HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Nisan 2013 Salı - 15:11

Karşıyaka'da amatörün bayram günü: Engin'den Durak'a övgü

Karşıyaka Belediyesi’nin açılışlar açılış dizisi devam ediyor. 10 gün içinde düzenlenen ikinci açılış töreni ile Doğa Park’ı ve semt sahası hizmete girdi. İnönü Mahallesi’nde yaptırılan Doğa Parkı ve Futbol Sahası’nın açılış töreninde konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, 9 yıl içinde kentteki yeşil alan miktarını iki katına çıkardıklarını belirtirken, “Parkları sadece yeşil alanlar olarak görmüyoruz. Gençlerin spor yapacakları alanlar olarak da düzenliyoruz” diye de ekledi. Açılışa katılan CHP İl Başkanı Ali Engin ise övgülerini “En çok açılış davetini Karşıyaka Belediyesi’nden alıyorum. İşte CHP farkı ve Cevat Durak farkı” diye dile getirdi.

Karşıyaka da amatörün bayram günü: Engin den Durak a övgü

İZMİR - Karşıyaka Belediyesi tarafından İnönü Mahallesi’nde yatırılan Doğa Parkı ve Futbol Sahası’nın açılış törenine Belediye Başkanı Cevat Durak ve CHP İl Başkanı Ali Engin’in yanı sıra CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile amatör sporcular da katıldı.

 
Karşıyaka’da 9 yılda yapılan 160’a yakın parkla yeşil alan miktarını iki katına çıkardıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Cevat Durak, “Amacımız bu oranı daha da arttırmak. Parklarımızı yaparken de sadece yeşil alan olarak hazırlamıyoruz. Buraların yaşayan yerler olmasını istiyoruz. Spor tesisleri, çocuk oyun alanları, spor aletleri ile donatıyoruz. Böylelikle gençlerin spor yapacakları alanları da çoğaltıyoruz” dedi. Başkan Durak, “Bu tesisten iki mahallenin gençleri yararlanacak. Onların KSK’ye yaraşır sporcular olarak yetişmesini istiyoruz. Tesis içinde kulüp binası, soyunma odaları, duş yerleri var. Karşıyaka’nın tüm amatör takımlarının suni çim sahaları ve kulüp binaları oldu. Bundan mutluyuz” diye de ekledi.
 
İnönü Mahallesi’nde yeni yatırımlar için çalışma içinde olduklarını da vurgulayan Başkan Durak, “Bu bölge kurulduğunda yamaç bir alan olduğu için, Yamaç ismi verilmiş. Ortasından çevre yolu geçince ikiye bölündü. Mustafa Kemal Mahallesi ve İnönü Mahallesi diye iki mahalle kurduk. Bu bölgenin imar düzenlemelerini yeniden yaptık. Planlar Büyükşehir Belediyemize gönderdik. Onaylandıktan sonra kötü görüntüler ortadan kalkacak, daha güzel olacak” diye konuştu.

 
ALİ ENGİN’DEN BAŞKAN DURAK’A ÖVGÜ
Park ve spor tesisleri açılışında konuşan CHP İl Başkanı Ali Engin ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulislerde adı Karşıyaka adaylığı için konuşulan Engin, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı hizmetlerinden dolayı kutlayarak, “İl Başkanı olduğumdan bu yana 28 ilçemizden de Büyükşehir Belediyemiz’den de sürekli açılış davetleri alıyorum. Ancak en çok daveti Karşıyaka Belediyesi’nden alıyorum. Bu kadar çok hizmet ürettiği için kendisini kutluyorum. Ayrıca burada belediyeye ait bir arsanın okul yapılmak üzere tahsis edildiğini öğrendim. Meclis üyelerini ve Başkanımız Durak’ı tebrik ediyorum. İşte CHP farkı ve Cevat Durak farkı burada. Herkese teşekkür ediyorum“ diye övgülerini dile getirdi.

Açılış törenine mahalle halkı adına konuşan Muhtar Hasan Söğüt de yeni yapılan spor tesisleri ve park için Durak’a teşekkür ederek, “Çocuklarımız mahalle aralarından, kahvehanelerden kurtulacak“ dedi. 



Tesislerden yararlanacak Erdem Esenspor Kulübü Başkanı Metin Acaroğlu Belediye Başkanı Cevat Durak’a plaket verdi ve Cevat Durak yazılı kırmızı-beyaz formalarından hediye etti. Spor tesisi açılışından sonra başkanlar sahada sporcularla buluşup penaltı attı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VOLKAN KARABULUT 4 Nisan 2013 Perşembe 09:29

BASKAN TESISLESMEYLE ILGILI YATIRIM YAPIYOR AMA BAKTIGINIZ ZAMAN BUTUN AMATOR BRANSLARI KALDIRIYOR BUD AORNEK BIR DAVRANIS BIR BELEDIYE BASKANINA YAKISIR BICIMDE..

Yorumu oyla      12      5  
Murat 3 Nisan 2013 Çarşamba 13:20

Cihan Türsen sayesinde burda DYP iktidar oldu .Bu kadar başarısz bir dönemden sonra aday dahi olamadı ve kaleyi teslim etti.Yazıklar olsun sana.

Yorumu oyla      11      7  
Avni Dalan 3 Nisan 2013 Çarşamba 13:16

Karşıyaka'da CD öncesi vardır bir de sonrası olarak ikiye ayrılır.Cihan Türsen 89da her yer boşken marina alanını stad yerini okul ve üniversite yerlerini belirlemiş mi?Elle tutulur hangi projeyi yapmış sadece bir tane Cihan Türsen projesi söyleyin.Burda CD milletvekili veya bşehir olursa gider.Bunu unutmayın Türkiye'de bu kadar proje yapan bir ilçe bld başkanı söyleyin yok.Şarlatanlık yapamıyor Aziz Başkan da Cevat Başkan'da.Ali Engin bu yapılanları görünce başka diyecek bir lafı kalmıyor.

Yorumu oyla      12      8  
Şarlo 3 Nisan 2013 Çarşamba 11:02

Karşıyaka Karaengin guruba doğru şiddetle yol almakta, sonrada enginde yavaş yavaş.

Yorumu oyla      12      5  
Karşıyakalı 3 Nisan 2013 Çarşamba 09:58

Sn. Bahri Dalgıç' ın dediği gibi, "sokağa sor Cevat' ı". Sn. Engin Karşıyakalı Karşıyakalı' yı bilir. Biz senin de, kardeşlerinin de ne kadar düzgün bir adamlar olduğunuzu çok iyi biliyoruz. O makama hasb-el kader geldiğini sanıyorsan yanılıyorsun. Ama bu illet Cevat' la beraber yer aldığın her kare senin kıymetinden götürüyor. Partinin kıymetinden götürüyor. Karşıyakalı her seçimde aynı şeyi konuşuyor; "Cevat' a gıcık oluyorum, ama ne yapayım AKP ye oy verecek halim yok ya"...

Yorumu oyla      14      7  
DİNAZOR 3 Nisan 2013 Çarşamba 00:51

AL GÜLÜM VER GÜLÜM.AKP Lİ İŞ ADAMIYLA ORTAK İŞ, PARTİDE NE İDOLOJİ KALMIŞ NEDE SOL KÜLTÜRDEN KIRINTILAR . HERKEZ GÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR.BU KAFAYLA GİDİLİRSE EN BÜYÜK DARBEYİ METROPOL İLÇELERDEN ALACAĞIZ.SİYASETTE BUGÜNE ÇOK UYGUN OMURGASIZ BİR LAF UYDURMUŞLAR EBEDİ DÜŞMANLIK,EDEBİ DOSTLUK YOKTUR.SİYASETİ İLKESİZ YAPARSANIZ BU TANIM HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİDİR. BUNDAN DOLAYI SEÇİME KADAR DAHA NELER GÖRECEĞİZ HEP BİRLİKTE BEKLİYELİM.

Yorumu oyla      13      6  
melek 3 Nisan 2013 Çarşamba 00:16

panik yok sakin olun yo k bişey :)

Yorumu oyla      13      6  
bahri dalgıç 2 Nisan 2013 Salı 23:09

İl Başkanı Belediye Başkanını yersin demiyoruz. ama karşıyakalının güvenini yitirmiş cevat durakı ÖVMESİ AKIL KARI DEĞİL.. Ayıp oluyor ali başkan, yıpratma kendini. chp nin cevat durağa ihtiyacı yok. gölge etmesin yeter. açılışlar yetmez, sokağa sor cevat durak'ı.

Yorumu oyla      15      7  
sermet 2 Nisan 2013 Salı 21:48

yaptığınız bu övgüde kantarın topuzunu biraz kaçırmış gibisiniz sanki sayın ali engin

Yorumu oyla      15      6  
yurttaş 2 Nisan 2013 Salı 19:47

aday :Ali ENGİN DİĞERLERİ TEFERRUAT

Yorumu oyla      13      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Miniklerin Ata’ya özlemi hüzünlendirdi
Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’in kurtuluşundan sonra ilk kez 14 Eylül ...
Gaziemir komisyonlarını seçti
Gaziemir Belediye Meclisi Nisan Ayı olağan toplantısında encümen ve ihtisas ...
Başkan Kocaoğlu 650 işçinin kaderini açıkladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde krize neden olan 650 personelin ihalesi ...
 
4.yıl sürprizi: Bornova’da pastalı meclis
Bornova Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısında sürpriz yaşandı. ...
Gaziemir'den Aşık Veysel'e anma konseri
Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun verdiği konsere konuk ...
Bilgisayar bağımlılığından satranç ile kurtuluyorlar
Çeşme Belediyesi Satranç Eğitim Merkezi, bilgisayar bağımlığına karşı ...
 
Durak’tan sosyal medya tepkisi: Aday olabilirsiniz…
Karşıyaka Belediye Başkanı, belediye meclisinde kararı alınan satışlarla ...
Modellik yaptıkları sergiyi ilk onlar gezdi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi’nde yaşayan yaşlıların ...
Dev zirve: Avrupalı Başkanlar İzmir’de buluşuyor
2012 toplantısını Rusya’nın San Petersburg kentinde düzenleyen Dünya Sağlık ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva