HABERLER>POLİTİKA
2 Aralık 2015 Çarşamba - 19:17

Kaynaşma zirvesi: AK Parti İzmir, Tekirdağ’ı ağırladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye'deki tüm AK Parti teşkilatlarının kaynaşması hedefi çerçevesinde Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve yönetim kurulu İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret etti. Toplantı sonunda ikili birbirlerine hediye armağan etti.

Kaynaşma zirvesi: AK Parti İzmir, Tekirdağ’ı ağırladı

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye'deki tüm AK Parti teşkilatlarının kaynaşması hedefi çerçevesinde gerçekleşen ziyarette fikir alışverişi ve teşkilatların kaynaşması sağlanıyor.

AK Parti İzmir, Bursa ve Eskişehir teşkilatları ziyaretlerinin ardından bu kez ev sahibiydi... Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve yönetim kurulu İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret etti.
 
 

2019 İÇİN STRATEJİ BELİRLEYECEĞİZ
Toplantıda ilk sözü alan ev sahibi Başkan Bülent Delican, “AK Parti ailesi olarak büyük bir aileyiz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, bundan sonra daha yakın istişare de bulunmak, kaynaşmak için yeni program başlattı. Biz de bu çerçeve de konuştuk. Tekirdağ İl Başkanımız Ahmet Akçay ile İzmir’de bir araya geldik. İnşallah bizde gideceğiz. Bugün kendileriyle ilk toplantı temasını sağladık. Onlarla istişare yapmak, 2019 yerel seçimleri için strateji belirlemek için toplantı yapacağız. Diğer illerle de yakın temas kuracağız. Dün Afyon’da il başkanımızla görüştüm. Kendilerini davet ettik. Diğer illerimizi de ağırlayacağız” dedi.


 
TEKİRDAĞ İLE KADERİMİZ BENZİYOR
Tekirdağ ile İzmir’in kaderlerinin benzediğini söyleyen Delican, “Tekirdağ ilimiz bu seçimlerde oylarını yüzde 38’in üzerine çıkarak güzel bir başarı gösterdi ve bir vekil artırdı. Bizde 145 bin oy artırdık. Ege Bölgesi’nde AK Parti’nin birinci olmasında ciddi pay sahibi olduk. İnşallah bundan sonra haritada kırmızı olan yerleri Tekirdağ ve İzmir başta olmak üzere turuncuya döndüreceğiz.  2019 seçimleri bizim referansımız olacak. Çünkü il başkanımız Haziran ayında, ben ise Temmuz ayında atanmıştım. 3 seçim atlattık. Ciddi tecrübelerimiz oluştu. Tüm teşkilatlarımız olarak canla başla çalışacağız. Daha fazla katkı koyacağız. Artık deneyimli bir partiyiz. 2019 seçimlerinde başarılı olmak istiyoruz. Dayanışma içinde temel kültürümüz olan istişare kültürünü yayarak, eksikliklerimiz varsa aktaracağız. Hem yerel, hem genel, hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrar başarılı olmak istiyoruz. Önümüzde 3,5-4 yıl var. Büyük bir tempoyla çalışacağız. Kendilerini İzmir’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.
 
İZMİR’E İKİ SEBEP İÇİN GELDİK
Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise İzmir’de olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, İzmir’e iki sebep için geldiklerini söyledi. Akçay, “Biri ziyaret diğeri ise spor. Türkiye kupasında Karşıyaka ile Tekirdağspor’umuz karşılaştı. Hem maçı izlemek hem de çalışma toplantısı için İzmir’e geldik. Maçla ilgili olarak Karşıyaka maçtan galip ayrıldı. Tekirdağ olarak üzgünüz. Buraya kadarmış. Karşıyaka kulübü başkanını ve taraftarlarını tebrik ediyorum” dedi.
 


BAŞBAKANIMIZIN SÖZLERİYLE YOLA ÇIKTIK
Ziyaret hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sözlerini referans alarak başladıklarını söyleyen Akçay, “AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak karar alırken Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun “Hattı siyaset yoktur, sathı siyaset vardır. Satıh ise tüm Türkiyedir” sözleriyle yola çıktık. İnşallah bu çalışmamız örnek olacak diye temenni ediyoruz. Başbakanımız Kasım ayı il başkanları toplantısında AK Parti’nin diğer partiler gibi belirli bölgelere hapsolmuş bir parti olmadığını söyledi. Edirne ile Van teşkilatlarının bir arada görmek istediğini söyledi. Bu sözler üzerine hareket geçerek, fikir alış verişinde bulunacağız. Tekirdağ, İzmir ve diğer illerimizde başarıyı daha ileriye taşıyacağız. Biz bugüne kadar olduğu gibi siyasi olarak AK Parti’nin davalıları olarak hizmet kervanını sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygularla herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda iki başkan birbirlerine armağanlar sundu.

 
Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
 
CHP Bayraklı adayı Gök: Bu bir Amazon hareketi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
IŞİD iddiasını yanıtlayan Erdoğan’dan yaptırım resti!
Katar'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rusya'nın orantısız ...
CHP İzmir’de flaş gelişme: O ismin delegeliği düştü
Seçim Kurulu Narlıdere’de ilçe, Güzelbahçe’den ise il kongresi delegesi ...
Basmane’den dünyaya mesaj: CHP’li vekiller umuda yolculuk yapacak!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Katip Üyesi İzmir Milletvekili ...
 
Serter'den 3 Aralık mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Dünya Engelliler ...
Delican'dan Engelliler Günü mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Dünya Engelliler günü dolayısıyla ...
Kılıçdaroğlu'ndan Tahir Elçi'nin eşine taziye ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı ...
 
CHP’deki ‘delege krizi’nde ilk mesaj: İstifa etmeyeceğim!
Milletvekili Adayı Ednan Arslan’ın Narlıdere’de ilçe kongre delegesi, ...
Meclis’te Kalkan başkanlığında ilk zirve!
Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ...
CHP İzmir’de Serter aday… Peki kimler rakip olabilir?
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, il kongresi öncesi göreve yeniden talip ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva