HABERLER>POLİTİKA
23 Kasım 2012 Cuma - 08:18

Şengül: TOKİ Bayındır'ın çehresini değiştirecek

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, TOKİ’nin Bayındır İlçesi’nin çehresini değiştireceğini açıkladı. AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

Şengül: TOKİ Bayındır ın çehresini değiştirecek

İZMİR - Bayındır Belediyesi’ni de ziyaret eden Şengül’e, Bakanlar Kurulu Kararı ile kentsel yenilemenin yapılacağı Bayındır’daki TOKİ proje çalışmaları hakkında Belediye teknik ekibi tarafından bilgi verildi. Yapılan sunumda TOKİ tarafından Bayındır’da 9,8 hektarlık alanı kapsayan kentsel yenileme projesi içinde yer alan 166 Konut, 7 ticari ünite, 1 dini tesis, spor ve rekreasyon alanlarının olacağı Yenice kentsel yenileme projesi, 128 Konut,7 ticari ünite, spor ve rekreasyon alanlarına sahip Hatay mahallesi kentsel yenileme projesi ve roman vatandaşların yaşadığı Necati Uza mahallesinde Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan tek katlı konutların yapılacağı 330 Konut, 11 ticari ünite, 1 dini tesis, spor ve rekreasyon alanlarının olacağı kaydedildi.

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, sunum sonunda yaptığı açıklamada “TOKİ projeleri, Bayındır’ın çehresini değiştireceği gibi, şehircilik anlamında daha üst sıralara çıkaracaktır. Başkanımız Mehmet Kertiş ve ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum. Milletvekili olarak kentsel yenileme projelerinin her zaman destekçisi ve takipçisi olacağım” dedi.

SEÇİME HER AN HAZIRIZ
AK Parti olarak, milletle hep aynı istikamete baktıklarını vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, “Milletimizle aynı dili konuştuk, gönül birliği içinde olduk, milletimizle tam bir muhabbet zeminini oluşturduk. Bu zemini asla kaybetmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum” dedi. Konuşmasında yerel seçimler ile ilgili de konuşan Şengül, “Seçimler demokrasinin en önemli aracıdır. Seçimler, demokrasinin tazelenmesidir, güç bulmasıdır. Seçimler, iktidarın da muhalefetin de muhalefet partilerinin de millet tarafından test edilmesi, gözden geçirilmesidir. Millet, seçimler yoluyla iradesini, tercihini beyan eder; seçimler yoluyla emanetini dilediğine yükler. Emaneti taşıyanlar için de seçim süreçleri kendilerini muhasebe etme, kendilerini milletin aynasında ölçüp biçme sürecidir. Biz seçime her daim hazırız. Seçime hazır olmayanların tavrını bu millet görüyor ve ona göre de değerlendirecektir. Seçim ister yarın olsun, ister bir yıl sonra olsun bizim için fark etmez” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
( private 35 ) YA BU İŞLERDEN HİÇ ANLAMIYORSUN 23 Kasım 2012 Cuma 16:22

YA DA BİLE,BİLE HEDEF SAPTIRIYORSUN... Bayındır Bele diyesi.Arslanlar gibi het türlü hazırlık ve çalışmayı yapmış BİR İZMİR MİLLETVEKİLİ OLARAK Sn.Aydın ŞENGÜL DE İŞİN HIZLANMASI İÇİN YARDIMCI OLMUŞ...Aydın bey İZMİR içinde İLÇELERİ İÇİNDE Vargücü ile çalışıyor. ESAS ÇALIŞMIYANLAR C.H.P. İZMİR MİLLETVEKİLLERİ. Onlar YOLSUZLUKTAN MAHKUM OLMUŞ DİKİLİ BELEDİYE Başka nı OSMAN ÖZGÜVENİ Yurt dışına nasıl kaçıracaklar diye fazla mesai yapıyorlar.ARADAKİ FARK BU,BUNLARI GÖR ARTIK Private...K.ÖZEN

Yorumu oyla      12      5  
private35 23 Kasım 2012 Cuma 10:36

işte izmirin görmek istemediği ve kızdığı tablo bu, AYRIMCILIK. aydın şengül demekki işine geldiği zaman ankaradan iş bitirebiliyormuş.İzmir için niye aynı çabayı göstermiyor dediğim zaman yorumcu arkadaşlar kızyorlar.Alın size ispatı haber yukarıda.Ankarada sadece 1 gecede onaylanan kentsel dönüşüm izmire gelince yıllar sürüyor.Niye çalışmıyorsun izmir için Aydın bey, sonra laf kalabalığı yapıyorsun demek zorunda kalıyoruz.İzmir millet vekili ol lütfen partinin değil.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Silah bırakan teröriste yurtdışı olabilir'
D-8 Zirvesi için gittiği Pakistan'dan dönen Başbakan Erdoğan, uçakta gazetecilerin ...
CHP Kadın Kolları destek için Dikili'de
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ve çalışma arkadaşlarının Yargıtay'da ...
‘Metropol teftişi’ başlıyor: İşte program
Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter ...
 
CHP Dikili rotasını çizdi: 7’de 7!
Dikili’ye giderek meclis üyeleri ile fikir alışverişinde bulanan CHP İzmir ...
CHP’den kovulan THY işçilerine destek
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Hava Yolları’ndan ...
CHP’den şok eden Öcalan iddiası: Gizli tanık mı?
Hapisteki terör örgütü elebaşlarından Şemdin Sakık’ın Ergenekon davasında ...
 
Karayalçın'dan Özgüven'e tam destek
CHP'nin Parti Meclisi (PM) üyesi Murat Karayalçın, 'ihaleye fesat karıştırmak' ...
CHP’den ‘Sevilay Öğretmen’ için ağlatan kampanya
İzmir’de iki ay önce öğrencisi tarafından sınıfta bıçaklanarak öldürülen ...
‘Evet yolsuzluk yapıldı... Suçluysam cezamı çekerim’
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ'den proje alan bir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva