HABERLER>SPOR
13 Mayıs 2013 Pazartesi - 15:47

Öfkenin hedefindeki Altınbaş Göztepe’yi bırakıyor mu?

Atatürk Stadı’nda başlayıp, semte yayılan öfke selinin ve korkunç gecenin ardından yönetimin nasıl bir yol izleyeceğini Egedesonsöz’e konuşan Göztepe Başkanvekili Sabri Sadıklar açıkladı.

Öfkenin hedefindeki Altınbaş Göztepe’yi bırakıyor mu?

Fırat BAŞARAN / EGEDESONSÖZ – Göztepe’nin Tavşanlı Linyintspor’a yenilerek 2.Lig’e düşmesinin ardından yaşanan olaylar bir ‘Sarı-kırmızılı’ travmaya dönüştü.
 
Öfkeli taraftar önce Atatürk Stadı’nı sonra da kulüp binasını yerle bir ederken, yaşananların ardından tribünde de büyük tepki gören İmam Altınbaş başkanlığındaki yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu haline geldi.
 
Göztepe Başkanvekili Sabri Sadıklar Egedesonsöz’e çarpıcı açıklamalarda bulunurken, yönetimin yola devam edip etmeyeceği sorusuna da yanıt verdi.
 
İNSAN KENDİ KULÜBÜNÜ YAKIP YIKAR MI?
Yaşanan öfkenin kabul edilir bir yanı olmadığını ifade eden Başkanvekili Sadıklar, “Bu bir futbol terörü… Her halükarda önüne geçilmeli! Devletin malına, kulübün malına, cana kastedercesine tavır gösterilmesi kabul edilemez. Dün İstanbul’da da genç bir çocuk öldü. 100 şampiyonluk, milyonlarca galibiyet bir can eder mi?” diye konuştu.
 
Sadıklar, faillerin gerçek Göztepe taraftarı olduğuna inanmadığını da şu sözlerle ifade etti: İnsan kendi kulübünü yakıp yıkar mı? Bunlar gerçek taraftar olamaz, provokatör!
 
Göztepe Başkanvekili statta başlayıp semtte devam eden öfke selinde ilginç bir detayın da altını çizdi. Tavşanlı Linyitspor’un 80.dakikada gol attığını söyleyen Sadıklar, “15 dakikada gol atamayacağımız ne malum? Koltukları kırıp, şeref tribününe neden saldırıyorsunuz?” dedi.


 
BIRAKMAK AKLIMIZDAN GEÇMEDİ 
Yaşananların heves kaçırdığını söyleyen Sadıklar şu an için yönetimin Göztepe’yi bırakması gibi bir tasarrufun söz konusu olmadığını söyledi. Sadıklar şöyle konuştu: Aklımızdan bırakmak gibi bir şey geçmedi. Gerçek Göztepelilerle yönetimin bir problemi yok. Belli kişiler problem yaratmaya çalışıyorsa onu bilemem. Bu olay bir terördür, anlaşmazlık değil. İmam Bey bu takımı amatörden buralara getirdi. Büyük bir şansızlık yaşadık ve böyle bir hadise meydana geldi. Seneye iyi bir takım kurulur, 1.Lig’e çıkarsın, aynı hataları tekrarlamaz Süper Lig’e çıkarsın. Bunları yaşatmaya gerek var mı?

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Mayıs 2013 Salı 17:32

İsmail hakkı gül, sabri sadıklar ve sen kemal kılıç hemen istifa ettiğinizi görmek istiyoruz. Sizi istemiyoruz basiretsiz, beceriksizler.Size sezon boyunca taraftar ne dediyse tamamen aynısı oldu. Ama sizler o kocaman burunlarınızla bizleri hiç dinlemedi niz.Sonuçta maalesef yine taraftar haklı çıktı.İSTİFA İSTİFA İSTİFA..

Yorumu oyla      12      5  
TC Aydın Bacaksız 14 Mayıs 2013 Salı 13:58

Ben şu anda 55 yaşında koyu bir Göztepe taraftarıyım.MUğla Marmaris te yaşıyorum. Göztepe nin izmir deki çoğu maçına geldim. Bir alt ligden bir üst lige çıkan takımın iskelet kadrosu bozulmaz..En az 7 veya 8 tane futbolcu bu kadroda tutulmalıydı. ergin keleş idmana çıkmaz ist.kız arkadaşının yanına gider..ali biginin ne karekterde olduğunu antalya spordan biliyoruz..para için takımını sattı..bu takımı bu hale getiren en büyük etken sayın kemal kılıç tır.. defansif anlayışla sahaya çıkma...

Yorumu oyla      14      6  
AHMET 14 Mayıs 2013 Salı 13:03

yalı gurubuna 1000bilet dağıtmışsın fedailik yapsın diyemi verdin ben para versdim aptalmıyım seni tesis için aldılşar 2 senede neyi becerdin

Yorumu oyla      14      5  
Hacı 14 Mayıs 2013 Salı 12:29

Abicim yanlış biliyorsun bu adamlar gerçek Göztepe taraftarı. Bunlar polisle rakip takımla kavga eder olmadı kendileri ile kavga eder. Siz bu takımda oldukça daha çok yumruk ve küfür yersiniz.

Yorumu oyla      12      7  
bülent ışık 14 Mayıs 2013 Salı 10:03

Göztepe ye 15 bin kişilik stad yapılır ise civarındaki evlere gaz maskesi dağıtsınlar.

Yorumu oyla      17      7  
ENES YALÇIN 14 Mayıs 2013 Salı 09:56

İçimdeki Göztepe sevdasını tüketecek kadar yani o derece yeteneksiz basiretsiz iş bilmez bir yönetim.Izdırap çekeceğimize şerefimizle kendi çocuklarımızla bizim olanlarla mücadele edelim.Parasını çatır çatır alıp sigara puro içen alkol alan adamları yeşil sahalarda hele hele o şerefli GÖZTEPEMİZİN forması altında görmek istemiyorum.

Yorumu oyla      15      5  
atalay dönmez 14 Mayıs 2013 Salı 09:17

GÖZTEPE bir futbal takımı yada spor kulübü değildir. GÖZTEPE bir yaşam biçimidir. İzmir halkının büyük bir bölümü cumartesi veya pazarını GÖZTEPE saatine göre ayarlar. Yapılanlar doğrumu tebiiki değil. ama tavşanlı maçının sonunda yapılanlardan önce siz kendinize bakacaksınız. önce sizin yaptıklarınız doğrumu. yanlış futbolcu diye kulübe aldığınız ruhsuzlardan,yanlış transferlerle sonu hazırlayan, ali gültikenler, hüseyin kalparlar dan başlıyor.ve illede bunlara sonsuz güvenen sizlerden başlıyor

Yorumu oyla      19      7  
BULENT ASLAN 14 Mayıs 2013 Salı 00:56

S.S. sen kimsin?? tek başına bıraksam snei Gürsel Aksel'den kulüp binasına gidemezsin... aldığın maaş yeter, biran önce GÖZTEPE'yi terk et...

Yorumu oyla      16      5  
"GÖZTEPENİN KURUMSAL KİMLİGİNİN GÜNAHI NE ...?" ye 14 Mayıs 2013 Salı 00:19

böyle holiganları taraftar grupları içinde barındırmak... bak stadın, klüp binasının, tesislerin haline. atacaksın hepsini içeri, hayatları boyunca bir daha maça giremeyecekler bak o zaman klübün kurumsal kimliği nasıl düzeliyor..

Yorumu oyla      12      12  
orhan 14 Mayıs 2013 Salı 00:08

hangimizin gerçek Göztepe taraftarı olduguna sen karar veremezsin Sabri Sadıklar. Göztepe Bizimdir Bizim Kalacak

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TSYD İzmir'den Göztepe taraftarına sert mesaj!
Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, "Küme ...
Sarı-kırmızılı öfkenin bilançosu: 15 yaralı, 34 gözaltı
Tavşanlı Linyit Spor’a yenilince küme düşen Göztepe taraftarlarının öfkesinin ...
Derbide ırkçılık tartışması: Drogba’dan tokat gibi yanıt
Fenerbahçe’ye 2-1 yenildikleri maçta sarı-lacivertli bir taraftarın Galatasaray’lı ...
 
Kadıköy’de ırkçılık: Fener tribününde muz!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine bu çirkin görüntü damga vurdu.
Bir saatlik derbi çatışması!
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçtan ...
‘Fırtına’ Süper Lig yolunda Konya’ya karşı!
Bucaspor Ege derbisini kaybetmesine rağmen play-off’a adını yazdırdı. ...
 
Kadıköy’de boğaz boğaza: Volkan’dan ilk açıklama
Derbinin son dakikalarında birbirine giren Volkan ve Sabri kırmızı kartla ...
Duruşma salonundan çıkıyor eline kılıcını alıyor
İzmir Barosu avukatlarından Özge Özşahin, odaklanma ve dikkat bozukluğu ...
Göztepe yangın yeri: Taraftar kulübü yakmaya kalktı!
Sarı-kırmızılı taraftarlar takımı ligden düşüren Tavşanlı mağlubiyet sonrası ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva