HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Temmuz 2019 Pazartesi - 16:35

Başkan Kayalar'dan 'şirket müdürü' açıklaması: Maaş almıyor

İzmir'de, Menderes Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Kayalar, göreve geldikten sonra Belediye Personel A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığına CHP İlçe Başkanı Gizem Candan'ı getirdi. Kayalar, Candan'ın maaş almayacağına dair notere imza verdiğini söyledi.

Başkan Kayalar dan  şirket müdürü  açıklaması: Maaş almıyor

İzmir'de önce Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın belediye şirketinden maaş alması, ardından Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un oğlu Efe Uygur'u belediye şirketi olan TORBEL A.Ş.'ye genel müdür yardımcısı olarak ataması sonrası, benzer bir görevlendirmenin Menderes Belediyesi'nde de yapıldığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın, göreve geldikten sonra Belediye Personel A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığına, CHP İlçe Başkanı Gizem Candan'ı getirdi. Eski belediye başkanı AK Partili Bülent Soylu'nun özel kalem müdürü Yavuz Selim Aktaş'ı görevden alan Kayalar'ın, bu göreve ise amcasının oğlunun eşi, eski belediye çalışanı Nuriye Kayalar'ı getirdiği belirtildi. Selim Aktaş'ın CHP Gaziemir eski ilçe başkanlarından Seydi Aktaş'ın oğlu olduğu da öğrenildi. Aktaş'ın yerine atanan Nuriye Kayalar'ın aynı zamanda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini de yürüttüğü bildirildi. Yine CHP'den Menderes Belediye Başkan aday adayı olan Mesut Taşdemir'in ise Park Bahçeler Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

'GİZEM CANDAN MAAŞ ALMIYOR'

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, görevlendirmelere ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"26 yıldır belediyemizde memur olan Nuriye Kayalar, şu an Kültür Müdürümüz olarak görevini yapmakta. Ayrıca kendisi özel kalem müdürlüğüne de vekaleten bakıyor. Sayın Kayalar, Menderes Belediyesi’nde 26 yıldır memur olarak görevli olması nedeniyle hem belediyeyi hem de ilçeyi yakından tanımakta. Yerel yönetim deneyimi sebebiyle bu görevleri belediyemizde yürütmekte."

CHP İlçe Başkanı Gizem Candan'ın belediye meclis üyeleri Gürsel Rüzgar ve Mustafa Akın ile birlikte Menderes Belediyesi Personel Anonim Şirketi’nin yönetim kurulu üyesi olduğunu vurgulayan Kayalar, "Her üç isim de yönetim kurulu üyesi olarak şirketten herhangi bir ücret almayacaklarını 17 Nisan'da noter tasdikiyle beyan ettiler. Gizem Candan’ın avukat olması ve belediyemizin geçmiş yönetimden kalan borçları nedeniyle yaşadığı maddi sıkıntıyı göz önüne alarak tasarruf tedbirleri kapsamında böyle bir uygulamaya gidilmiştir" dedi. (DHA)

 
Soyer'den kongre mesajı: Tuzağa düşmeyeceğiz
 
Soyer’den Dağ’a nepotizm cevabı: Ankara’ya baksınlar!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat Arat 3 Ağustos 2019 Cumartesi 19:22

Helal olsun sana başkanım duruşun adamlığın yeter

Yorumu oyla      4      5  
chp li 2 Ağustos 2019 Cuma 22:09

geçen dönem Bülent Soylu içinde bu şekilde yorumlar yapılıyordu (HELAL BAŞKAN YÜRÜ BAŞKAN DİYE). Menderes de yaşayan vatandaşlar haklıyı haksızı ayırdığı gibi gereğini de yaptı .Tekrar menderesliler GEREĞİNİ YAPMASINI BİLİR. İLGİLİSİNE !!!

Yorumu oyla      4      5  
Muhammet aksu 31 Temmuz 2019 Çarşamba 22:36

Olması gerekenler zaten yapılmış. Burada hatalı bir durum yok aksine fedakarlıklar var. Ha kişi kendinden bilir işi. Herkesi hırsız zannedenler de var elbetteki bu dünyada ama ilk önce eleştiriyi kendilerine yapmaları münasip olacaktır. Empati kur desem. Kuramazsın çünkü sen ücret almadan sen bir şirketin başinda gizem kardeşimiz gibi duramazsın. Yook duramazsın. Bu iş gönül işi. ##Her şey çok güzel olacak.##

Yorumu oyla      4      5  
Muhammet aksu 31 Temmuz 2019 Çarşamba 22:36

Olması gerekenler zaten yapılmış. Burada hatalı bir durum yok aksine fedakarlıklar var. Ha kişi kendinden bilir işi. Herkesi hırsız zannedenler de var elbetteki bu dünyada ama ilk önce eleştiriyi kendilerine yapmaları münasip olacaktır. Empati kur desem. Kuramazsın çünkü sen ücret almadan sen bir şirketin başinda gizem kardeşimiz gibi duramazsın. Yook duramazsın. Bu iş gönül işi. ##Her şey çok güzel olacak.##

Yorumu oyla      4      5  
Yaşar Yağcı oğlu 30 Temmuz 2019 Salı 19:59

Elbette ki bu göreve birileri gelecek bu yakını olur uzağı olur tanıdigiolur önemli olan görevlerini düzgün saibesiz bir şekilde hakkaniyetlibir sekildeyapmalarıelbetteki göreve getirilen kişileri başkan tanıyor olabilirmendereste herkezbirbirini taşıyabilir birilerinin yakını olabilir önemli olan Menderes''e hizmeti gelmesi kimse şaibe peşinde kosmasin bırakalım da insanlar görevini yapsın yanlışlarını görürsek ozaman elestiririz NEMTLÜ TÜRKÜM DİYENE ????????????????

Yorumu oyla      4      5  
Menderesli 30 Temmuz 2019 Salı 13:16

Her gelen yönetim gibi bu yönetimde de hiç birşey değişmedi malesef bunun partiyle alakası yok verilen hiç bir sözün yerine getirileceğini umamıyorum artık ilk önce insan olmayı öğrenmeliyiz biz bu zihniyetle hiç bir yere varamayız malesef ilk değişim kendimizden başlamalı yanında olan herkesin belediyeden iş beklediğine kendim şahidim malesef gelen belediye başkanı iş vermez yerel yönetimlerin görevi iş vermek değildir

Yorumu oyla      4      5  
Beyfendi 30 Temmuz 2019 Salı 11:27

Başkan bence haklı

Yorumu oyla      4      5  
vatandaş 30 Temmuz 2019 Salı 09:31

Helal olsun başkanım herkes bişeyler söylüyor yazıyor fazla olmadı seçimler geçeli eski düzeni unutmuş olacaklarki size hak vermek yerine taş yağmuru başlatmışlar sırtınızı yaslayıp güvenilir insanlarla çalışmanız en büyük hakkınızdır belediyenin borçlarını ve taşınmazlarını kimse konuşmuyor artık siz doğru yoldasınız güvelir insanların çevrenizde olması da bu haberle sizin haklılığınızı ortaya koyuyor demekki yakınlarınızda belediye içinde dışarı olur olmadık bilgi taşıyan farelerinde olduğu kanıtıdır bence bu konu üzerindede bir çalışma yapmanızın zamanı gelmiş başkanım size kolay gelsinnnnn

Yorumu oyla      4      5  
selvi 30 Temmuz 2019 Salı 09:16

tc ler afişe olmuş suç işliyorsunuz..

Yorumu oyla      4      5  
Tekin uslu 30 Temmuz 2019 Salı 06:49

Alkışlıyorum seni başkan

Yorumu oyla      5      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'den kongre mesajı: Tuzağa düşmeyeceğiz
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, katıldığı radyo programında parti içine ...
ÇİBEM'den üniversite adayları için tercih desteği
Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi ÇİBEM tarafından üniversite tercihlerinde ...
Başkan Tugay dünya gençleriyle buluştu 
Karşıyaka Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Uluslararası Öğrenci Değişim ...
 
Bornova'da miniklere temel spor eğitimi
Bornova Belediyesi minik bedenleri geleceğe hazırlamak için  Hareket Eğitimi ...
Konak'ın parklarına temizlik operasyonu
Havaların ısınmasıyla birlikte parklara akın eden vatandaşların daha sağlıklı, ...
ABD'den İzmir'e ödül yağdı
Uluslararası alanda düzenlenen 'En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda ...
 
Menderes'te yol seferberliği
Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları ile ilçenin ...
Buca'da dört nala heyecan
Buca Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Rahvan At Yarışları, heyecana sahne oldu.
Başkan Uygur'dan yeni açıklama: Oğlumun işine son veriyorum!
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un oğlu Efe Uygur’un belediye şirketi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva