HABERLER>GÜNCEL
27 Temmuz 2016 Çarşamba - 09:25

Muhtardan şok ‘Atatürk Maskı’ iddiaları!

Atatürk Maskı'nın bulunduğu Lale Mahallesi'nin Muhtarı Sumru Benligül, Yeşildere'deki 42 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 10'uncu büyük maskının altında fuhuş yapıldığını, uyuşturucu kullanıldığını ve içki içildiğini öne sürdü.

Muhtardan şok ‘Atatürk Maskı’ iddiaları!

İzmir’in Konak İlçesi'ndeki Atatürk Maskı'nın içler acısı hali tepkilere neden oluyor. Maskın bulunduğu Lale Mahallesi'nin Muhtarı Sumru Benligül, Yeşildere'deki 42 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 10'uncu büyük maskının altında fuhuş yapıldığını, uyuşturucu kullanıldığını ve içki içildiğini öne sürdü.

Muhtar Benligül, "Bölgedeki anneler çocuklarını 'Atatürk maskı'nın oraya gitme' diyerek uyarıyor. Biz bu çocuklara Atatürk sevgisini nasıl aşılayacağız. Maskın içindeki Atatürk'ün resimleri yerlerde, kötü kokudan girilmiyor. 'Demokrasinin belkemiği' dediğimiz İzmir'e bu görüntü yakışmıyor" dedi.

İzmir'de 25 yaşında göreve gelen ve ikinci dönem muhtarlık yapan Konak İlçesi'nin 10 bin nüfuslu Laleli Mahallesi'nin muhtarı Sumru Benligül, Yeşildere'de 2009 yılında 4.2 milyon lira harcanarak yapılan dev Atatürk maskının Buca Belediyesi'nin sınırlarında bulunduğunu ancak kendi mahallelerine daha yakın olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Günün her saatinde gece gündüz fark etmiyor gençler oraya geliyorlar, araçlarını çekiyorlar, şişenin içine kalem koyup uyuşturucu kullanıyorlar. Atatürk maskının içi müzeye dönüştürülmüştü, ancak kapısı kırıldı. İçi pislik içinde, inanılmaz kötü kokuyor. Atatürk tabloları yerle bir edilmiş. Onları görünce yüreğim sızladı. Bu görüntü, Cumhuriyetin evladı olarak beni çok üzdü. Bölgedeki anneler çocuklarını 'Atatürk maskının oraya gitme' diyerek uyarıyor. Biz bu çocuklara Atatürk sevgisini nasıl aşılayacağız. Büstün içinde Atatürk'ün resimleri yerlerde, kötü kokudan girilmiyor. 'Demokrasinin belkemiği' dediğimiz İzmir'e bu görüntü yakışmıyor."

SARAY'A MUHTARLAR TOPLANTISINA GİTMİŞ
Muhtar Benligül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlar toplantısına gittiğini, yarım saat baş başa görüşüp mahallesinin sıkıntılarını anlattığını, ardından fotoğrafını sosyal medyadan paylaştıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi'nden birçok arkadaşının kendisini takip etmeyi bıraktığını söyledi. Benligül, Konak Belediyesi'nden hizmet alamadığını da öne sürerek, "Hizmetlerimiz gelmemeye başladı. Bir şekilde bahane uyduruluyor. Bir ayda bir su patlağını yaptıramadım" dedi. (dha)

 
Flaş! Firari 11 askerin kimlikleri belli oldu
 
Ege'nin 6 aylık ihracat raporu!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:23

Kaderine terk etmeyip sahip çıkılırsa bu tür olaylar yaşanmaz. Ayrıca sayın muhtar da yakındaki Gürçeşme polis karakoluna ihbarda bulunup gerekli önlemlerin alınmasını sağlayabilirdi bunu yapmadıysa şikayet etmeye hakkı yok ama emniyete gerekli ihbar yapıldıysa o zaman suç emniyette belediye nasıl güvenlik önlemi alsın? Dikenli teller ve çitlerle bu iş olmaz caydırıcılık gerekli o da emniyet mensuplarıyla olur.

Yorumu oyla      11      5  
27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:23

Atatürk Maskı'nın sadece içi değil etrafı da gecekondulardan temizlenmelidir. Bu arada bu mask her seçim dönemi akpliler tarafından kullanılır. 5.5 milyara yapıldı denir, yerine bilmem kaç tane okul vb. Şeyler yapılabilirdi denir, 5 milyara marmaray yapıldı denir 😃😀😄 işte chp denir. Maskı yapan Cemil Şeboy 😄😄

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Firari 11 askerin kimlikleri belli oldu
Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldırdıktan sonra ...
Aksakallı o diyalogu anlattı: Onu karargaha girmeden öldür!
Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, darbeci generali alnından ...
'Fuat Avni' dosyasına giren fotoğraf!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma dosyasına FETÖ'nün Twitter'da ...
 
'Darbe ajandası'nda tutuklanacak AK Partililer listesi!
İstanbul’da Harp Akademileri’ne düzenlenen operasyonun ardından Binbaşı ...
Özel Güvenlikçiler göreve hazır
ÖZEL Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ...
İzmir merkezli büyük operasyon: Katip ve koruma memurlarına gözaltı
İzmir merkezli 4 ilde polis tarafından düzenlenen operasyonda, 37 zabıt ...
 
Darbeci askerler öğrencilere baskı ve işkence yapmış!
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) mensup ...
Yıldırım'dan dış basına 'idam' açıklaması!
Başbakan Binali Yıldırım, ABD'deki Wall Street Journal gazetesi, İngiliz ...
O profesör konuştu: Kanalın basılmasından korktular!
Habertürk yayınında darbeci askerlerin öldürdüğü sivillere 'şehit' demeyi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva