HABERLER>POLİTİKA
10 Temmuz 2017 Pazartesi - 15:40

MHP İzmir’de kongre sonrası Başkan Karataş'tan ilk değerlendirme: 2019 mesajları!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı’nın 12’nci Olağan İl Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Karataş, değerlendirmelerde bulundu. 2019 seçimleri ile ilgili olarak ise iddialı açıklamalar yaptı.

MHP İzmir’de kongre sonrası Başkan Karataş tan ilk değerlendirme: 2019 mesajları!

Ender ALDANMAZ / EGEDESONSÖZ- Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı 12. İl Kongresi’ni dün gerçekleştirdi. Seçime tek aday olarak giren Necat Karataş, üçüncü kez başkan seçildi ve güven tazeledi.

Karataş, kongrenin hemen ardından Egedesonsöz’e değerlendirmelerde bulundu. Karataş, 2019’da yapılacak olan yerel, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için iddialı açıklamalarda bulundu.

Karataş açıklamasında şunları belirtti:

“Kongre sürecimizi başarıyla tamamladık. Hedefimiz 2019’da yapılacak olan yerel seçimleri, milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ipi göğüslemek. Dün önemli bir adım attık. Buradan bizi umutlandıran ve salona gelen ülküdaşlarımızın birbirine bakarken gözlerinin içinin gülmesi olması, samimiyetleri ve gösterdikleri kararlılıktı.

İZMİRLİLER KAVGADAN BIKTI!
Diğer yandan MHP’nin bu zamana kadar kazandığı belediyelerde hangi ile ilçeye gidilerse gidilsin son derece başarılı oldukları insanüstü bir çaba sarf ettiği görülüyor, biliniyor. İzmir’de ise uzun yıllardır gerek buradaki yerel iktidarın gerekse de hükümetin bir tartışması, kavgası var. Yani hiçbir proje tartışmasız başlamıyor ve bitmiyor. İzmir Türkiye’nin nadide kentidir. Türkiye’yi batıya bağlayan bir kenttir ve Ege’nin incisidir. Böyle bir kentte bun tartışmaların yaşanması kötü. Sorunların aşılması için gerek yerel yönetim gerekse hükümet ve iktidar burada bir güç birliği yapmalı. Sorunlarını çözmeli, birbiriyle dayanışmalı ve yardımlaşmalı. İzmirliler kavgadan yıldı ve bıktı. Velhasıl biz MHP İzmir olarak bu tartışmaların olmaması ve vatandaşa hizmetin ön planda olması gerektiğini hep vurguladık.

HANGİ PROJE TARTIŞMASIZ?
MHP’nin İzmir’i yönetme arzusu bu yüzden. Söyleyeceğimizden çok hizmetimizin ön plana çıkacağını taahhüt ediyoruz ve İzmir’den destek istiyoruz.

Genel olarak bakıldığında İzmir’de hangi proje tartışmasız. Çöp sorunu, Körfez Geçiş Projesi, statlar, altyapı, kentin yenilenmesi, kentsel dönüşüm. Burada gerek sivil toplum kuruluşlarının gerekse de bilim insanlarının dahil edildiği bir komisyon kurulması gerekiyor. Bir arada çalışma ve yardımlaşma ile aşılması gereken sorunlar maalesef sonlanmıyor.

ÜLKE TEHDİT ALTINDA
Ülkenin genel durumu ile ilgili olarak düşünüldüğünde ciddi bir ekonomik sorun var. İşsiz oranını telaffuz edemiyoruz. Dilimiz varmıyor. Çalışanları sıkıntılı, esnaf sıkıntılı, sanayi sıkıntılı. Herkes bankalara borç halde yaşıyor. Bu sıkıntıların aşılması lazım. Bu halk bu sorunları nereye kadar taşır?

Diğer yandan ülkeyi tehdit eden gerek içerde PKK terör örgütü öbür yandan FETÖ’den Türkiye’nin kurtulması lazım. Türkiye için FETÖ tehlikesi halen sürüyor.

Türkiye Cumhuriyeti tehdit altındadır. Irak’ın kuzeyinde bağımsızlık ilan edilmesi için çalışmalar var. Suriye’nin kuzeyinde PYD/PKK terör örgütü o bölgeye hakim olmaya çalışıyor. Gerek peşmergeye gerekse PKK’ya başta ABD olmak üzere küresel güçler destek veriyor. Bunun önüne geçmek lazım. Sınırımızda kurulacak olan devlet Türkiye’ye tehdittir. Bunun önü alınmalıdır. Biz cumhuriyeti kazanmak için yedi düvele karşı savaştık. Bu topraklar kolay kazanılmadı.

2019’A DAMGA VURACAĞIZ
Bu sorunların tamamına kararlılık, azim ve direnç gösterecek tek iktidar MHP iktidarıdır. Bu sebeple 2019’a hazırlanıyoruz ve halkımızın MHP’ye destek vermesini bekliyoru. MHP’nin öngörüleri ve ileriye dönük tespitleriyle bu sıkıntılar aşılacaktır. Kadrolarımı bu ülkeyi yönetecek ehlilikte ve donanımdadır. yeterli ehli donanımlı kadroları vardır.

Biz geçmişte yaşanan ve halen yaşanmakta olanlara baktığımız ‘haklı çıktık’ demekten yorulduk. Halkımız haklı çıkanı desteklemeli ve tercihini yapmalıdır.

Son olarak 2019’da seçimlere MHP damgasını vuracaktır"

 
Meteoroloji İzmir'i uyardı: Perşembe ve cuma gününe dikkat!
 
Meşhur manzaranın yeni hali şoke etti!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Eski ülkücü 11 Temmuz 2017 Salı 11:00

Mhpyi adaysız bırakacak kimse belediye başkan adayı olmaz mhpde.

Yorumu oyla      11      5  
Aktivist ülkücü Üge Ün. 10 Temmuz 2017 Pazartesi 19:10

MHP il başkanı dünkü toplantıdan memnun olamaz. Kaç belediye meclis üyesi oradaydı hepsi istifa etti gitti Birde yerel iddialar ortaya koyuyor. Bir belediye gitti partinin ağır topları yok. Seçim başarısızlıkları ortadsyken bence insanlar yeni partye gidiyor

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Özel'den yürüyüş raporu: Halkın desteği yüzde 77'ye çıktı!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 432 ...
Balbay'dan E-5 karayoluna isim önerisi!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay adalet yürüyüşünün yapıldığı ...
'Kılıçdaroğlu topluma anarşizm sunmaktadır'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı ...
 
Başkan Güven'den Adalet Mitingi için İzmir’e özel teşekkür
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Genel Başkanı ...
Erdoğan: İzin almadan yapmakta kararlıyız!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Petrol Kongresi'nde konuştu.
AK Parti'li Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert çıkış: Bu yürüyüşün hiçbir anlamı yok!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sivil ...
 
Maltepe Mitingi'ne İzmir yorumu: Kim/ne mesaj verdi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ ...
Yıldırım: En önemli güzergah Türkiye'dir
Başbakan Binali Yıldırım, "Doğu Akdeniz enerji alanında önemli bir bölge ...
CHP'li Tanrıkulu: Mitinge katılan milyonlar sözde mi?
CHP'li Tanrıkulu, ''Tamamen geçmişin kavramıydı bu 'sözde' kavramı bugün ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yatak odasında tartışma!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva