunları tolere ediyoruz. Sen diyorsun ki bana bir şey söylerse oradan girer buradan çıkarım diyorsun. Bu programda bunlara izin veremem" dedi.

Pınar Nagihan için "Burada zikredilmeyen sözleri ben bildiğim için, bam teline dokunulduğu için Nagihan delirdi. Burada Nagihan'ı korumak için söylemiyorum. Söylediği sözler o kadar uzun süre söylemesi onu şu an haksız gösteriyor. Sahra'nın o sözleri yüzünden olay buralara geldi. Olay çok hızlı büyüdü ve çok büyüdü. Herkesin siniri bozuldu. O kelime onu vuran bir kelime. Bence o söz de yanlış ve bu kadar tepki de yanlış. Başlatanın Nagihan olmadığını biliyorum" dedi.

Acun Ilıcalı "Bununla ilgili bir yaptırım olacak. Bu hareket kabuledilebilir bir hareket değil. Eğer bunu bir daha yaparım söylerim diyorsan ben bu kardeşlerime bir daha bunu yaşatmayacağım. Nagihan 2 ödülden men kararı verildi senin için ve 2 ödülden faydalanamayacaksın. Bizim kararımız bu. Sinir dayanmıyorsa o zaman devam etmeyeceksin. Sakinleşince değerlendir ve kararını ver. Ben haklıyım deyip de terör estiremezsin." dedi.

6 oy alarak en fazla oyu alan Kardeniz gitme adayı oldu. Kardeniz "Kötü bir haftaydı benim için, fakat hepimiz kendimizi temsil etsek de bazen takımdaki gerginlikler birilerinin kaderini belirleyebiliyor. Bu hafta tamamen motivasyon kaybıyla çıktım. İnançsız çıktım. Bu beni çok etkiliyor. Umarım takımca bu gerginlikler olmaz ve ben de duellodan çıkarım" dedi.

 
Satışlarda 4 kat düşüş... İklim krizi aktarları vurdu!
 
Evladı parkta katledilmişti... Acılı anne konuştu: Kanlar içinde gördüm kızımı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oyuncu Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi
Oyuncu Ebru Destan, ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.
Can Ataklı hakkında 3 yıla kadar hapis istemi
Gazeteci Can Ataklı hakkında 'şehit babasına yönelik sözleri" gerekçe ...
Netflix en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırıyor
Dijital içerik platformu Netflix, ikinci çeyrekte Kanada ve İngiltere'de ...
 
FOX TV'nin ismi ve logosu değişti!
FOX TV isim ve logosunu değiştirdi. Kanalın yeni adı Now TV oldu. Gelişmeyi ...
Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i vefat etti
Kurtlar Vadisi dizisinde "Cerrahpaşalı Hüseyin" karakterine hayat veren ...
‘Pavyon dansı’ gündem olmuştu: Hazar Ergüçlü’nün aldığı ücret dudak uçuklattı!
İzleyiciler tarafından merakla beklenen ‘İnci Taneleri’nin fragmanına ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Onun gibi güldüren bi' daha gelmedi!
Mehmet KARABEL yazdı... Onun gibi güldüren bi' daha gelmedi!
Dizilerde yaprak dökümü
Dilek Taşı, Aşka Düşman ve Yıldızlar Bana Uzak dizisinin ardından Show ...
Sosyal medyada 'Dilber' akımı başladı
Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri' dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva