HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Haziran 2011 Cumartesi - 12:41

Şeref Karayalçın Futbol Turnuvası başladı

Futbolcu adayı çocuklar, Bayraklı Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Şeref Karayalçın Futbol Turnuvası’nda ter döküyor.

Şeref Karayalçın Futbol Turnuvası başladı

İZMİR - 12 takımlı turnuvada birinci olabilmek için yarışan 13 yaş altı futbolcu adaylarını aileleri yalnız bırakmıyor. Gençleri çocuk yaşlarında Bayraklı’da spora yönlendirmek adına projeler üretip yatırım yaptıklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu yıl merhum ağabeyimiz Şeref Karayalçın adına ikincisini düzenlediğimiz turnuvaya 12 futbol kulübü katıldı. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da spor ve dostluk kazanacak” dedi. 
 
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte Bayraklı’da birçok spor organizasyonunun altında emeği bulunan ve uzun süre beraber çalışma olanağı bulduğu merhum Şeref Karayalçın’ın adının verildiği ve ikincisi düzenlenen turnuvada 13 yaş altı çocuklar bir araya gelecek.
 
SPORA DESTEĞE DEVAM
Gayri Federe ve Amatör Spor Kulüplerine Bayraklı Belediyesi olarak her zaman malzeme yardımında bulunarak desteklerimize devam ediyoruz diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Turnuva sayesinde nitelikli sporcuları seçip Türk Futboluna kazandırmak da istiyoruz. Okulların kapanmasıyla birlikte Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yaz kurslarına kayıtlar başladı. Bütün çocuklarımızı istedikleri branşlarda kurslara katılımlarını bekliyoruz” dedi.   
 
12 TAKIM KATILIYOR
Bayraklı Belediyespor, Çiçek 46, Smyrna Manavkuyu, Gümüşpala, Bucaspor, Altay, Karşıyaka, Demirspor, Telekomspor, Ceyhan Altınyıldız, Soğukkuyu ve Çay Mahalle Demirköprü kulüplerinin katıldığı 2. Şeref Karayalçın Futbol Turnuvası kıran kırana mücadele ile geçiyor. Ümit Boz Spor Tesislerinde gerçekleşen ve 25’er dakikalık iki devreden oluşan maçlara genç futbolcularının velilerinin yanı sıra futbolseverler de yoğun ilgi gösteriyor. Ümit Boz tesisleri Pazar günü baba ve oğullarının karşılıklı futbol turnuvasına da ev sahipliği yapacak. Babalar kendilerine ait bu anlamlı günde çocuklarıyla beraber spor yapmanın keyfini yaşayacaklar. Babalar ve çocuklarının futbol karşılaşmasının ardından eski ünlü futbolcularla Bayraklı Belediyesi çalışanları bir maç yapacak.   
 
ŞEREF KARAYALÇIN KİMDİR?
Şeref Karayalçın 1927 yılında Rize’de dünyaya geldi. 1963 yılında ailesiyle birlikte İzmir’e göç eden Karayalçın Bayraklı’ya yerleşti. Bir süre İl Genel Meclis Üyeliği görevinde de bulunan Karayalçın gönlündeki spor ateşini hiç söndürmedi. Bayraklı’ya yerleşmesiyle birlikte spora olan düşkünlüğü daha da artan Karayalçın Ceyhan Altınyıldız Spor Kulübünü Başkan Hasan Karabağ ile birlikte kurdu. Birçok genç sporcuyu Türk Futboluna armağan eden Karayalçın 2007 yılında vefat etti.  

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkanı gördü, 'traş'ı kesti
Başkan’ı görünce, traşı kısa kesti Ürkmez’de vatandaşlarla bir araya gelen ...
Atık yağınızı atmayın!
Konak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Yaşar Arslanbuğa’dan atık ...
Konak’tan Dünya zirvesine
Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 13–14 yaş grubu Yıldız Basketbol ...
 
Konak Kent Konseyi’nde sertifika coşkusu
Kadın meclisinin düzenlediği Kihep, Rusça, İngilizce, İşaret dili, yoga, ...
Karabağlar’ın girişimci kadınları sertifikalarını aldı
Karabağlar Belediyesi’nin, KOSGEB, Bostanlı Rotary Kulubü işbirliğiyle, ...
Çocuklara anlamlı bağış
Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce çocuklar tatilde de kitap okusun ...
 
Büyükşehir’de çöp kavgası
Torbalı Taşkesik’te yapılması planlanan katı atık depolama tesisi meclis ...
Güzelbahçe'de yaz hazırlığı
Güzelbahçe Belediyesi, ilçeye yeni bir yüz kazandırmak için sahil düzenleme ...
Belediye ile bakanlık yine karşı karşıya
Birçok konuda karşı karşıya gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Selçuk ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva