HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
10 Mayıs 2014 Cumartesi - 13:33

Kocaoğlu'ndan 'İşte İzmir farkı' dedirten örnek ziyaret!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Selçuk ziyaretinde siyasette nadir görülen kareler yaşandı ve ‘İzmir farkı bu’ dedirtti. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, “AK Partili bir belediye başkanı olarak”, kendisiyle CHP’li başkanlardan çok daha güçlü bir bağ ile çalışacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ise “Belediye Başkanı sadece bir partinin değil, herkesin belediye başkanıdır” diye konuştu. Kocaoğlu daha sonra Güzelbahçe ve Torbalı'yı ziyaret ederek 30 ilçe turunu tamamlamış oldu.

Kocaoğlu ndan  İşte İzmir farkı  dedirten örnek ziyaret!

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen ilçe belediye başkanlarını ziyaret turuna Selçuk’la devam etti. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’ya “hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Kocaoğlu, seçimin ardından siyasetin de sona erdiğini dile getirerek, “Hemşehrilerimize layık olmak için hep beraber çalışacağız. Stratejik plan çalışmalarımız sürüyor. Bu ay içinde bir koordinasyon toplantısı yapacağız. Hangi çalışmaları gerçekleştireceğimize birlikte karar vereceğiz” diye konuştu.
 
http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s584606.jpg

‘BAŞKAN KOCAOĞLU UZLAŞI KÜLTÜRÜNE SAHİP’
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek şunları kaydetti: “Kendisini ilk kez belediye başkanlığı döneminde tanıdım. Yapı olarak belediyecilik açısından da, insani açıdan da çok olumlu bir başkan. Çalışmalarını takdirle izliyorum. Kendisinin uzlaşı kültürüne sahip olduğunu düşünüyorum. Bu kültür hizmet açısından bizlere çok şey kazandıracak.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte çalışmaktan büyük bir keyif duyacağını vurgulayan Bakıcı, şöyle devam etti: “Sayın Kocaoğlu’nun en önemli özelliği siyaset dışı bir anlayışa sahip olmasıdır. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu anlayışa sahip olmasının Selçuk’u ve İzmir’i çok ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bu düşüncelerimi ilk kez 2009 yılında aday olduğumda açıklamıştım. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile çatışmanın, uzlaşamamanın büyük bir kayıp olacağını söylemiştim. Ben burada AK Partili bir belediye başkanı olarak bulunuyorum. Ancak parti kimliğim seçildikten sonra o noktada kalmıştır. İddiam şudur ki; ben bir Ak Partili belediye başkanı olarak kendisiyle CHP’li başkanlardan çok daha güçlü bir bağ ile çalışacağım. Bunu bana söyleten, Sayın Kocaoğlu’nun kendi yaklaşımı ve davranışlarıdır. Kendisiyle çalışmaktan çok büyük bir onur ve zevk duyacağım.”
 
http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s633594.jpg

‘BİR PARTİNİN DEĞİL, HERKESİN BAŞKANIYIZ’
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Bakıcı’nın ifadelerini onaylayarak, “Belediye başkanı sadece bir partinin değil, herkesin belediye başkanıdır. Herkese eşit ve adil davranmak, hizmeti eşit götürmek zorundadır. Siyaseti milletvekilleri, il, ilçe başkanları, genel başkanlar yapacaklardır. Bizim işimiz, kendi dünya görüşümüz doğrultusunda halka hizmet etmektir. Bu hizmetler genel kabul görürse, bundan partilerimiz de pay alır” diye konuştu.
 
KÜÇÜK MENDERES’İ KURTARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugüne dek hizmet sınırlarındaki tüm yerleşimlerde arıtma yatırımlarını tamamladıklarını, çevre konusundaki çalışmalarını aynı anlayış içinde yeni bağlanan ilçelerde de sürdüreceklerini söyledi. Bölgenin can damarlarından biri olan Küçük Menderes’in temizlenmesi için yeni ilçelerdeki tüm arıtmaları tamamlayacaklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Bugün çevre yatırımları konusunda Türkiye’de açık ara birinciyiz. Avrupa’da ise Kuzey Almanya ile boy ölçüşecek bir seviyeye geldik. Göreve geldiğimizde İzmir’de mavi bayraklı plaj sayısı 23’tü. Bugün 52 tane mavi bayraklı plajımız var. Türkiye’deki toplam arıtma kapasitesinin yüzde 25’i İzmir’de. Biz çevreyi korumak için değil, geri kazanmak için çalışmak zorundayız” diye konuştu.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, belediye meclis üyelerinin de yer aldığı ziyaretin ardından Başkan Kocaoğlu’nu ilçeye özgü hediyelerle uğurladı.
http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s989669.jpg
30 İLÇE TAMAM
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yerel seçimlerin ardından göreve gelen 30 ilçe belediye başkanını ziyaret turunu Torbalı ve Güzelbahçe ile tamamladı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, “Birlikte çalışacağız, problemleri birlikte çözeceğiz. Seçim döneminde 3 ay siyaset yaptık. Şimdi ise işimiz kentimize hizmet etmek. Bu yolda başarılı olacağımıza inanıyorum. Kentimize, Torbalılı hemşehrilerimize hep birlikte hizmet edeceğiz” diye konuştu. Başkan Aziz Kocaoğlu bir soru üzerine ise “Biz mega projeler değil, ihtiyaç projelerinin peşindeyiz. Amacımız halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, onların lokmasını büyütmek” dedi.
 
Torbalı Belediye Başkanı Görmez ise Başkan Aziz Kocaoğlu ile birlikte Torbalı’ya çok güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirterek, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Görmez ziyaret anısına Başkan Kocaoğlu Torbalı’yı simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.

‘BAŞARIMIZDAKİ EN BÜYÜK PAY BAŞKAN KOCAOĞLU’NUN’
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir sonraki durağı ise Güzelbahçe Belediyesi oldu. İkinci kez aynı göreve seçilen Mustafa İnce’yi ve parti örgütünü 30 Mart’ta elde ettikleri başarı nedeniyle kutlayan Başkan Kocaoğlu, Güzelbahçe’ye birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce, seçimden başarıyla çıkmalarında en büyük payın Başkan Aziz Kocaoğlu’na ait olduğunu belirterek, “Tüm projelerimize destek oldunuz, Temmuz ayında açılacak kültür merkezimizin yapımına 9 milyon TL’ye yakın bir katkınız var. İlçemize yaptığınız tüm hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu. İnce, Başkan Kocaoğlu’na üzerine portresi resmedilmiş seramik bir tabak hediye etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hüseyin ahmetoğlu 10 Mayıs 2014 Cumartesi 17:04

her iki ak partili sn. başkanlar da partimizdeki örnek kişilikleri ile ön plana çıkmış insanlardır.hakikaten bld başkanlığı çok yakışıyor.kutluyorum

Yorumu oyla      14      5  
nezaket 10 Mayıs 2014 Cumartesi 14:13

Tebrik ediyorum. Sayın Başkanın ziyaretleri sırasında kendisini makam koltuğunda değil de, karşısında misafir koltuğunda oturma nezaketini gösteren birkaç ilçe başkanından biri

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Arslan Zübeyde Ana’ya gitti
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi, kadınlarla birlikte Anneler ...
İzmir Yamamoto anısına bir ilk: Japon Bahçesi
49 yaşında hayatını kaybeden Japon Mimar Tatsuya Yamamoto’nun anısına ...
Başkan Atila’dan Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Anneler Günü nedeniyle Nevvar Salih ...
 
Akpınar Anneler Günü’nde onları unutmadı
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Zübeyde Hanım Huzurevi'ni ...
Annelerden Pekdaş’a hayırlı olsun ziyareti
Türk Anneler Derneği İzmir Şubesi üyeleri Anneler Günü öncesi Konak’ın ...
Balçova Belediyesi’nde toplu sözleşme bayramı
Balçova Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası arasında ...
 
İZELMAN’dan çalışanına 2 iş sağlığı rehberi!
“İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimlerini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
Şampiyonluk forması Kocaoğlu’na
Başkan Kocaoğlu, İzmir’in şampiyon takımı Altınordu’nun yönetici, teknik ...
Bakıcı'dan personele Anneler Günü kutlaması
Selçuk Belediye personelinin Anneler Günü’nü kutlayan Selçuk Belediye ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva