HABERLER>SPOR
10 Mart 2018 Cumartesi - 18:31

Karşıyaka'da Keleş'ten açıklama

Karşıyaka'da yönetim, eski Başkan Mutlu Altuğ'dan dönemindeki bazı konularla ilgili savunma isterken eski yöneticilerden Onur Keleş, gündeme gelen kendisindeki icralık borç dosyaları konusunda açıklama yaptı.

Karşıyaka da Keleş ten açıklama

Kulüpte Altuğ döneminde 1.5 yıl yöneticilik yaparken borç dosyalarına bakan Avukat Keleş, kendisinin yeni yönetime vermeyeceği dosya, belge ve bilginin söz konusu olmadığını belirtip, "Tarafımca gerçekleşen tüm işlemlere ait vekalet ücretlerimi bağışladığım halde azledilmemin söz konusu olması halinde işbu bağıştan rücu ederek azledenlerin şahsına tazminatları ile birlikte tahsili için gerekli davayı ikame edeceğimden kimsenin kuşku ve şüphesi olmasın" dedi.

Avukat Keleş, açıklmasında şunları söyledi:
 

Değerli Karşıyakalılar;

Kulüp Başkanımız Sayın Turgay Büyükkarcı’nın  08.03.2018 tarihindeki basın toplantısında şahsım ile ilgili olarak ‘Kulübün icra dosyalarını 1,5 aydır geçmiş yönetimdeki Onur Keleş'ten alamadık. Dün akşam kendisini azletme kararı alıp 35 dosyanın bir kısmını alabildik" diye konuştu şeklinde açıklaması olduğundan tarafıma cevap verme hakkı doğduğundan bu konunun bu meyanda son bulması amacı ile bilgilerinize arz ederim.

Herşeyden önce avukatlık son derece üstün bir özen,doğruluk, güven ve sadakat yükümlülüğü bulunan bir meslektir. Hukuki konulardaki açıklamaların hukukçular tarafından gerçekleştirilmesinin daha sağlıklı olacağı da şüphesizdir. Zira açıklamada geçen 1,5 aydır tarafımdan dosyaların alınamaması, söz konusu dosyaların icra dosyaları olması, şahsım hakkında azledilme kararının alınması ve dosyaların bir kısmının bu sayede alınması hususları doğru değildir.

Malümunüz üzere futbol takımımızın küme düştüğü 2015/2016 sezonunda yönetimin istifası sonrası gerçekleşen kongrede yönetimde görev almak üzere hiçbir aday çıkmamıştır. Aday çıkması için gerçekleşen kongrelerde kıymetli Genel Kurulumuz üyelerinin teveccühü ile kongre divanında bulunuyordum.  Kulübün mali ve hukuki konularının düzeltilmesi için yani bir taraftar olarak ben ne yapabilirim, neresinden tutar da bir faydam olur düşünceleri ile çok büyük bir cesaret göstererek şuanki kulüp başkanımız olan Sayın Turgay Büyükkarcı ile birlikte 22.05.2016’daki kongre  ile çok büyük onur ve şeref duyduğum yönetim kurulunda göreve başladım. Avukat olmam sebebi ile ağırlıklı olarak hukuki konular üzerinde çalışmalarım oldu. Göreve ilk geldiğimizde gerek yeni açılan davalar gerekse de kulüp avukatlarının istifa etmesi nedeni ile gelen dosyalardan ötürü yükümüz bir hayli artmış idi. Tüm bu işlemlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmalarda;  tarafımızca tüm dosya ve evrakların asılları yahut örnekleri kulübümüz idari binasında hukuk bölümünde tutulmuştur ayrıca kulüp evrak kaydına girmiş toplam 4 adet hukuk raporu mevcuttur. Bu işlerin görülmesi nedeni ile kulüp idari binasındaki çalışanlar ile sürekli irtibat halindeyiz. 20.01.2018 tarihinde göreve başlayan yönetim kurulunun hukukçu üyeleriyle de gerek email ortamında gerekse de telefon ortamında görüşmekteyiz. Kulübümüz teamüllerine göre görülen davalar yönetimdeki avukat üye tarafından bedelsiz olarak yerine getirilir. Malümünüz üzere sürekli yönetim değişiklikleri neticesi kulübümüzde görev almış neredeyse tüm avukatlar ya birbirleri ile yahut da kulübümüz ile mahkemelik olmuşlardır. Kulübün hukuki ihtilafları da bir hayli artmış bir yahut iki avukat tarafından işlerin görülebilmesi mümkün olamayacak hale gelmiştir. Bu nedenle yeni tüzük ile hukuk kurulu ihdas edilmiş ve kulübün tüm hukuki ihtilaflarında 7 kişiden oluşan bu kurul ve üyelerinin görevli olduğu belirtilmiştir. Tarafımızca bu kurulda birbirinden değerli hemen hemen tüm dallardaki müsabakaları gerek taraftar olarak gelerek gerekse de dışardan takip eden 10 Karşıyakalı hukukçu ile görev yapılmıştır. Sayın Kulüp Başkanımızın, tarafımızdan alamayacağı hiçbir dosya, belge, bilgi söz konusu dahi olamaz. Tarafımca da ücret almadan görülen davaların yönetim kurulu üyeliği görevini devretmiş olduğum, mevcut yönetimde hukukçu üyeler de olduğu halde görmeye ısrar etmem akla izana uygun değildir. Tarafımca; Sayın Başkanın açıklamasından önce ofisimize gelen bir avukata gerekli belge imzalanarak daha sonra da dosyalar elden teslim edilerek işlem tesis edilmiştir. Mamafih Sayın Başkan bu şekilde bir açıklama yapma gereği duymuştur. Herşeyden önce tarafımca gerçekleşen tüm işlemlere ait vekalet ücretlerimi bağışladığım halde, azledilmemin söz konusu olması halinde işbu bağıştan rücu ederek azledenlerin şahsına tazminatları ile birlikte tahsili için gerekli davayı ikame edeceğimden kimsenin kuşku ve şüphesi olmasın. Saygılarımla.(DHA-Haber Merkezi)

 

 

 

 

 
300 koyun projesinin tarihi belli oldu
 
Urla'da nefes kesen yarışma!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karşıyaka Çarşı 10 Mart 2018 Cumartesi 18:38

SiZ nasıl karşıyakalısınız. Bağışladığınız parayı geri alırım diye tehdit ediyorsunuz. Işte bu yüzden bu haldeyiz

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve dosyalar saçıldı... Karşıyaka işte böyle batmış!
Karşıyaka'da olağanüstü kongrede göreve geldikten sonra geçen 1.5 aylık ...
Altay'ın şanssız kaptanı 
TFF 2. Lig Beyaz Grup lideri Altay'da kaptan Murat Uluç, ilk 11'deki yerine ...
Altınordu koptu geliyor!
Spor Toto 1. Lig'de zirve yarışındaki önemli rakiplerinden İstanbulspor'u ...
 
Göztepe'de Tamer Tuna'dan başarı sözü
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında çıktığı 7 maçta sadece ...
Menemen'i korkutan istatistik
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden ...
Dünya devleri Altınordu'nun genç eldiveni için sıraya girdi!
Altınordu'nun genç kalecisi Berke Özer'in Dünyanın en büyük futbol kulüpleri ...
 
Bucaspor istediğini alacak
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Mersin İdmanyurdu ve İnegölspor galibiyetleriyle ...
Karşıyakalı İlayda ‘Dünya Kupası’ yolcusu
Karşıyaka Belediyesporlu İlayda Şahin, Mersin'de düzenlenen Cimnastik ...
PFDK'dan Göztepe'ye ceza!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'ye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva