HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Temmuz 2019 Pazartesi - 16:15

Soyer'den kongre mesajı: Tuzağa düşmeyeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, katıldığı radyo programında parti içine yönelik net mesajlar verdi. CHP'de Eylül ayında başlaması beklenen kongre sürecinde tavrının ne olacağı sorulan Soyer, "Biz mümkün olduğunca ötekileştirmeden uzak olacağız, geniş kitleleri kucaklayıcı yol izleyeceğiz. Bütün bunları söyleyen biri olarak ‘Ahmet mi olsun, Mehmet mi olsun’ asla bu tuzağa düşmeyeceğiz. Kim olursa sevgiyle saygıyla sahip çıkacağız. Siyasi ayrışmaların içinde asla olmayacağız" dedi.

Soyer den kongre mesajı: Tuzağa düşmeyeceğiz

Can Radyo’da Birol Soylu’nun konuğu olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer, parti içine yönelik önemli mesajlar verdi.

Geçtiğimiz dönemlerde kongre süreçlerinde yaşanan tartışmaların ve bölünmelerin hatırlatılıp, parti içi kongre sürecindeki tavrının ne olacağı sorulan Soyer şu yanıtı verdi;

"31 Mart’tan itibaren Türkiye’de siyaset değişti. Adalet Yürüyüşü’yle başlayan bir dönüşüm var. O günden beri yaşanan değişim için 31 Mart kırılma süreciydi. Yeni bir dip dalgası oldu. Vatandaşın aşağıdan yukarıya dizayn ettiği yeni dönem… Yeni dönemin özü vatandaş ötekileştirme istemiyor kucaklaşmak istiyor. Bizi birleştiren sebepleri gün ışığına çıkartmamız lazım. Bütün sıkıntılar ekonomik, siyasi krizler biz kol kola verirsek daha az tahribatla atlatılır. Biz ötekileştirmenin tuzağına düşersek krizler bize zarar verir. Bizim kucaklayıcı olmamız, ötekileştirmeden vazgeçmemiz gerek. Birbirimizi sevgiyle saygıyla kabul etmemiz lazım. Farklı düşünceler zenginlik unsurudur. Biz mümkün olduğunca ötekileştirmeden uzak olacağız, geniş kitleleri kucaklayıcı yol izleyeceğiz. Bütün bunları söyleyen biri olarak ‘Ahmet mi olsun Mehmet mi olsun’ asla bu tuzağa düşmeyeceğiz. Hepsi bizim kardeşimiz. Kim olursa sevgiyle saygıyla sahip çıkacağız. Biz sadece CHP’de değiliz. İttifakın parçasıyız. İttifakın içinde beraber büyüdük. İttifak hep gündemde olacak. Biz o ittifakları büyüteceğiz. İşimiz aslında çok kolay. Yeter ki gönül kapınızı açın. Siyasi ayrışmaların içinde asla olmayacağız. Siyaset hayatı dönüştürme sanatıdır. Siyaset sığlıkta boğuşmak, çamurda debelenmek değildir. Hayatı dönüştürmek için yapılan denge sanatıdır.”

 
Rize'deki saldırıda yaralanan Rabia konuştu: Boğarak öldürecekti
 
Başkan Kayalar'dan 'şirket müdürü' açıklaması: Maaş almıyor
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ugur 30 Temmuz 2019 Salı 07:46

martin sonu husran bi khk lilara bisi yaptigi yok sozunun eri degil

Yorumu oyla      4      5  
Fadul kurt Gümüldür 29 Temmuz 2019 Pazartesi 21:59

Sayın başkan seçimden önce verdigin sözü yerine getiecegim demiştin ogün geldi menderes belediyesi 1 bölü. binlik dosya hazır 7 agustosta belediyeye teslim edecekler lütfen ilgilenin acil şekilde onaylanıp geri dönmesini saglayın çünkü bu bizim hakkımız demiştim bu bir ölüm kalım meselesi and içerimki bu dosya 18 eylül e kadar menderes belediyesine onaylanıp gelmesini istiyoruz çok ağır borcum var benim kurtuluşum bir bölü binlik imar projesi dir dünyada eşi ve benzeri olmayan kötü şeyler yapıp sanrada hayatıma son verecegim lütfen yalvarıyorum sayın başkanım tunç soyer lütfen

Yorumu oyla      4      5  
Ötekileştirme 29 Temmuz 2019 Pazartesi 19:51

İzmir BB Başkanı sayın Tunç Soyer toplu taşımada merkez ilçelerde ilk binişten sonraki 90 dk. süresince binişler bedava . Diğer çevre ilçelerde 90 dk. aktarma hakkı olmadan bazılarıda gittiği kadar öde uygulaması var , bazılarında 10 km otobüs hatttı ile 65 km otobüs hattı aynı ücret ( 3,00.- TL. ) var. Bazı ilçelerde 47 km .otobüs hattı 6.00.TL. Otobüslerde 90 dk. aktarma hk. olmadığından otobüsleriniz dolmuş işletmesi gibi indi bindi 2,75.- - 3.00.-, 6.00.- TL ödeniyor. Bu uygulamakta olan ücret ve tarifeler hangi mantığa, hangi matematiğe , hangi adalete göre yapıldı bi açıklasanız ?

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇİBEM'den üniversite adayları için tercih desteği
Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi ÇİBEM tarafından üniversite tercihlerinde ...
Başkan Tugay dünya gençleriyle buluştu 
Karşıyaka Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Uluslararası Öğrenci Değişim ...
Bornova'da miniklere temel spor eğitimi
Bornova Belediyesi minik bedenleri geleceğe hazırlamak için  Hareket Eğitimi ...
 
Konak'ın parklarına temizlik operasyonu
Havaların ısınmasıyla birlikte parklara akın eden vatandaşların daha sağlıklı, ...
ABD'den İzmir'e ödül yağdı
Uluslararası alanda düzenlenen 'En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda ...
Menderes'te yol seferberliği
Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları ile ilçenin ...
 
Buca'da dört nala heyecan
Buca Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Rahvan At Yarışları, heyecana sahne oldu.
Başkan Uygur'dan yeni açıklama: Oğlumun işine son veriyorum!
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un oğlu Efe Uygur’un belediye şirketi ...
Narlıdere Belediyesi ilk kreşini açıyor
Okul öncesi eğitim yatırımlarına hız veren Narlıdere Belediyesi, belediye ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva