HABERLER>SEÇİM 2015
22 Mayıs 2015 Cuma - 11:40

Kerem Ali Sürekli'de CHP'ye mazot desteği taşı!

Foça’nın köylerinde yaşayan vatandaşla bir araya gelen Sürekli “2003-2014 yılları arasında üreticilerimize 5 milyar 313 milyon TL mazot destekleme ödemesi yaptık. Yapılan destekleme ile mazot maliyetinin ortalama yüzde 16’sını karşılamış olduk. Desteği sağlayan biz, konuşan onlar” dedi.

Kerem Ali Sürekli de CHP ye mazot desteği taşı!

İZMİR - 7 Haziran’ın son haftalarına girdiğimiz bugünlerde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Foça’da yeniden vatandaş ve esnafla buluştu. Sık sık ziyaret edilen vatandaş mutluluğunu ifade ederken Kerem Ali Sürekli’yi aday olarak değil İzmir’in bir milletvekili olarak gördüklerini söyledi. Foça’nın köylerinde çiftçi ve esnafla sohbet eden Sürekli, sorunları ve talepleri dinledi. Muhalefet partilerin mazotla ilgili yaptıkları açıklamalara açıklık getiren Sürekli, onlar yapacağız diyor biz yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak gösteriyoruz; diyerek konuşmasına şöyle devam etti. Sürekli“ Bizim çiftçimize, emekçimize saygımız sonsuz. Biz olabilecekleri söylüyor, en iyisini yapmak için ileri düzey araştırmalar yaparak hizmetimizi yapıyoruz.  Özellikle AK Parti olarak mazot desteğini ilk biz sağlamamıza rağmen nasıl oluyor da mazot fiyatları hakkında atıp tutuluyor; anlamak zor. Desteği sağlayan biz, konuşan onlar. 13 yıldır projeler bazında hareket ediyor, çiftçimize desteğimizi sağlıyoruz. 2002’de 36 milyar TL olan tarımsal milli gelirimizi, 2014 yılında 125 milyar TL’ye ulaştırdık. 2002 yılında 3,8 milyar dolar olan tarım ürünleri toplam ihracatımızı, 2014 yılında 18 milyar dolara çıkardık. Türkiye’yi 193 ülkeye, 1.781 çeşit tarımsal ürün ihraç eden bir ülke konumuna ulaştırdık.2003-2014 yılları arasında üreticilerimize 5 milyar 313 milyon TL mazot destekleme ödemesi yaptık. Yapılan destekleme ile mazot maliyetinin ortalama yüzde 16’sını karşılamış olduk. Yani yaparsa AK Parti yapar; boş vaatlere gerek yok. Bunlara halkımız kanmaz. Biz desteğimizi sonuna kadar sağlamaya devam edecek, hiçbir emekçiyi mahsur bırakmayacağız” şekline konuştu.
 


ANKARA’DA GÖZÜNÜZ  KULAĞINIZ OLACAĞIZ
İlginin yoğun olduğu Foça’da konuşmasına devam eden Sürekli “ Sadece yaptıklarımızı anlatma derdinde değiliz. Elbette ki sizlerle bunu paylaşmamızdaki sebepler 13 yılda iktidar olarak nasıl ki bu süreci sizler seçtiyseniz, bizlerde bunun sonucunda elimizden geleni yaptığımızı ve yapacağımızı ifade etmek istiyoruz. Yani kardeşlerim bizler sizlerin ihtiyaçlarına karşılık vermek zorundayız. Bunun için sizlerin de gördüğü gibi gece gündüz demeden, bir kere gittik bir daha ne gerek var deyip ihmal etmeden her daim yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Eksiklikler varsa düzelteceğiz, taleplerini iletecek en kısa zamanda çözüm bulması için Ankara’da gözünüz kulağınız olacağız. Bu seçimin önemini sizler bizlerden daha iyi görüyor ve biliyorsunuz. Türkiye yine yeniden kararını verecek. Sizlerle beraber yeniden büyüyecek ve yine yapılması gerek ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Necip Nasır muhtarları Bakan Yıldız’la buluşturdu
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Karabağlar ...
CHP’de Roman ateşi: 3 adaydan Torbalı çıkarması
CHP İzmir Milletvekili adayları Murat Bakan, Özcan Purçu ve Musa Çam, ...
7 soruda CHP’nin mega projesi!
6 dakikalık tanıtım filmi sonrası kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında ...
 
CHP’li Çıray’dan sert sözler: Ülkeyi yönetenler…
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem adayı Aytun Çıray, “Türkiye'yi yönetenler ...
Cemil Şeboy'a sevgi seli: Yollarına gül döktüler
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, 15 yıl belediye Başkanlığı ...
Syriza’dan HDP’ye İzmir desteği!
Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine; Syriza MYK Üyesi Yiannis Bournous’un katılacağı öğrenildi.
 
AK Parti Adayı Sürekli’den Karşıyaka’da muhtar zirvesi
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti İzmir Milletvekili ...
Bakan Eroğlu vapura bindi, Kocaoğlu’na seslendi!
Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Eroğlu, ...
CHP İzmir adayı Balbay’dan Londra çıkarması
CHP İzmir Milletvekili ve Yeni Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Balbay ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva