HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:02

Kürüm'den 'Ayvalık' açıklaması

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Ayvalık’ın Cunda yarımadasındaki yazlığının yakınındaki parka oturma grubu ve çocuk oyun alanı gönderilmesine ilişkin eleştirilere anlam veremediğini belirtti.

Kürüm den  Ayvalık  açıklaması

İZMİR - Yazlığının bulunduğu mahalle sakinlerinin bank ve çocuk oyun grubu taleplerini, Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nde birlikte çalıştığı Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’e ilettiğini belirten Başkan Kürüm, “Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen de, marangoz ve demir atölyelerimizde çocuk oyun grubu ve oturma bankları üretimi yapabildiğimiz için bizden rica etti ve bir yazıyla talepte bulundu. Parkta yeşil alan düzenlemesini biz yapmadık, sadece bir çocuk oyun grubu ve bank gönderdik. Satın almadığımız için maliyeti de çok çok düşük. Burası benim değil mahalle sakinlerinin kullandığı bir alan. Bu bir dayanışma örneğidir” dedi. Karabağlar Belediyesi’nin Türkiye’nin bir çok ilçesine, köyüne destek verdiğini belirten Başkan Kürüm, şunları söyledi:

Bir garip takip hikayesi...haberi için tıklayın

MENDERES’E DE DESTEK VERDİK
“Biz bir çok ilçe ve köye bilgisayar, eğitim malzemeleri başta olmak üzere araç gereç gönderiyoruz. Geçtiğimiz Nisan ayında Doğu Anadolu’daki bir köy okuluna, spor malzemesi ve bilgisayar desteği verdik, çocukları mutlu ettik. Karaburun’un Sarpıncık Köyü’nde köy meydanında değerlendirilmek üzere oturma bankları sözü verdik, iş makineleri desteği sağladık. Manisa’nın Gökçeören Belediyesi’ne çöp kamyonu gönderdik. İzmir kamuoyunun bildiği üzere geçtiğimiz hafta, diğer ilçe belediyelerle birlikte Menderes İlçesi’nde işçilerimizle birlikte çalışmalara katıldık. Ayvalık
Belediyesi’nin talebine yanıt vermemiz de bundan farklı bir konu değil, dayanışma ve işbirliğinin göstergesidir” diye konuştu.

YANLIŞ İŞİMİZ YOK
Doğru, dürüst ve şefaf bir yönetim anlayışıyla hizmet ürettiklerini belirten Başkan Kürüm, “Bizim yanlış bir işimiz yok. Bu olay çok yakından takip edildiğimizi ortaya koyuyor, ancak bizim rahatsız olduğumuz bir konu yok. Doğru, dürüst, şefaf bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Yazlığımın orada olması nedeniyle konu farklı noktalara taşınarak, eleştiri konusu yapılmaya çalışılıyor. Bunu anlamakta zorlanıyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YAZIKLAR OLSUN 29 Ağustos 2011 Pazartesi 16:00

KONAĞIN Bİ ZAMANLAR VECTRA HULUSİ Sİ VARDI .DEMEK ŞİMDİDE KARABAĞLARIN ERDOĞAN KÜRÜMÜ VARMIŞ.MEKİK NASIL CEKILIR BILMEZ.SPORDAN SORUMLU BİLMEM NE YAPMIŞLAR.SAVCI BUNLARI Bİ ARAŞTIRSA ÖMRÜ YETMEZ.

Yorumu oyla      13      5  
NE DİYELİM Kİ: 17 Ağustos 2011 Çarşamba 10:57

TEK KELİME İLE KARABAĞLAR BELEDİYESİ TAM BİR ÇİFTLİK.

Yorumu oyla      13      5  
bozyakalı metin 14 Ağustos 2011 Pazar 19:13

sayın başkan ,önce bozyakadaki tüm hizmetlerinizi yerine getiriniz.Hiç belediyenize ait tüm parkları ve yolları tam ama tam olarak gezip noksanlıkları not alıp memur ve işçilerinize emir verip tamamlattınız mı. Önce ve her zaman Karabağlar için hizmetlerinizi yapın lütfen.SÖZÜN ÖZÜ : SONRA SEÇİMLERDE DE HALK SİZİ YAZLIĞINIZA GÖNDERİR,YAPTIRDIĞINIZ PARKTA BOL BOL OTURURSUNUZ HEP ARTIK . (Unutanlara ve hiç düşünmeyenlere bildirilir.)

Yorumu oyla      22      6  
İLYAS 14 Ağustos 2011 Pazar 10:11

YASALARIMIZA GÖRE; BU GİBİ OLAYLARI C.SAVCISININ EMİRLERİ İLE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ,TÜM DELİLLERİ TOPLUYARAK SUNAR,'GÖREVİ ÇIKAR AMAÇLI KULLANAN'HAKKINDA DAVA ACILIR,AMA BU İŞİ BİR SİYASİ PARTİNİN BAŞKANI YAPMIŞ VE AÇIKLAMADA YAPIYOR. O ZAMAN O İLÇE BAŞKANI'YETKİ GASBI' YAPMIŞ OLURKİ,HERKES BU İŞİ KENDİ YAPARSA 'C SAVCISI SORABİLİR SENİN KOLLUK GÖREVİN VARMI'SONUCU GÖRECEĞİZ..SEVGİLERİMLE..

Yorumu oyla      13      13  
yorum yorum yorum 14 Ağustos 2011 Pazar 01:41

belediyelerin birbirleri içindeki yardımlaşma ve dayanışmasının bu kadar büyütülmesi anlamsız ve saçma. Karabağlar bölgesindeki sıkıntılara gelince bir anda her bölgenin sorunlarının giderilmesi isteniyor sanırım, bu istekler sıralamaya zaten alınmıştır zaten yeni bir belediye olmasına rağmen epey yol kat edilmiştir. sırf muhalefet yapmak içinde bu kadar eleştirilmez. ayıptır. oy verdim diyen seçmenlere sesleniyorum. sıtkı kürüm 400 bin seçmenin oyuyla geldi aslanlar gibi ama bunun her seferinde biz oy verdik bizim sayemizde oturuyor diye lanse edilmesi tamamen zihniyet bozukluğudur. oy verdiyseniz canını alacak değilsiniz ya. zaten bu olayda göstermiştirki çalışkan başkan oldukça yakından takip ediliyor ama buna rağmen başka bir belediyeye giden yardım söz konusu oluyor. başka ne var ? hiçbirşey. eleştiri yapmak isteyenler madem eleştiri yapıyorsunuz birazda yapıcı eleştirin. bizler dürüst başkanın sonuna kadar arkasındayız. başarıların daim olsun sıtkı başkan...

Yorumu oyla      13      15  
ahmet ahmet'e el cevap 13 Ağustos 2011 Cumartesi 21:56

şeytanın avukatlığını yapıyorsun.halk daima zamanını ve parayı boşa harcayan adam babası olsa sevmez lafı sokuverir.güçlü adamın korunmaya ihtiyacı yoktur.belliki kraldan çok kralcısın.

Yorumu oyla      22      7  
ahmet ahmet 13 Ağustos 2011 Cumartesi 19:42

yorumların hepsini okudum genel olarak bi kanıya vardım siz bay yorumcu ve bonboş konuşan seçimlerde yenilgiyi kabullenememiş şahsiyetler siz bilmem nerenizi de yırtsanız sizin hesaplar tutmayacak...bizler sıtkı kürüm başkanın ilalebet arkasındayız..!!!

Yorumu oyla      16      34  
mardine yok mu? 13 Ağustos 2011 Cumartesi 19:09

Hazır başlamış iken Mardinlilere de birşeyler göndersin. Her ne kadar MARDİNLİLER SEÇİMDE BAĞIMSIZA ÇALIŞTILARSA D!!!!!

Yorumu oyla      33      5  
BOZYAKALI ESAT 13 Ağustos 2011 Cumartesi 18:05

bilgisayarlar bağışlıyoruz demiş başkan.bizim muhtarın bilgisayarını yenilesin önce.cok yavaş çalısıyor ve cok eskı .sağa sola bağışlarda bulunacağınıza önce kendi ilçenizin sorunlarına bakın.biz karabağlar halkı sizi oraya karabağlar a hizmet için sizi o makama oturttuk.YAZIKLAR OLSUN.cunda sebep ne olursa olsun mazeretiniz geçerli değil.ÖNCE KARABAĞLAR.....SAYIN BAŞKANIM

Yorumu oyla      37      9  
ahmet karabağ 13 Ağustos 2011 Cumartesi 17:58

heyecanlı olan ne anlamadım.heyecanlı.karabağlar önce kendi işini bitirsin sonra dışarılara yardım etsin.bir tane sağlam çöp konteyneri yok.ortalık pislikten geçilmiyor.yazıklar olsun bu zihniyete.

Yorumu oyla      31      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkanlar istediğini aldı, sıra yeni hamlede!
Kocaoğlu ile sorun yaşayan ilçe belediye başkanları amaçlarına kısmen ...
İki yıldır ihtiyaç sahibinin yanında
Aliağa Belediyesi’nin kullanılabilecek durumdaki ev eşyası, araç-gereç ...
Kocaoğlu’ndan Somali’ye yardım çağrısı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açlık ve sefaletin yaşandığı ...
 
Bornova’da futbol yeniden yükseliyor
Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de üçüncü lige çıkma mücadelesi verecek olan ...
Kocaoğlu Çin'den yatırım müjdesiyle döndü
İzmir’in yeni vagonlarını üreten CSR firmasının yatırım için hızlı bir ...
Bayraklı'dan 30 bin TL'lik araç tasarrufu
Bayraklı Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan hurda araçları ...
 
Gaziemir'de bereketli ramazan akşamları
Gaziemir Belediyesi, ilçedeki 16 mahallenin tamamında iftar veriyor. Yemeğin ...
Tatı muhtarlarla iftarda buluştu
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, ilçedeki mahalle muhtarı ve eşleriyle ...
Kocaoğlu'ndan şok karar: Aday değilim
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölüm fermanı neden şimdi?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Muhalefete muhalefet…
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
‘Paranın içinden geçmişler...’
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva