HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Mayıs 2018 Cuma - 15:28

Menemen'de Ramazan bereketi: Başkan Şahin'den birlik mesajları

Menemen Belediyesi 12 yıldır aralıksız sürdürdüğü geleneği bozmayıp, bu yıl da Ramazan ayı içerisinde her gün farklı yerleşim bölgelerinde sokak iftarları düzenleyecek.

Menemen de Ramazan bereketi: Başkan Şahin den birlik mesajları

Menemen Belediyesi’nin 2016 yılından bugüne aralıksız gerçekleştirdiği sokak iftarları öncesinde, Menemen ilçe protokolü Tepe Sosyal Tesisleri’nde iftar sofrasında buluşturuldu. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar sofrasına; Garnizon Komutanı Topçu Albay Feridun İşler, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşları Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar ve Azaları katıldı.

500 KİŞİ KATILDI
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı 2018 yılının ilk iftar sofrasının yoğun ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 12 yıldır aralıksız sürdürülen sokak iftarları öncesinde bu yıl da geleneği bozmayıp ilk iftar yemeğinde Menemen ilçe protokolünü buluşturduklarını ifade ederek; “Sokak iftarlarının bir öncesinde sizlerle birlikteyiz. Yarın da Bağcılar ve Ayvacık’tan başlayarak, her gün ilçemizin 2 yada 3 ayrı yerinde, bir akşam ise 4 ayrı yerde olmak üzere toplam 48 ayrı iftar sofrası kuracağız. Sokak iftarlarımız bizim için son derece değerli ve önemlidir.

İçeriden ve dışarıdan ülkemizi yıkmak isteyen emperyalist güçler dün olduğu gibi bugün de var, yarın da var olmaya devam edecektir. Bu ülkeyi korumak adına birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu her fırsatta söylemeye çalışıyorum. Birlik ve beraberlik olmazsa olmazımdır. Bütün muhtarlarımla, sivil toplum örgütlerimle, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcileriyle hep birlikte bir arada olmalıyız, beraber olmalıyız, güçlü olmalıyız. Bizim tek bir amacımız var. Bu ülkede birliği ve beraberliği sağladığımız takdirde; bu güzel ülkemizin devleti her zaman tek devlet olarak kalacaktır. Bunu her fırsatta bilerek söylüyorum. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece bu vatan her zaman tek vatan olarak kalacaktır. Bu millet her zaman tek millet olarak kalacaktır. Gönderde dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızın yanına hiç kimse yeşil-kırmızı-sarı bir bez parçası bugüne değin asamadı, bundan sonra da asamayacaktır. Dost düşman bunu böyle bilsin” diye konuştu

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesinde 11 ayın sultanı Ramazan ayını idrak ettiğimize dikkat çeken Başkan Tahir Şahin, herkesi daha hoşgörülü davranmaya davet ederek; “Ramazan ayı içerisinde bir seçim yaşanacak. Herkes beğendiği tarafa desteğini verecek. Hoşgörü ayı içerisinde olacak seçimlerde insanlarımız birbirini kırmayacaktır. 24 Haziran, olmadı 8 Temmuz seçimlerimizin ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi ve tüm hemşerilerinin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek konuşmasını tamamladı.
 
Belediye Başkanı Tahir Şahin’in konuşmasının ardından, Menemen İlçe Müftüsü İsa Solmaz’ın iftar duasını okumasıyla birlikte oruçlar açıldı. Tasavvuf musikisinin en güzel örneklerini sunan Manisa Sultan Camii İmam Hatibi Ömer Faruk Altunağa’ya iftar programında, semazenler de eşlik etti. 

 
İzmir'de yargılanan ABD'li rahibin üst düzey FETÖ bağlantıları ortaya çıktı!
 
AK Parti İzmir'in vekil aday adayı Öztürk: İşler kesat, evler fesat olmasın
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'de toplu sözleşme krizi: Memurlar eylemde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yetkili sendika Tüm Yerel-Sen arasında ...
Bergama bir müzeye daha kavuşuyor
Bergama’nın insanlığa bir armağanı,  Antik çağ bilim ve sanatını Rönesans’a ...
Komutanlardan Başkan Demirağ'a ziyaret
Beyaz Fırtına-2018 Tatbikatı Liman Ziyareti’ dolayısıyla Foça’ya gelen ...
 
Foça, Çaycumalı misafirleri ağırladı
Zonguldak Çaycuma Belediyesi ve Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ...
Bornova'da belediyeden sıkı denetim
Bornova Belediyesi Zabıta ekipleri gıda satışı yapan yerlere yıl içinde ...
Karşıyaka'da mis kokulu festival başladı
Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 17’nci kez düzenlenen Karşıyaka ...
 
Narlıdere'de Mahzuni için yarıştılar
Narlıdere Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl dokuzuncusunu ...
Bornova'da Ramazan dayanışması
Bornova Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle Ramazan ayı boyunca gerçekleşecek ...
Büyük Usta Aşık Mahzuni Narlıdere’de anıldı
Çağımızın Pir Sultan Abdalı olarak kabul edilen Aşık Mahzuni Şerif, aramızdan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva