HABERLER>GÜNCEL
7 Ağustos 2017 Pazartesi - 12:15

Köpekleri bilerek ezen sürücü için flaş gelişme

Antalya Kepez'de aracını kasten köpeklerin üzerini sürüp birini ezerek öldüren E.K. gözaltına alınıp serbest bırakıldı. E.K.'nın ifadesinde "Köpekler aracıma saldırdı. Birinin ayağının üzerinden geçtim sandım. Olay sonrası kaçmadım. 50 metre ileride durdum ama köpekler toplanınca yanlarına gidemedim

Köpekleri bilerek ezen sürücü için flaş gelişme

Antalya'da, kullandığı hafif ticari aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üstüne süren, sonra birisinin başının üzerinden geçerek öldürüp kaçan sürücü E.K., yakalandı. Sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı.

KÖPEĞİN ÜZERİNE SÜRDÜ, EZDİ

Kepez İlçesi'nde güvenlik kameralarına yansıyan olay, 17 Temmuz'da meydana geldi. Görüntülerde, Yükseliş Mahallesi'nde hafif ticari araçla seyreden sürücü, kasise geldiğinde hızını düşürerek geçiyor. Sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aniden aracını yolun sağ tarafından bekleyen bir köpeğin üstüne sürüyor. Bu köpek kaçarak ezilmekten kurtulurken, diğer bir köpek aracın peşinde koşmaya başlıyor. Bunu fark eden sürücü, sola manevra yapmak yerine aracı köpeğin üzerine sürmeye devam ediyor. Başı aracın sağ ön tekerinin altında kalan köpek olay yerinde ölürken, sürücü durmadan olay yerinden kaçıyor. Cinayeti andıran olayın ardından çevredeki diğer köpeklerin yerde can çekişen köpeğin başında toplanması da kameralara yansıdı.

Antalya Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Orhan, 6 Ağustos'ta Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaatta bulundu ve araç sürücüsünden şikayetçi oldu. İlk etapta 07 JN 433 olarak bildirilen plakadan araç sahibi İ.T.'ye ulaşıldı. Sürücü İ.T. olay tarihinde İbradı İlçesi'nde bulunduğunu beyan ederek iddiaları kabul etmedi. Bunun üzerine olay yerinde PTS kayıtlarının incelenmesinde ve ayrıca araç plaka sorgu çalışmasında, olaya karışan aracın 07 JH 433 plakalı araç olduğu anlaşıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Polisin yakaladığı 07 JH 433 plakalı aracın sahibi ve sürücüsü E.K., 17 Temmuz günü saat 12.00 sıralarında seyir halindeyken yolun sağında bulunan köpeklerin aracına koşarak havladıklarını, köpeklerden birinin ayağının üzerinden geçtiğini zannettiğini, yaklaşık 50 metre ileride durduğunu, olay yerinde 5- 6 köpek olduğunu ve tekrar geri dönemediğini olayda herhangi bir kastının olmadığını söyledi. Hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" ve 'hayvana eziyet' suçlarından işlem yapılan E.K. serbest bırakıldı.

Köpekleri bilerek ezen sürücü için flaş gelişme

KAZA OLDUĞUNU SAVUNDU

Kullandığı hafif ticari aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üstüne süren, bir tanesinin başının üzerinden geçerek öldürüp kaçan sürücü 39 yaşındaki E.K. polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hakkında ’trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’tan işlem yapılan E.K. kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, olayın kaza olduğunu savundu. DHA'nın haberine göre E.K., "Vicdan azabım bana yeter. Çoluk çocuğumun yüzüne bakamaz oldum. Ben pişmanım diyorum ama kimi inandırabilirim? Kanunun bana verebileceği ceza nedir ki? Allah katında bundan daha büyük bir günah olamaz. Ben de pişmanım. Konuşacak başka bir şey yok. Polise ifademi verdim. Dikkatsiz bir sürücü olarak cezamı çekmeye hazırım. Kanunun vereceği cezanın ne önemi var? Yaşayan bir yaratık, bu karınca da olabilir, benim yüzümden öldü. Affım için Allah’a yalvarıyorum" dedi. Lise mezunu ve evli olan sürücü E.K.'nın işçi olarak bir şirkette çalıştığı öğrenildi. (DHA)

 
Rusya'dan çok önemli domates açıklaması
 
Süper Kupa maçı için Bakanlık devrede!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Zehra öner 7 Ağustos 2017 Pazartesi 20:20

Goruntuler de delil degilse nasil anlatacagiz dogruyu nasil olacak adalet

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Genç mimarın şüpheli ölümü
Tekirdağ'da Hayrabolu Belediyesi'nde mimar olarak görev yapan 28 yaşındaki ...
İzmir'de öğretmen görevi kötüye kullandı: Mülakatta aldığı puan şaşırttı!
Türk Eğitim Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Merih Eyyup Demir, daha önce ...
İzmir'deki FETÖ operasyonunda ortaya çıktı: Para toplamaya devam ediyorlar!
FETÖ Ege İmamı N.K.’nın yakalandığı operasyonda elde edilen bilgiler, ...
 
Barış Akarsu'nun takıları ve ödülleri çalındı!
Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba kavşağında geçirdiği trafik kazasında yaşamını ...
Limandaki gemiye baskın: 24 milyon TL...
Mersin Limanı'na gelen Liberya bayraklı kuru yük gemisinde piyasa değeri ...
Markette fotoğraflı tacize tuhaf savunma
İstanbul'da bir markette alışveriş yapan A.K. isimli kadının eşi, bir ...
 
Mehmet Karabel yazdı... Bize bu günlerde ne oluyor Allah aşkına?
Mehmet Karabel yazdı... Bize bu günlerde ne oluyor Allah aşkına?
İzmir'de feci kaza: 2 gün boyunca kurtarılmayı bekledi!
İzmir Seferihisar'da otomobili ile birlikte kayaklıklara uçan bir kişi, ...
İzmir'de trafik kazası: 2 ağır yaralı
İzmir’in Foça ilçesinde, plakasız motosiklet ile petrol istasyonuna girmek ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva