HABERLER>SEÇİM 2015
21 Mayıs 2015 Perşembe - 16:51

AK Parti Adayı Sürekli’den Karşıyaka’da muhtar zirvesi

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Karşıyaka İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltıda Karşıyaka mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Adayı Sürekli’den Karşıyaka’da muhtar zirvesi

İZMİR - Karşıyaka mahalle muhtarlarının yer aldığı kahvaltı programında konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül “Öncelikle ev sahibi Kerem Ali kardeşimize, böyle güzel organizasyonlarla bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Elbette sizlerde bizleri kırmayıp bugün buraya teşrif ettiğiniz içinde bizleri onurlandırdınız. Her muhtar kendi mahallenin temsilcisidir.
 
Muhtarlar ailedeki en önemli birey gibidir. Sizler vatandaşlardan sorunları, talepleri alıp bizlere iletme aşamasında basamağın temel noktasısınız. Benim esas değinmek istediğim konu son dönemlerde gidilen kutuplaşmadır. Herkes o kadar çok ayrıma girdi ki adeta birbirini düşman gibi görüyor.
 
Bu çok üzücü bir durum… Halbuki bu vatan bu memleket hepimizin. Biliyorum ki ülkemizi ilgilendiren bir sorun ortaya çıktığında hangi partiden olursa olsun her birey var gücüyle savaşacak çalışacaktır. Lakin herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. Yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılıyor. Bu yapılan en büyük yanlış… İnsanlar olumsuzlukları göremiyor. Biz istiyoruz ki toplum olarak öz eleştiri yapabilelim. 13 yıldır iktidardayız ve bu başarı göz ardı edilmemeli” şeklinde konuştu.


YAŞAM TARZI SİYASETİ OLMAMALI
Konuşmasına devam eden Şengül “Hangi parti olursa olsun el ele verip siyasi görüşleri bir yana bırakıp, birbirimize saygı duymalıyız. Önümüzdeki süreçte genç arkadaşlarımızla, siz muhtarlarımızla bu olumsuzlukları aşacağımızı düşünüyoruz. Sadece yaşam tarzından ötürü insanları ayıramayız, bunun için kimse yadırganamaz. İktidar olarak eğer yaşam tarzlarına karışacak olsaydık, yılda zaten yapardık. Ancak herkes bunu görüyor ki kimsenin hiçbir şekilde yaşam haklarına müdahale edilmiyor, edilmeyecekte… Bu konuda kimsenin bir şüphesi olmamalı. Bizler buraya sizleri dinlemeye geldik. Sizler bizlere anlatın bizlerde dinleyip, sorunları çözmek için yolumuza devam edelim. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
 
KARŞIYAKA İÇİN ÖNEMLİ PROJELER
Ardın programda konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli “ Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Şuan seçim arenasındayım ve sürekli olarak sahalardayız. Böyle güzel bir organizasyonda bizleri buluşturan teşkilata teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 7 Haziran’da halkımız teveccüh gösterir görevimizin başına gelecek olursak bu dönem Karşıyaka çok şanslı… En önemlisi iki Karşıyakalı milletvekili adayı var. Aynı zamanda hükümetin projelerinde Karşıyaka için pek çok önemli proje yer alıyor. Biliyorsunuz ki daha öncede müjdesini vermiştim. Karşıyaka stadının temel atma töreni çok yakında… Bu proje Karşıyaka’ya hava getirecek. Pek çok gelişmiş Avrupa kentlerinde bu tarz statlar yer alıyor. Sadece bir spor alanı yapmıyoruz; aynı zamanda şehrin merkezine hayat getiriyoruz. Seçmenin oyu ne olursa olsun 13 yılda her zaman yaptığımız gibi oy veren vermeyen her kesime hizmetimizi getirmeye devam edeceğiz. Bunun en güzel örneği de Karşıyaka olacak” dedi.
 
MUHTARLAR BİZİM UÇ BEYLERİMİZ
Konuşmasını sürdüren Sürekli “Özellikle gittiğim her ilçede belediye başkanlarını ziyaret ediyoruz.  Yerel seçimler bir tarafta bizler hep beraber genel seçim sonrası bir bütün olarak hizmet için ne gerekiyorsa el ele verecek projeleri beraber konuşacak ve hizmet yapacağız. Sayın vekilimiz Aydın Şengül sağ olsun pek çok hizmette özellikle Karşıyaka için her daim yanımızda oldu. Bu anlamda ona sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum; keza aynı şekilde yine bizlerin yanında olacağını biliyoruz. Birinci atılım dönemini tamamladık, sıra ikinci atılım döneminde. Bire bir iletişimlerle her şeyi çözeceğiz. Muhtarlarımıza büyük görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın bire bir iletişim kurduğu ilk kişi siz sevgili muhtarlarımızsınız. Yani muhtarlar bizim uç beylerimiz… Sizlerden ricamız bizlere vatandaşın taleplerini sıkıntılarını anlatmanız. Bu şekilde bir bütün olursak her daim refah bir yaşam sağlarız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu vapura bindi, Kocaoğlu’na seslendi!
Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Eroğlu, ...
CHP İzmir adayı Balbay’dan Londra çıkarması
CHP İzmir Milletvekili ve Yeni Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Balbay ...
Kocaobıyık ‘başkanlığı’ anlattı: Daha özgür olacağız
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Kocabıyık, kadının ...
 
CHP İzmir’den vapur mesaisi!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, genel seçimler öncesi, her ...
Bakan Eroğlu iş dünyasına seslendi
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, TUMSİAD İzmir Şubesi’nin ...
Vatan adayı Cevizoğlu'na Kiraz'da büyük destek
Vatan Partisi İzmir 2 Bölge Milletvekili adayı usta gazeteci Hulki Cevizoğlu ...
 
A’dan Z’ye mega proje: CHP’nin ‘Merkez Türkiyesi’nin tüm detayları
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçimlerde iktidar olması ...
AK Parti adayı Hotar'dan Roman vatandaşlara istihdam müjdesi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Nükhet Hotar Seçim çalışmaları ...
MHP'li Karataş'tan Delican'a miting göndermesi
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AK Parti’nin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva