HABERLER>POLİTİKA
23 Mart 2024 Cumartesi - 15:40

Özel, Manisa adayı için konuştu: Sütte leke var, Ferdi Zeyrek'te yok!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da konuştu. Anketlerin Manisa'da kendilerini gösterdiğini belirten Özgür Özel, partiler arasında sağlanamayan ittifakın seçmen tabanında sağlandığını söyledi. Manisa adayı Ferdi Zeyrek'e destek isteyen Özel, Ferdi Zeyrek kimin nesidir diye sorsanız bütün Manisa'da tek bir cevap var. O tıraşcı Ahmet'in oğludur. Manisalıların hepsinin berberidir, esnaftır, insandır ve yetiştirdiği evlatları birer pırlantadır. Ferdi'yi özetlemek gerekirse sütte leke var, Ferdi Zeyrek'te leke yok!" dedi.

Özel, Manisa adayı için konuştu: Sütte leke var, Ferdi Zeyrek te yok!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da konuştu.

Miting için toplanan kalabalığa "Beni seven arkamdan gelsin" diye seslenen Özgür Özel, şehrin yaşadığı sorunlardan bahsetti.

Bazı afişlerin sprey boyayla bozulduğunu veya yırtıldığını belirten Özgür Özel, bunlarla ilgili bazı örnekler saydıktan sonra, "Ülkü Ocaklarına gittiler. Bu raketleri kırın dediler. Aklı başında Manisalılar 'Adam genel başkan olmuş, partili partisiz herkes tebrik edip mutlu olmuş. Biz niye yapıyoruz?' demişler" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın önüne gelen anketler nedeniyle sinirlendiğini öne süren Özgür Özel, partisinin Manisa adayı Ferdi Zeyrek için oy istedi. Özgür Özel, Zeyrek'in kent suçlarına karşı büyük mücadele verdiğini ve CHP'liler kadar AK Parti'lilerin de takdirini kazandığını söyledi.

CHP Lideri Özel'in Manisa Halk Buluşması'nda yaptığı açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Manisa demokrasinin kentidir. Ömrümün geçtiği, sokaklarında üç tekerlekli bisiklet çevirerek başladığım, girmediğim, çıkmadığım, bilmediğim köşesi olmayan, herkesi tanıdığım, herkesin beni ve bizi tanıdığı bir yerdeyim.

Ferdi Zeyrek kimin nesidir diye sorsanız bütün Manisa'da tek bir cevap var. O tıraşcı Ahmet'in oğludur. Manisalıların hepsinin berberidir, esnaftır, insandır ve yetiştirdiği evlatları birer pırlantadır. Ferdi'yi özetlemek gerekirse sütte leke var, Ferdi Zeyrek'te leke yok!

Kent suçlarını durduran Ferdi Zeyrek ile gurur duyuyoruz.

Sayın Devlet Bahçeli'ye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi. Bütün Manisa, bütün MHP biliyor ki 'Ya durun ben onun ne mal olduğunu bilmiyor muyum' dedi. Ama AK Parti'nin elindeki dosyalarla esir alınmış bu kişi AK Parti ile MHP'nin kesiştiği noktada yönetilebilecek, AK Parti'nin istediklerini ona verebilecek tek kişiydi. Manisa'nın ne MHP'lisinin ne AK Partilisi'nin içinde bunun gibi Manisa'ya ihanet edecek bir kişi yoktur!

AK Parti ile MHP yüzde 50 oy alıyor, nasıl bu hallere düştü söyleyeyim. Karakoca Köyü var Manisa'da. O köye bir ruhsat çıkarıyorlar. Ruhsat ekoturizm ruhsatı. Yani orada ekoturizm yapılacak. Ama Ferdi Zeyrek şüpheleniyor. Diyor ki 3 kilometre yol, binlerce ağaç kesiliyor. ve yürütmeyi durdurma için yine dava açıyor. Davanın dosyası, Türkiye'deki bütün o konuyla ilgili olan kurumlara giderken arsanın sahibine de gidecek ya tebligat ismi, adresi bir bakıyoruz firmanın adı değişmiş. Tebligat Cengiz Ergün'ün kızına gitmiş. Diyoruz ki bu nasıl olur? Meğerse oraya ekoturizm diye alınan yer hanımefendiye çiftlik yapılacakmış, oradaki ağaçlar kesilip oraya bir villa dikilecekmiş, bu konuda mahkemeye başvurulunca meğerse iş bitti diye ruhsat hanımefendiye devredilmiş. O çiftlik için o arsayı Cengiz Ergün kızına verdi, kim durdurdu? Bizim Ferdi.

31 Mart'ta israfı, peşkeşi, partizanlığı bitirmeye, bu vicdanı kara adamlardan, bu gözü dönmüşlerden Manisa'yı kurtarmaya var mısınız? Manisa Büyükşehir'i kime emanet ediyoruz? Ferdi Zeyrek! Cengiz Ergün artık Manisa'ya zulmettiğin günlerin sonu geldi, yeni başkanın adı, artık Ferdi. Hayırlı uğurlu olsun.

Geçen seçimde biz bağrımıza taş bastık, İYİ Parti ile ittifak yaptığımız için dediler ki 'Şehzadeler'i İYİ Parti'ye bırakacaksınız'. İYİ Parti ile ittifak yaptık, onlar kazansın diye. Bu seçimlerde yine ittifak olabilirdi, olmadı. Biz Ankara'da ittifak kuramadık. Burada bütün iyi insanlardan, muhafazakar demokratlardan, güneş gözlü güzel insanlardan, bu seçimi bize kaybettirmemelerini, bu seçimi Manisa'ya kazandırmalarını istiyoruz. Ben İYİ Partililerden, iyi insanlardan hiçbir yerde yapmadığımı yapıyorum ve kendi memleketimde Manisa'da, Şehzadeler adayı Gülşah Durbay'a, Manisa adayı Ferdi Zeyrek'e destek istiyorum. (Gerçek Gündem)

 
Manisa-İzmir seferlerine zam!
 
CHP adayı Tugay'dan yeni sanayi bölgeleri sözü!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Secmen 24 Mart 2024 Pazar 12:01

Sayın Özel sütte leke var da.sizin belirtip elini yukarı kaldırıp gösterdiğiniz aday ve Sayın Tugay dışında ki adaylarda leke var mı demek mi istiyorsunuz..Diğer adaylarımızın incitici bir söz.. Kendi adaylarımızın bile ayristiriyorsunuz.Cok ayıp.. Herhalde söylediklerinizin farkında değilsiniz.. Çok üzücü...

Yorumu oyla      1      0  
Manisalı 24 Mart 2024 Pazar 10:05

Sayın Özel Zeyrek seçimi kazanamazsa belki ileride CHP genel başkanı olabilir sizin yerinize...

Yorumu oyla      1      0  
Burak 24 Mart 2024 Pazar 06:09

hayatınız yalan dolan, Bu millet hor gördüğünüz aşağıladığınız millet sizde bir ışık görmüyor.

Yorumu oyla      1      0  
Gerçekleri halı altına mı süpürelim . 23 Mart 2024 Cumartesi 22:45

İzmir çevre ilçe otobüslerinde iptal edilen 90 dakika aktarma hakkının iade edilmesini istememiz sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor . İzmir Gündoğdu Meydanında ( 17 Şubat 2024 ) müjdeyi ben vermedim . “ Sevgili İzmirliler size bir müjdem var. Gerçekleştirdiğimiz raylı sistem yatırımları ve aldığımız yeni otobüsler sayesinde 90 dakika değil , 120 dakika ücretsiz aktarma için çalışmaları tamamladık . Uygulama Mart ayından itibaren başlayacak . “ İzmir BB Başkanı Tunç Soyer . Bırakın ücretsiz aktarmayı , İzmir çevre ilçelerine 120 dakika ücretli ( 136 km. lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirme ) aktarma hakkını bile vermediniz . Çevre ilçe otobüslerinde 120 dakika ücretli aktarma hakkı uygulaması için İzmir BB Meclisinin karar alması yeterliydi . İzmir BB Meclisinin 11 Mart 2024 tarihinde , özel okullarda çalışan öğretmenlerinde indirimli ulaşımdan faydalanmasını sağlayan kararın alınması gibi . İzmir merkez ilçelerdeki 90 dakika ücretsiz aktarma hakkı 2020 Eylül ayında iptal edilip , 120 dakika ücretli aktarma uygulamasına neden geçildi dersiniz .

Yorumu oyla      0      0  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 23 Mart 2024 Cumartesi 22:02

Lütfen rica ediyorum sütüme DOKUNMA! ne demek sütte leke var,şöyle diyebilirmisiniz; " bende leke var " Yemin ederim siz chp lilerde bihaller var valla var billa var...

Yorumu oyla      4      1  
Her masada var 23 Mart 2024 Cumartesi 21:29

90 dakikaci her haberin altında.

Yorumu oyla      1      0  
sütçü 23 Mart 2024 Cumartesi 20:07

hocam sizin sütçüde problem olmasın.

Yorumu oyla      8      1  
Taci 23 Mart 2024 Cumartesi 19:45

Ferdi’de leke yokta, leke sende sayın abim !

Yorumu oyla      6      1  
İzmir BB’nln adil hizmet anlayışı . 23 Mart 2024 Cumartesi 16:09

İzmir merkez ilçelerindeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda 120 dakika ücretli aktarma hakkı VAR . İzmir çevre ilçe otobüslerinde de uygulanan 90 dakika aktarma hakkı İzmir BB Meclisince 10.02.2016 tarihinde iptal edildiğinden , İzmir çevre ilçe otobüslerinde 90 - 120 dakika ücretli aktarma hakkı YOK . Açıklama 2016 Mart “ Kırsalda oturan vatandaşlarla merkezde oturan vatandaşlar arasında kira , harcama gibi farklılıklar var . Biz bunu adil bir şekilde uyguladığımızı düşünüyoruz . “ Böyle düşünmeye devam edin .

Yorumu oyla      2      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan muhalefete 'matruşka' benzetmesi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ortada kapağını kaldırdıkça sürekli ...
Dağ'dan Özel'e yanıt: Seçim yaklaştıkça sevgisi, paniği artacak!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Baktığımda ...
Balkan'dan sosyal belediyecilik vurgusu!
Cumhuriyet Halk Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan, seçim ...
 
Duman'dan Buca'nın trafiğine akılcı çözüm!
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Buca'da trafik yükünü azaltacak ...
Çiğli adayı Yıldız: Projelerimizde herkese yer var!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; ilçe halkının en çok ...
Büyükşehir adayı Tugay: Anketlerde öndeyiz!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, anketlerde ...
 
Bornova adayı Eşki'den kuryelere 'motorcular parkı' vaadi!
Bornova’nın CHP’li Adayı Ömer Eşki, Küçükpark bölgesinde paket dağıtımı ...
Yerel seçimlere bir hafta kaldı
Türkiye 31 Mart'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına ...
Bornova adayı Çayır: Projeler için kolları sıvadık!
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, bir dizi proje ve hizmeti ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva