HABERLER>POLİTİKA
23 Ekim 2014 Perşembe - 13:01

MHP'li Şanlı: Sokak çetesi değiliz

“Biz sokak çetesi değiliz, sokak kabadayısı hiç değiliz, bize yakışan en güzel sıfat; Mahallenin delikanlısı, evinin bekçisidir” diyen MHP İzmir’in Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı 2015 seçim hazırlıklarını teşkilat ziyaretleriyle sürdürüyor.

MHP li Şanlı: Sokak çetesi değiliz

İZMİR - İlçelere yaptığı on günlük programını Aliağa teşkilatına yaptığı ziyaretle tamamlayan teşkilat başkanı Şanlı, “seçimler bizim teşkilatlarımız için bir seferberlik ilanıdır. Bunun için tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapmalı ve eksikliklerimizi tespit edip ikmal etmeliyiz. Çalışmalarımızın ana hedefini bu oluşturuyor. Gittiğimiz ilçelerde teşkilat mensuplarımızın yanında gönüllü kuruluşlarımızla, seçilmiş yerel yöneticilerimizle ve hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Söylenen her sözü, öneriyi ve düşünceyi raporlarımızın içine alıyoruz. Teşkilatlarımızın ve mensuplarımızın heyecanı son derece yüksek seviyede, herkesin tek umudu durumundayız.
 
İnsanımız ne ayakkabı kutularını, ne 17-25 Aralık olaylarını ne de onları affedenleri unutmuyor! Zulüm devri MHP teşkilatlarının azimli çalışmalarıyla ve hemşehrilerimizin desteği ile son bulacaktır. MHP güneşinin tüm İzmir’i sardığını görüyoruz.” dedi.
 
SOKAK DEĞİL, SANDIK!
Kobani olaylarıyla ülke çapında yayılan gerginliklere de değinen MHP İzmir’in teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı, “biz geçmişte büyük acıları, mahkûmiyetleri ve mağduriyetleri yaşayan bir hareketiz. Türk Milliyetçileri olarak hassasiyetlerimizin neler olduğunu herkes biliyor. Bizim değerlerimiz milletimizin değerleri ve olmazsa olmazlarıdır. İhanet içinde olanlar bizi çok iyi tanır. Sokak olaylarına girmeyeceğiz, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin gösterdiği yol ve hedeften ayrılmayacağız. Sokak olaylarına karışmayacağız. Provokatörlere karşı önlemimizi aldık. Bu konuda da hem mensuplarımızı bilgilendirdik hem de güvenlik birimlerimizi uyardık. İktidar yolunun sokaktan değil, sandıktan geçtiğini çok iyi biliyoruz.
 
HÜKÜMETİN DEĞİL, DEVLETİN VE MİLLETİN MEMURLARI
Tüm Türkiye’de olduğu gibi çıkan olaylarda mensuplarımız olaylara çekilmek istendi. Bu konuda güvenlik kuvvetlerinin zafiyetini gördük, gerektiği şekilde ikazlarda bulunduk. Hükümetin değil, devletin ve milletin memuru gibi davranmalarını istedik. Teşkilat başkanlarımızın ve mensuplarımızın hassasiyetleri sayesinde bizi sokağa çekemediler, palanları bozuldu.
 
100 MİLLETVEKİLİMİZ OLURDU
Milletimiz gerçeği görmüş durumda. Bölücülerin geldiği son noktayı da hükümetin bu konuda yaptığı hataları da çok iyi görüyor.  Diyerek sözlerini sürdüren Şanlı, “son yerel seçimlerde aldığımız oy, eğer genel seçimlere endekslenirse 100-120 civarında milletvekili sayısına ulaşıyorduk. Fakat bu sayı bile yetmez. Tek başına iktidar olabileceğimiz oy seviyesine ulaşmak için İzmir’den harekete geçiyoruz. Oy artışımız hızla devam ediyor. Ne ayakkabı kutuları, ne gizlenen enflasyon, ne bölücüler ne de dış politikada yapılan yanlışlar halkımızın gözünden kaçmıyor. İnsanımız hiçbir şeyi unutmuş değil, teşkilatlarımız bu noktada hafızamız ve milli muhalefetin güç merkezidir” dedi.
 
ÜLKÜCÜ İŞÇİLER’E ZİYARET
Aliağa Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Âdem Öztürk’ü de makamında ziyaret eden MHP İzmir İl teşkilatı üyeleri dernek yöneticileri ile bir araya geldi. Fikir alışverişinde bulundu.
 
Şanlı, yaptığı teşkilat ziyaretlerinde elde ettiği bilgileri genel merkeze sunmak üzere İl başkanı Necat Karataş’a teslim edecek. Karataş da genel merkezden yapılar ile ilgili destek isteyecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asuman arpak 23 Ekim 2014 Perşembe 15:05

Sokak çeteleri kim? Nerede?*******

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günay'dan 'yeni parti' açıklaması
AKP'den istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Bağımsız İzmir Milletvekili ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, ABD'ye rağmen...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sayın Obama'ya, PYD'nin PKK ile aynı durumda ...
Yılın Cumhuriyet Kadını oybirliği ile CHP'li Güler
Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından verilen ‘Yılın Cumhuriyet Kadını’ ...
 
Arınç: Öcalan’ın talebi haksız değil!
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç gündeme dair açıklamalarda bulundu.
CHP’nin tartışılan isminden ‘Sakin Şehir’ mesajları
CHP MYK ve PM Üyesi Prof Dr. Mehmet Bekaroğlu, Seferihisar’da “Kimlik ...
AK Parti İzmir Babacan'ı ağırlayacak
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan AK Parti İzmir 50. İl Danışma Meclisi'ne konuk olacak.
 
CHP’de kritik zirve: Kocaoğlu’ndan önseçim ve ‘ihanet’ çıkışı!
CHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen Ege Bölgesi Yerel Yönetimler Eğitim ...
Akdoğan’dan kritik mesajlar: Öcalan tahrik etti!
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. ...
CHP'li Güven bakana yaşlılarımızı sordu
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, huzurevinde kalan yaşlıların ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva