HABERLER>MAGAZİN
27 Ekim 2023 Cuma - 13:18

Nebioğlu'ndan Akpınar'a sitem: Evladını çok güzel yetiştirdiler!

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu Katkıcı, bakıcıları Adile Şener'i ziyarete gitti. Duygu Nebioğlu kendisine gelen eleştirilere "Biz Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba diyebildik ne dede diyebildik. Ayrıca 35 seneyi bildiğini de şahitler tarafından kanıtlayacağız!" diyerek yanıt verdi.

Nebioğlu ndan Akpınar a sitem: Evladını çok güzel yetiştirdiler!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'ın iki kızı olduğu ortaya çıktı. Akpınar'ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazandı.

Tek yumurta ikizleri, Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alınmıştı ve ardından Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

İSYAN ETTİ
Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Hakkında yapılan eleştirilere isyan eden Nebioğlu, "Peh! Kameramanları peşimde gezdiriyormuşum! Nebioğlu ailesi ve Şener ailesini neden çekmediniz o zaman? Neden konuşturamadınız onları? Ben ortaya çıktıysam, biz ortaya çıktıysak tüm kötülüklere karşı isyan etmiş olduğumuz içindir! 15 yıldır kendisini (Metin Akpınar) ikna etme çabalarım karşısında tabii ki sus payını vermek isteyecekti!" dedi.

"KİMSEMİZ YOKTU"
Nebioğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Başka ailelerin elinden tutarken, benim psikolojimi bozarlarken, kendine gebe bıraktığı konuları nereden bileceksiniz? Başkaları dede, baba derken Metin babamın üzerinden prim yaparlarken, iş olanakları sağlanırken, izlediklerimden sonra ben uyum sağlayamadığım mesleğimi, ödenmeyen sigortalarımı düşünüyordum! Benim 30 senedir annem de var, babam da var. Kimsemiz yoktu! Şimdi kaç tane manevi annem, kaç tane babam oldu, ağabeyim oldu!"

"HEPSİNİ KANITLAYACAK YAŞAM VAR ELİMİZDE"
Nebioğlu sözlerine "Biz Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba diyebildik ne dede diyebildik. Ayrıca 35 seneyi bildiğini de şahitler tarafından kanıtlayacağız! Senelerce bizim evimize giren doktorları, eczacıları, olduğumuz ameliyatları, gördüğümüz psikolog tedavilerini hepsini kanıtlayacak yaşam var elimizde. Kocaman bir yaşam. Bizim acılarımızı yok etmeye çalışan Nebioğlu ailemi de üzüp durmayın ilâhi adaletin sertliğini üzerinize çekmeyin! Evrensel sevgi nedir, koşulsuz sevgi nedir, nasıl gösterilir bizler bunun peşindeyiz. Bu günlerin geleceklerini biz de görebiliyorduk. Kimse zarar görmesin diye edindiğim uğraşla yıllarca kendi alanıma verdiğim zararı kendime üretip, kendime uygulattım. Çocuk esirgemeden kurtulduk neyin içine düştük çok iyi anlıyorum. Genetik kodlama %99.9..." diyerek devam etti.

"İYİ Kİ YAPMIŞSIN METİN AKPINAR"
Nebioğlu "Metin babamı görebilmek için gözlere ihtiyacım yok. Onun planlarını hissetmek için yanımda olmasına gerek yok. Ben onu senelerce uzaktan okudum, izledim. Beni kabul etmiş olan Özdener babam her gün arıyor, ihtiyaçlarımı karşılıyor, onun evinde yaşıyorum, onun aldığı şeyleri yiyorum, geziyorum, Metin babamın 9 aydır yükselttiği rakamın sadece hayvanlara etkisi vardır. Şafak ulaşması gereken bağlantılara ulaşacaktır. Ben yapılan hataları düzeltsin, Allah katında affedilmesi için uğraştım. İyi ki yapmışsın Metin Akpınar, evladını çok güzel yetiştirdiler" dedi. (NTV)

 
Vahşi cinayetin sır perdesi kalktı!
 
Başkan Sandal’dan 100. yıl kortejine davet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bella Hadid: Her gün ölüm tehditleri alıyorum
İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmalar hakkında konuşan Filistin ...
İmamın şakası Acun Ilıcalı'yı güldürdü
Erzurum'da bulunan medya kompleksinin açılışında imamın dua ederken "Fuat ...
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor!
Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz aşkı tam gaz devam ediyor. Kaan Yıldırım ...
 
Şarkıcı Atilla Taş'a hapis cezası
Şarkıcı Atilla Taş, "kamu görevlisine hakaret" ve "devletin askeri veya ...
Genç oyuncuya 'eş değiştirme' dayağı!
25 yaşındaki genç oyuncu, sevgilisinin eş değiştirmeli cinsel birliktelik ...
Yeliz Yeşilmen'in babası yaşamını yitirdi!
Ünlü oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson hastalığıyla ...
 
Yalı Çapkını setinde kavga... Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi!
Yalı Çapkını son dönemde reyting düşüşleriyle gündeme geliyor. Sevilen ...
Şarkıcı Nazan Öncel hastanelik oldu
Şarkıcı Nazan Öncel sosyal medya hesabından hastanelik olduğunu duyurdu.
Meryl Streep 45 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı
Hollywood'un usta oyuncularından Meryl Streep, Dom Gummer ile 45 yıllık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva