HABERLER>POLİTİKA
22 Mart 2024 Cuma - 21:18

Özel’den Selçuk mesajları: Sengel’e sahip çıkmak her CHP’linin boynunun borcudur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in yeni dönem için hazırladığı projelerin lansman töreninde konuştu. Özel açıklamasında “Bu partinin bir adayı var. Selçuk’taki adayı işte burada Filiz Ceritoğlu Sengel’dir. Dahası yok. Genel başkan olarak söylüyorum; Atatürk’ün kurduğu partide emaneti üstlenen, onun emanetine sahip çıkan genel başkan olarak söylüyorum; Selçuk’ta CHP’nin adayı Filiz hanımdır. Filiz başkana sahip çıkmak her CHP’linin boynunun borcudur” dedi.

Özel’den Selçuk mesajları: Sengel’e sahip çıkmak her CHP’linin boynunun borcudur

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in yeni dönem için hazırladığı projelerin lansman töreninde konuştu.

Özel’in konuşmalarında satır başları şöyle:

Mayıs seçimlerinde hepimize üzen sonuç oldu. 4 yıl daha seçim olmayacak. Genel iktidarın yerelden dengelenmeye ihtiyacı var. Emekliler, çiftçiler, memurlar, esnaflar bu duruma rağmen bize oy veriyor diye düşünüp kemerleri size sıktırıp acı reçeteleri size içireceklerdir. Bunu durdurmanın yolu iktidara sarı kart göstermek, bizi hesaba katmak zorundasın demek durumundayız.

2019’da sizlerden bir şey istemiştim. O zaman belediye bizde değildi. O zaman işimiz kolay da değildi. Ama partimizin bir evladını, Atatürk ilkelerinin yılmaz bir savunucusunun elinden tutup size emanet etmiştim. Siz de emanetinize sahip çıkmıştınız. Teşekkür ederiz. O günden bu yana çok çok ileri bir noktadayız. Zorluklara rağmen esnafı, belediye emekçisini yalnız bırakmayan bir güçlü yönetim sergiledi Filiz başkan. Kendisini tebrik ediyorum.

İSRAF BİTTİ, YERİNE HİZMET GELDİ
Belediyenin borcu, belediyenin boyunu aşmıştı. O borç, halkın çıkarlarını gözeten sosyal demokrat belediye başkanlarına kalıyor. Dünya kadar borç ödendi. İsraf bitti, yerine hizmet geldi. O günden bugüne Filiz başkan Selçuk’ta yaptıklarıyla hem size verdiğiniz oyu helal ettirdi. Hem de bizleri, partimizi onurlandırdı. Ona güvenen kimsenin güvenini boşa çıkarmadı.

Bu partinin bir adayı var. Selçuk’taki adayı işte burada Filiz Ceritoğlu Sengel’dir. Dahası yok. Genel başkan olarak söylüyorum; Atatürk’ün kurduğu partide emaneti üstlenen, onun emanetine sahip çıkan genel başkan olarak söylüyorum; Selçuk’ta CHP’nin adayı Filiz hanımdır. Filiz başkana sahip çıkmak her CHP’linin boynunun borcudur. Ona sahip çıkmaya söz veriyor musunuz? Ben İzmir’deki bütün kadın adaylarımızı, önce İzmir’in kadınlara emanet ediyorum.

İKTİDARA SARI KART GÖSTERMEK DURUMUNDAYIZ
CHP kavganın yeri değildir. Bizi başka partilerle kimse karıştırmasın. Mayıs ayında ittifak yarıştı. Cumhur ve Millet İttifakı. Cumhur İttifakı'ndan da bizden de ayrılanlar oldu. Cumhur İttifakı'ndan Yeniden Refah ayrıldı, 40 yıllık ahbaplar...Ben başka partilere bir şey demezken bizde geçmişten ayrılanlara kötü sözüm olmaz. Bu partinin  seçimde başını öne eğdirmemiş, anketlerde yüksek memnuniyet oranları ile yeniden  aday olmuş bir adayı vardır. Filiz Ceritoğlu Sengel'e sahip çıkmak her CHP sevdasının boynunun borcudur. Bende size söz veriyorum; İzmir'de bundan önce aday yapılmış ve seçilmiş 6 kadın belediye başkanından biriydi. Yeniden aday gösterildi ve bu dönem 9 kadın aday gösterildi.

CHP ikinci yüzyılıla da kadın devrimi ile damga vuracaktır. Ben kadın adaylarımızı önce İzmir'in kadınlarına sonra centilmen erkeklere emanet ediyorum.  Bundan sonrası süreçte elbete daha çok birlikte olacağız.

Türkiye'de yerel seçimlerde, yerel adaylar kadar bu seçimin geçen seçimden hemen sonra yapılması, 14-28 Mayıs'taki tüm umutlarımıza rağmen bizi üzen sonuçlardan sonra olması, 4 yıl daha seçim olmayacak olması ve bu iktidarın her şeye rağmen oy alması durumunda 4 yıl boyunca kemerleri size sıktırması, acı reçeteyi size içtirmesi gündeme gelecekir. Bunun önünde durmanın tek yolu önümüzdeki seçimde bu iktidara sarı kart göstermek durumundayız.

AK PARTİ’NİN REZİL ETTİĞİ SELÇUK BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ DÜZELTİLMİŞ HALİYLE HAZIR
Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 31 Mart seçimlerinden sonra hayata geçirecekleri projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sengel şunları söyledi:

“Biliyorsunuz 2019’da belediyeyi devraldığımızda büyük bir borç yükü altındaydı. Ama bunu hiçbir zaman bahane etmediğimiz gibi hep çalıştık hep çabaladık. Hep heraber bir yol yürüdük. Pandemi, deprem yaşadık.Zor günler geçirdik.  Yaralar oldu, bu yaraları beraber sardık. Çocuklar için gıda erişimini başlattık. Eğitimden eksik kalmasınlar diye köylerden çocukları hep birlikte taşıdık. Amacımız geleceğe köprü atmaktı. AK Parti’nin rezil ettiği Selçuk Belediyesi’nin bütçesi düzeltilmiş haliyle hazır. Sadece tek yapmamız gereken 31 Mart’ta tekrardan sizlerin oylarıyla belediye başkanı olarak seçilmem. Ben size güveniyorum. Hem de çok güveniyorum.

Bundan sonra da bütün her şeyi hep birlikte yapacağız. Tıpkı beş yıl boyunca her şey ile hep birlikte mücadele ettiğimiz gibi. Ben beş yıl boyunca kendimi size emanet ettim. Bir beş yıl daha sizler Selçuk’u bize emanet edeceksiniz. Zafer Selçuk’un olacak”

 
Orman Bank vurgununda 2 tutuklama!
 
Başkan Çerçioğlu Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan sofrada vatandaşlarla buluştu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bahar 24 Mart 2024 Pazar 12:09

Chp yi ayrıştırmak yerine birleştirmek seçmeni yormak.germek.sinirlendirmek yerine rahatlatmak.umut vermekte siz Sayın genel başkanın boynunun borcudur

Yorumu oyla      0      0  
VATANDAŞ 22 Mart 2024 Cuma 23:41

Sayende özgür efendi SELÇUK kaybedildi,hatta amiral gemisi körfezde batacak nokta

Yorumu oyla      1      0  
Efes'li 22 Mart 2024 Cuma 22:35

2019 yerel seçimlerde Filiz Sengel'e Selçuk halkı ve seçmeni destek verdi ama malesef halkı ve seçmeni hiç takmadılar aile şirketi gibi beş sene yönetildi hizmetlerden hiçbiri dişe dokunur bir şey yok sadece sınırsız varlıklar oluştu olmayacak işler birileri tarafından hızlı şekilde yapıldı ama ak akçe ile çözüldü onun için SELÇUK halkı tercihini aylar öncesi karar verdi Vefa Ülgür seçimi alacaktır bu halk yeter diyecektir...

Yorumu oyla      3      0  
BİR KAHİN 22 Mart 2024 Cuma 21:45

Sayın ÖZEL eğer görev süresi devam ederse, gelecekte Sayın CERİTOĞLU'nu İzmir'de İBB adayı yapacaktır. NOKTA

Yorumu oyla      0      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Büyükşehir adayı Tugay: Hizmet için yola çıktık
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kiraz'da binlerce ...
Akşener: İlk defa şahsıma oy istiyorum
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugüne kadar hep birilerini seçtirdim. ...
Özel ve Tugay üstü açık otobüsle İzmirlileri selamladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
'2026'da tek haneli enflasyona ulaşacağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "2025 yılında orta termin programımızdaki ...
Özel, Buca'da kapıları kapadı: Başka partiye giden adaya af yok!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Buca’da katıldığı Halk Buluşması programında ...
İzmir siyasetinde Fair-Play rüzgarı... Dağ, Özel'e ve Tugay'a el salladı!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim ...
 
Erdoğan'dan Özel'e: Tıpkı selefi gibi darbe sever çıktı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Genel Başkanlık koltuğunda oturan ...
Ümit Özdağ: Zafer Partisi'nin yükselişi kabul edilen bir gerçeklik!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de esnaf ve sivil toplum ...
Cumhur İttifakı adayı Dağ'dan esnafa destek sözü: İzmir kalkınacak!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, esnafa ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva