HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Ocak 2017 Çarşamba - 18:56

Kocaoğlu’ndan 2019 çıkışı: İzmirliler 4.kez de bizi seçecek!

Kocaoğlu, kentte meydana gelen kazalar için belediyeyi hedef alan Doğan’a sert cevap verdi. 2019 için adaylık sinyali veren Kocaoğlu, “Sayın Doğan afetten siyaset çıkarmaya çalışıyor. Bu ne telaş? Seçimlere daha 1 buçuk sene var. İzmirliler 3 dönemdir bizi seçti, 4’üncü kez de bizi seçecekler” dedi.

Kocaoğlu’ndan 2019 çıkışı: İzmirliler 4.kez de bizi seçecek!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Aziz Kocaoğlu idaresinde gerçekleşti.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir’de gündelik hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı hakkında konuştu.  Doğan yollardaki temizlik için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenince meclis gerildi. Başkan Kocaoğlu ise sert konuştu.

KAR YAĞIŞI VE KAZALARDAN BELEDİYEYİ SORUMLU TUTTU
Çok sayıda vatandaşın yaralandığı ve bir kişinin yaşamını yitirdiği buzlanmadan dolayı oluşan zincirleme kaza için yerel yönetimlere eleştiri getiren Doğan, “Büyükşehir Belediyesi karla mücadele konusunda yeteri kadar tedbir almamıştır. Bu konuda belediyenin öngörü, vizyon ve ufkunun olması lazım. Belediyenin tedbir alması lazım... İzmir Büyükşehir Belediyesi bu kara hazırlıksız yakalandı. Umarız bundan sonra gereken önlemleri alır. Toplam 85 kaza var. Bir kişi ölmüş” dedi.

AFETTEN SİYASET ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR
Doğan’ın açıklamaları sonrasında konuşan Başkan Kocaoğlu, “Sayın Doğan afetten siyaset çıkarmaya çalışıyor. Negatiften negatif çıkar. Zincirleme kazalar şehir içi yollarda olmaz. Kazalar karayollarına bağlı olan yollarda olur. Çevre yolu gibi ilçeler arası yollarda olur. Konuyu çarpıtmanın hiçbir alemi yoktur. Yaptığınız konuşma baştan sona abesle iştigaldir. İzmir Büyükşehir Belediyesi gereken her türlü tedbiri almıştır. Geçen sene söyleseydiniz haklıydınız. Geçen yıl evet kara hazırlıksız yakalandık. Ekim ayında Bergama’da, Bayındır’da şantiyelerimizde tuz var. İsteyen herkese verdik. İzmir Büyükşehir Belediyesi aldığı kar mücadele araçlarıyla, otomatik tuzlama araçlarıyla tüm illerimiz arasında en hızlı hizmeti veren belediyedir. Ben burada sizden elinizi vicdanınıza koyarak, teşekkür etmenizi beklerdim” açıklamasını yaptı.

4’ÜNCÜ KEZ DE BİZİ SEÇECEKLER!
Başkan Kocaoğlu ayrıca, “Dün akşam 23:00 itibarı ile tüm yollar açıldı. Asparagas haberler yakışmıyor. Bu siyasetin memlekete bir faydası yok. Ben kimsenin ayıbını, eksiğini dillendirerek siyaset yapmıyorum. Yapmadım, yapmayacağım da... Artık bunlar bayatladı. İzmirliler artık buna inanmıyor. Bu ne telaş? Seçimlere daha 1 buçuk sene var.  İzmirlilere güveniyoruz, üç dönemdir bizi seçtiler, 4’üncü kez de bizi seçecekler. Sayın Başbakan ne diyor? ‘Çalış senin de olsun’ diyor. İzmir’de çalışın. Elinizi tutan mı var? Aka kara demekle olmaz” dedi.

HAKSIZLIK OLUR
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ise, ilçesinde meydana gelen buzlanma ve kazalar için, “Belediye ekiplerimiz günde 18 saate varan mesailerle çalışarak karla mücadele ettiler. Bu çalışmaları görmek haksızlık olur. Umarım devletin diğer kurumları da üzerine düşen görevi ve gereken çalışmaları yapar” ifadelerini kullandı.

 
Cama kafa atıp F.Bahçe'nin kupasını çaldı!
 
İzmir faciadan döndü: TIR köprünün bloklarına çarptı…
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
12 Ocak 2017 Perşembe 21:44

Ankara caddesinin ortasına palmiyeleri dikerken sıkıntı yok ama tuzlamaya gelince karayollarının???

Yorumu oyla      11      5  
12 Ocak 2017 Perşembe 15:29

Ankara Caddesi karayolları na ait.

Yorumu oyla      11      5  
Polat 12 Ocak 2017 Perşembe 15:18

Karayollarinin sorumlu olduğu yerler var bu kurumda gorevini yapsin sapla saman karismasin bilginiz yok aklinizca aziz baskana taş atiyorsun

Yorumu oyla      11      5  
Polat 12 Ocak 2017 Perşembe 15:16

Doğal afet allahtan gelen rahmet siz kocaoglunu elestirmeyi birakin arkadaslar her yerde elektrikler kesik merkezi 85 bin nufuslu ilceninde 3 gundur elektriği kesikti baska bir memlekette aziz kocaoglunu elektriğidemi kesti yoksa buralara kadar uzanip zaten oy vermiyorsun verirmis gb yorum yazmayin

Yorumu oyla      11      5  
Orhan 12 Ocak 2017 Perşembe 11:42

Karayollarının buzlanma ile ilgili hangi çalışmasını gördünüz Belediye merkezi yerlerde çalışmalarını yapıyordu bunu görmemek öküzlük olur herhalde ama ankara caddesine belediye ekipleri mi buzlanmayı çözmek için tuzlama yapacak yoksa karayollarının ekiplerimi kendinize gelin belediyenin sınırları bellidir çamur atmayın.

Yorumu oyla      13      6  
12 Ocak 2017 Perşembe 10:09

29 Haziran 2014te başlatılan aktarma sistemi adı altında otobüsleri iptal edilen koskoca Egekent size oy vermeyecek Aziz Başkan. Ne Egekent-BornovaEvka3 metro projesini yaptığınız var ne de 342 Konak otobüslerini geriye verdiniz. Size oy yok

Yorumu oyla      13      7  
H.H 12 Ocak 2017 Perşembe 09:53

İstanbul, Ankara da insanların maduriyetlerine baksın şikayet edenler Memeleketin haline baksınlar.İzmir'li Başkanından memnun.

Yorumu oyla      12      6  
Yorum 12 Ocak 2017 Perşembe 08:10

Bu kez başka bir aday çıkaramazsa İzmir sizleri seçmeyecek İstediğim aday akademik bir kimliği de olan etik doğrulara ilkelere bağlı bir kişi olmalı

Yorumu oyla      13      8  
GAZİEMİR 12 Ocak 2017 Perşembe 00:36

helal olsun İZMİR'e helal olsun AZİZ başkana. 4+4+4+4+4

Yorumu oyla      14      7  
Halil 11 Ocak 2017 Çarşamba 22:11

Sayın başkan birincisi İzmirli oyunu size değil cumhuriyet halk partisine veriyo evet siz 4. Kez aday olursanız yine seçilirsin buzlanmayla ilgili önlemlerin yetersiz olduğu gerçek bugün saat 9:00 da bornova karşıyaka yol ayrımında halkapınar girişinde araçlar buzlanmadan dolayı yol alamadı ve inanılmaz trafik vardı

Yorumu oyla      16      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2016’nın en başarılı başkanları: İlk 5’te İzmir’den 2 isim
Gezici Araştırma Merkezi, 2016’da Türkiye’nin en başarılı büyükşehir belediye ...
Konak’ta yeni düzenleme: Masaj salonlarına saat sınırı!
Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün talebi üzerine Konak Belediyesi ilçe ...
İzmir'de hedef pazar Polonya!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin ...
 
Bornova'da karla mücadele aralıksız sürüyor
Bornova Belediyesi, kar yağışının ardından yollarda oluşabilecek buzlanmalara ...
Bergama trafiğinde yeni dönem
Bergama’da şehir içi tek yön uygulamasına 10 Ocak salı günü itibarıyla ...
Selçuk deve güreşlerine hazır
Deve Güreşlerinin Kırkpınar’ı olarak bilinen Selçuk Efes Deve Güreşleri ...
 
Piriştina’dan kar mesaisi: Yolda kalanları kurtardı, köylere ekmek götürdü
Yoğun kar yağışı Buca’da yaşamı felç ederken Belediye Başkanı Piriştina ...
Bornova satranç kulübüne kavuştu
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, cimnastik, yüzme, taekwando ve dağcılık ...
İZSU 30 yaşında: Kocaoğlu o projenin önemini anlattı
İZSU’nun 2017 yılına yayılacak 30. yıl etkinlikleri, logo tasarım yarışmasının ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva