HABERLER>EGE
30 Ekim 2016 Pazar - 09:17

Saldırıya uğrayan Tezcan'a 'Lider' morali: İlk izlenimimiz...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, dün Aydın'da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Kuşadası’nda yakalanan saldırgan, “Bu kelepçeler devletimin bana verdiği şeref madalyasıdır" dedi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, Tezcan'ı hastanede ziyaret etti ve moral verdi.

Saldırıya uğrayan Tezcan a  Lider  morali: İlk izlenimimiz...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, dün Aydın'da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Tezcan ameliyata alındı. Saldırgan Alparslan Sargın ise Kuşadası İlçesi’nde yakalandı.

- CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA SİLAHLI SALDIRI... 

Tezcan dün, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir sergiye katıldıktan sonra akşam saatlerinde yaklaşık 30 kişiyle birlikte, CHP Aydın İl Başkanlığı binasının üst katındaki Hamsinoz Restoran’a gitti. Tezcan yemek yerken, bir başka masada arkadaşı Fatih Y. ile birlikte içki içen Alparslan Sargın, bağırarak silahını çekti ve Tezcan’a bir el ateş etti. Tezcan ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. Silah sesi üzerine restoranda büyük bir panik yaşandı.

Sargın, arkadaşı Fatih Y. ile kaçarken, ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tezcan ameliyata alındı. Tezcan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGANDAN SKANDAL SÖZLER
Hürriyet’te yer alan habere göre güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, saldırgan Sargın’ı yakalamak için çalışma başlattı. Kuşadası’nda yakalanan Sargın, emniyete götürüldü.

Kuşadası’nda yakalandıktan sonra Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Alparslan Sargın, burada basın mensuplarının ’Saldırıyı neden yaptınız?’ sorusuna, "Bu kelepçeler devletimin bana verdiği şeref madalyasıdır" şeklinde cevap verdi.

Sargın’ın yaralama suçundan sabıkası olduğu belirlendi. (Hürriyet)



KILIÇDAROĞLU İZMİR'DEN AYDIN'A GEÇTİ 
Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Tezcan'a destek için sabah saatlerine Aydın'a gitti. Ankara'dan havayoluyla İzmir'e geçen CHP Lideri'nin Adnan Menderes Havalimanı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili karşıladı. Kılıçdaroğlu buradan karayolula Aydın'a geçti. 



HASTANEDE ZİYARET
CHP Lideri, Aydın'da kurmaylarıyla birlikte direkt olarak hastaneye geçti. CHP Genel Başkanı tedavisi süren Tezcan'a moral verdi. 

Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada, "İzlenimimiz planlı bir saldırı olduğudur. CHP'ye karşı planlı saldırı yapılması bizi üzüyor. Provokasyonlara teslim olmayız. Kendisinin suç dosyası oldukça kabarık" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin 'saldırganın ülkücü olduğu iddialarını' sorması üzerine Kılıçdaroğlu, "Türkiye’deki bütün ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Bütün ülkücülerin en az bizim kadar vatansever olduğunu biliyorum.Biz nasıl devletin geleceği için endişe taşıyorsak onlar da aynı kaygıyı taşıyor. Böyle bir insan ülkücü olamaz. Ancak ülkücüleri karalar" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Provokasyonu yapanlar umarım kısa süre içinde yargı önüne çıkarılarak gereken cezayı alırlar. Kısa süre içinde saldırganların yakalanması çok önemliydi. Polisimize teşekkür ediyorum

Bizdeki izlenim Bülent Bey’e karşı planlı bir saldırının önceden hazırlandığıdır. Önceden yer ayartıp oraya geliyorlar. Bülent Bey’in masasının hemen yanında oturmak için ısrar ediyorlar. Planlı bu saldırının ortaya çıkarılması çok önemlidir. CHP’ye karşı planlı saldırının yapılması bizi üzüyor.

Daha önce şehit cenazesinde önümüze mermi atılmıştı. Bu olay o olayın bir benzeridir.

Bütün CHP’li vatandaşlarıma seslenmek isterim. Ne yarlarsa yapsınlar bildiğimiz doğru yoldan şaşamayacağız. Provokasyonlara teslim olamayacağız.

Bu ülkede hepimiz barış içinde kardeşçe yaşamak istiyoruz.

Bu tür provokasyonlar ülkenin bölünmesi için yapılan saldırılardır.

"KELEPÇELER DEVLETİN NİŞANI OLMAZ"
Kelepçeler devletin nişanı olmaz. Kelepçe takılmışsa suçlu olduğunu gösterir. Kendisinin de suç dosyası kabarık. Ülkücü kardeşlerimize yönelik olarak, evet böyle bir iddia geldi.

Türkiye’deki bütün ülkücü kardeşlerime seslenmek isterim. Bütün ülkücülerin en az bizim kadar vatansever olduğunu biliyorum.

"ÜLKÜCÜ OLAMAZ, ANCAK ÜLKÜCÜLERİ KARALAR"
Biz nasıl devletin geleceği için endişe taşıyorsak onlar da aynı kaygıyı taşıyor. Böyle bir insan ülkücü olamaz. Ancak ülkücüleri karalar.

 
İzmir'de Cumhuriyet Resepsiyonu meydana indi!
 
Konak'ta 'Roman havasında' Cumhuriyet coşkusu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Ekim 2016 Pazar 14:28

Olay provokasyon falan değil. Psikopat dolu. Toplum çok ergin. Siyasiler konuşurken dikkat etmeli. 3-4 oy için toplumu germeye gerek yok. Onlar-biz , yüzde 50' yi evde zor tutuyorum ...

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisa’da ilk kez su samuru görüldü
Doğa Koruma ve Milli Parklar Manisa İl Müdürü Bayil, "Manisa'da ilk kez ...
Ege'nin dört bir yanında 93.yıl gururu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Uşak, Manisa, Denizli ve Aydın'da törenler düzenlendi.
Manisa'daki FETÖ operasyonunda 40 tutuklama
Gözaltında alınan 83 polisten son grup olarak 13'ü adliyeye sevk edildi, ...
 
Denizli'de 25 iş adamı FETÖ'den gözaltına alındı
Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik ...
TARİŞ Zeytinyağı Birliği'nin acı günü
TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şerafettin ...
Marmaris'te turizme 'Minerva' dopingi!
Bahama bayraklı "Minerva" adlı ultra lüks kruvaziyer, 193 ABD'li yolcusuyla ...
 
FETÖ'nün kadın yapılanmasına operasyon: 78 gözaltı
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, "örgütün ...
Durdurmaya çalıştığı traktörün altında kaldı
Kütahya'nın Domaniç ilçesinde hareket eden traktörünü durdurmaya çalışan kişi hayatını kaybetti.
Marmaris'te atış kontrol subayına FETÖ'den gözaltı
5. Nike Filo Komutanlığında görevli Atış Kontrol Subayı, Konya merkezli ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva