HABERLER>POLİTİKA
26 Kasım 2023 Pazar - 10:57

Saygılı ve Kasapoğlu’ndan ‘iktidar’ mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “İzmir'de Cumhur İttifakı olarak gerek 30 ilçemizde ve gerekse büyükşehirde İzmir'i belediyecilik noktasına bir devrimle tanıştırmaya talibiz. Ve bu anlamda da inşallah bunu 31 Mart günü en güzel şekilde başarıyla İzmir'in kazanması adına, İzmirlinin kazanması adına inşallah çok güzel bir şekilde sonuçlandıracağımıza da inanıyoruz” dedi.

Saygılı ve Kasapoğlu’ndan ‘iktidar’ mesajı

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Türkiye’de 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçim heyecanı başlarken AK Parti’de ise seçim hazırlıkları start almış durumda.

İstifalar ve aday adaylığı süreçlerinin başladığı süreçlerde AK Parti’de ise bugün 81 ilde temayül yoklaması yapılıyor. Belediye başkan aday adaylarının partililerin önüne çıkacağı süreçte İzmir’de de AK Parti İzmir teşkilatı Halkapınar Spor Salonu’nda bir araya geldi.

Temayül yoklamasına katılan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklamalarda bulundu.

SAYGILI: HEYECANLI BİR SEÇİMİ YÜZÜMÜZÜN AKIYLA GERİDE BIRAKTIK
Açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı,  iktidara geldikleri ilk gündem bu yana heyecanlarının bitmediğini belirtirken “AK Parti; Millete hizmetin partisi olduğu gibi… En güçlü teşkilatlanmanın, En güçlü demokrasi ve adalet anlayışının, En etkin siyasetin ve dava insanlarının da partisidir.  AK Parti; icraat partisidir. 22 yıldır bitmeyen heyecanımız; 22 yıldır gördüğümüz teveccüh bundandır. 22 yıldır çalışmaktan yorulmayışımız; her hedefimize bir bir varışımız… Önümüze çıkarılan her engeli aşmamız, her derde deva bulmamız bundandır. Ve tüm bunlar; teşkilatlarımızın ve partimize gönül verenlerin dik duruşundan ve davamıza bağlılığındandır. Çok hayati bir genel seçimi yüzümüzün akıyla geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçtirdik. Milletimizin güvenini bir kez daha tazeledik. Şimdi sıra; 31 Mart 2024’te… AK Parti; belediyecilikte de bir markadır. Ülkenin neresine gidersek gidelim; yerel idaresi bizde olan her yerde dönüşüm ve gelişim; olmayan yerlerde çöp, çamur, çukur görürüz… İzmir’in neresine gidersek gidelim, AK Belediyeciliğin olduğu yerlerde, 25 yıllık CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin engel ve ceza sistemine rağmen vizyonu olan yatırım ve projeler, olmayan yerlerde yine çöp, çamur ve çukur görürüz. Bizim belediyelerimizin gündemi; hizmettir.  Muhalefetin belediyelerinde gündem; ‘Hesap vermekten nasıl kaçarız, topu kime atarız’dır. ‘Hangi çimde hangi konseri yapsak’tır; ‘Hangi bitmeyen işe hangi kılıfı uydursak’tır. Sonra çıkarlar ve derler ki; “Bu 3 Ç’yi çözmek zor değil, çözeriz…” diye konuştu.

EN İYİ BİLENLERİN GÖREV BAŞINDA OLDUĞU BİR SABAHA UYANACAK
4 ay sonra vatandaşın dertlerine kulak verenleri seçeceğini belirten Saygılı, “Madem öyle; çeyrek asırdır bu şehri yönetiyorsunuz, neden çözmediniz? 5 yıla yakın zamandır görevdesiniz; neden bu ilkel tabloyu ortadan kaldırmadınız? Hadi sokağa çıkmıyorlar; bizim yaptırdığımız anketleri, onlar da yaptırıyor.  Bu şehrin koktuğunu, vatandaşın trafikten, çöpten, çamurdan, kapatılmayan çukurlardan illallah ettiğini bilmiyor mu? Bal gibi biliyorlar, gün gibi ortada çünkü. Ama, açıklama yapmak, savunma yapmak işlerine gelmiyor… Bu yüzden en iyi bildiklerine sığınıyorlar; ‘Yalan söyle, mübalağa ya da demagoji yap; günü kurtar! Mağduru oyna, yokluktan kahramanlık hikâyesi çıkarmaya çalış; yine günü kurtar! Engelleniyoruz, hakkımızı alamıyoruz edebiyatı yap; hükümeti suçla ama sen kılını kıpırdatma! En iyi bildikleri bu… Çığ gibi büyüyen sorun ve krizlerin sonuçlarını bir film izler gibi izlerken içleri zerre sızlamayanların; İzmir ve İzmirlilerin çektiklerini zerre umursamayanların sonu geldi. Belediyeciliği bilmeyen, halka sırtını dönerek –mış gibi yapan, bu şehrin kaynaklarını har vurup harman savurup, bir tek eser ortaya koymayan, kredi bulmayı maharet sanan, her paçaları sıkıştığında da genel siyaset yapmayı kurtuluş gören bu anlayışın miladı doldu.  Bu şehir 4 ay sonra; derdine kulak verenlerin, sorunlarını çözenlerin, icraat ve eser belediyeciliğini en iyi bilenlerin görev başında olduğu bir sabaha uyanacak… 2004’te “Yerel kalkınma başlıyor” dedik. 2009’da “İşimiz hizmet; gücümüz millet”… 2014 seçimlerinde “Daima millet, daima hizmet” dedik.  2019’da   “Tevazu samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi” dedik.  “Gönül belediyeciliği” sözüyle yürüdük.  Hepsinin temelinde millete hizmet aşkı vardı ve o aşkla ortaya çıkan şehirler, eserler ortada” dedi.

KASAPOĞLU: 31 MART’TA İZMİRLİNİN KAZANMASI ADINA…
İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu ise 30 ilçe ve Büyükşehir’i kazanmayı hedeflediklerini vurgularken, ““Bereket dolu bir gün İzmir'de. Biliyorsunuz iki bin yirmi üç genel seçimlerini Türkiye bir demokrasi şöleni çerçevesinde yaşadı. Gerek 14 Mayıs, gerek 28 Mayıs her bir seçim olduğu gibi demokrasinin üzerine yeni kazanımlar eklediğimiz bir süreçti. Hamdolsun yirmi iki yıldan beri AK Parti iktidarları döneminde gerek parti içi, demokrasimiz olsun, gerek seçimlerimiz olsun ülkemizin demokrasi tarihi açısından çok önemli kazanımların yaşandığı süreçlerdi. Ve bugün yine Yeni bir şöleni yaşıyoruz. Hem halkımızın, teşkilatlarımızın bu anlamda iradesini ortaya koyma adına, partimizin artık kurumsal bir mekanizma haline getirdiği bir temel süreci. Ortak aklın istişarenin öne çıktığı bir süreç. Ve sonrasında da rekabet dolu, centilmen Dolu, muhabbet dolu bir seçim süreci ve sonrasında yine ülkemizin kazanması adına, yerel manada belediyelerin, ilçelerin kazanması adına, büyük şehirlerin, illerin kazanması adına bir seçim süreci. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tabii ki yerel yönetimler, halkın bu hizmete doyması adına, hizmetle gark olması adına önemli bir vesile. İzmir'de Cumhur İttifakı olarak gerek 30 ilçemizde ve gerekse büyükşehirde İzmir'i belediyecilik noktasına bir devrimle tanıştırmaya talibiz. Ve bu anlamda da inşallah bunu 31 Mart günü en güzel şekilde başarıyla İzmir'in kazanması adına, İzmirlinin kazanması adına inşallah çok güzel bir şekilde sonuçlandıracağımıza da inanıyoruz. Tabii bugün güzel bir rekabet var. Rekabet kalite getirir. Yeter ki dostluk olsun. Bizim bu anlamda seçim süreçlerimiz aday belirleme süreçlerimiz her biri çok ciddi bir sistemdir. Ve sonucunda rekabetin sonucunda kucaklaşılır ve hizmete odaklanırız ve bu noktada da bugün bunun başlangıcını yaşıyoruz. Teşkilat başkanımız burada  ben kendisine teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz, genel merkez adına tüm dava arkadaşlarımız burada, gayretleri için, özverileri için teşekkür ediyorum. İl teşkilatımıza değerli başkanıma, tüm ekibine, dava teşekkür ediyorum. Burada bir emek var, özveri var. Özveri gösteren tüm kardeşlerime gönülden teşekkürler. Tabii bu rekabeti bugün temayüle yansıtacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Neticede kazanan İzmir olsun, kazanan ilçelerimiz olsun ve tabii ki kazanan Türkiye'miz olsun hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

 
Teşkilat Başkanı Kandemir’den ’31 Mart’ mesajı: İzmir’e hizmet etmeyi arzu ediyoruz
 
'Türkiye ile Macaristan'ın ticaret hacminde hedefi 6 milyar dolar'
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MEGAKÖY 2 Aralık 2023 Cumartesi 14:03

İZMİR KAN AĞLIYOR KURTARIN İZMİRİ...

Yorumu oyla      2      3  
MEGAKÖY 2 Aralık 2023 Cumartesi 14:03

KURTARIN İZMİRİ

Yorumu oyla      2      3  
chp kapatılsın 30 Kasım 2023 Perşembe 22:39

CHP den cacık olmaz

Yorumu oyla      3      3  
Kasapoğlu 28 Kasım 2023 Salı 20:30

Kurtarın İzmir’i CHP den çöp çukur çamur…

Yorumu oyla      3      3  
yazık 26 Kasım 2023 Pazar 16:27

25 senedır aynı ruya ..tersını soyleyemezsınız tayyıp kızar çünkü..alamazsınız.. metro yapsaydınız kültür merkezı yapsaydınız vs..su basan bayraklı hastanesi cezaewi yıktınız..eee

Yorumu oyla      2      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Teşkilat Başkanı Kandemir’den ’31 Mart’ mesajı: İzmir’e hizmet etmeyi arzu ediyoruz
İzmir’de düzenlenen temayül yoklaması öncesi konuşan AK Parti Genel Merkez ...
Meclis 80 maddelik torba teklifini görüşecek
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde bu hafta 80 maddelik torba ...
AK Parti İzmir'de sistemler kapatıldı... Temayül yoklamasına rekor katılım!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması son ...
 
CHP'de tüzük kurultayı için zirve!
CHP Parti Meclisi (PM), 81 il başkanının yerel seçimlerden sonra yapılmasını ...
Urla’ya sürpriz aday adayı!
Yerel seçimlere 5 ay kala, Urla Belediye Başkan aday adaylığı için TARKEM ...
AK Parti'de temayül yoklaması yarın yapılacak
AK Parti'de gözler belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli ...
 
Bakan Kacır açıkladı: 590 milyon liralık yatırım!
Türkiye inovasyon haftası programı ödül törenine katılan Sanayi ve Teknoloji ...
CHP'li Kadınlardan şiddet tepkisi
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası ...
'Kadına karşı şiddet bir insanlık suçudur'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Kadına karşı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva