HABERLER>POLİTİKA
30 Aralık 2018 Pazar - 11:58

Kampanya detayları: CHP 'Seni seviyorum' diyecek!

31 Mart yerel seçimleri için siyasi partilerde hazırlıklar hız kazanırken, CHP'nin yürüteceği kampanyanın detayları netlik kazandı. CHP’nin yerel seçim sloganlarının kampanya döneminde sürekli geliştirilerek güncelleneceğini dile getiren Seyit Torun, bütün iller için “Seni seviyorum” ifadesinin seçim döneminde ana söylemlerden biri olacağına işaret ederek “Seni seviyorum İstanbul” ya da “Seni seviyorum Ordu” gibi örneklerle kullanılacağını söyledi.

Kampanya detayları: CHP  Seni seviyorum  diyecek!

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partisinin yürüteceği kampanya hakkında bilgi verdi.

“MARTIN SONU BAHAR”
Cumhuriyet’te yer alan habere göre, partisinin kampanya dilinin çok pozitif olacağını belirten Torun, “Martın sonu bahar” sloganıyla hareket edeceklerine işaret ederek, “Bu ülkede kır çiçekleri açacak diyoruz. Toplumsal barışın, huzurun, kardeşliğin sözünü veriyoruz. İçinde bulunduğumuz tüm olumsuzlukların yerelden genele çözümüyle ilgili somut önerilerde bulunuyoruz” diye konuştu. Türkiye’de demokrasi, hukuk ve özgürlükler tesis edilecekse bunun yerelden genele doğru olması gerektiğini kaydeden Torun, “Biz, başlangıçtan beri üç temel ayak kurduk. Birincisi, günlük yaşadığımız sorunlar; ekonomiden sağlığa, eğitimden güvenliğe kadar. İkincisi, ayrışma ve ötekileşme… Toplum arasında derin bir fay hattı açıkladı. Bırakın siyasi görüşlerin farklı olmasını, bir evin içinde yaşayan iki insan bile ayrışma noktasına geldi. Üçüncü olarak; huzur çok önemlidir. Evinde huzuru olmayanın sokakta huzuru olmaz, sokakta huzur yoksa da ülkede huzur olmaz. Bir evde huzur olabilmesi içinde o evde çocuğun yatağa aç girmemesi lazım. Bu ülkenin kaynaklarının verimli ve yerinde kullanıldığında hepimize yetecek kadar olduğuna eminiz. Bu hükümetin her türlü israfına, hoyratlığına karşın ülke yine ayakta kalabiliyorsa, bu ülkenin zenginliği hepimize fazlasıyla yeter” dedi.

“GÜNCEL SÖYLEM”
CHP’nin yerel seçim sloganlarının kampanya döneminde sürekli geliştirilerek güncelleneceğini dile getiren Torun, bütün iller için “Seni seviyorum” ifadesinin seçim döneminde ana söylemlerden biri olacağına işaret ederek “Seni seviyorum İstanbul” ya da “Seni seviyorum Ordu” gibi örneklerle kullanılacağını söyledi. Torun, “Martın sonu bahar” ve “Derman belediyeciliği” gibi ana söylemin yanı sıra her ile özgü sloganların da olacağını kaydetti. Gerçekleştirilen bölge toplantılarında her bölgeye özgü verilerin el edildiğini kaydeden Torun, söz konusu veriler üzerine slogan çalışması yapıldığını ifade etti. Torun, CHP’nin 31 Mart için kullanacağı seçim müziğinin de yeni bir melodiden oluşacağını ve dinlendiği zaman baharı çağrıştıracağını dile getirdi.

“TARTIŞMA YOK”
Torun, kampanya dilinin polemikten uzak olacağını belirterek “Hiçbir tartışmaya girmeyeceğiz, asla cevap vermeyeceğiz” görüşünü dile getirdi. AKP’nin ayrıştırıp, kutuplaştırarak seçim sürecini yönetmek istediğine işaret eden Torun, “Onların tuzağına gelmeyeceğiz. Biz herkesi kucaklayan, dini, dili, etnik yapısı ne olursa olsun, başka partiye mensup olsun olmasın, herkesi kucaklayan bir dil kullanacağız” değerlendirmesini yaptı.

 
Şener Şen’den Akpınar ve Gezen yorumu
 
81 ilde düğmeye basıldı: 790 kişi yakalandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Sındır: Seçim yarışına kırmızı plakayla girilmez!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın ...
Bakan Akar'dan yeni yıl mesajı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2018 yılında önemli faaliyetlerin icra ...
Saadet Partisi, İzmir’de iki adayını açıkladı
Saadet Partisi’nin İzmir’in iki ilçesinin belediye başkan adayları da ...
 
AK Parti'den o fotoğrafa yorum: Keşke olmasaydı
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM’deki odasında masaya ayaklarını ...
Siyasette 31 Mart havası ve ittifakların İzmir satrancı!
AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile CHP ve İYİ Parti’nin ...
CHP Sözcüsü: Cumhurbaşkanı meşru değildir
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Cumhurbaşkanının ...
 
AK Parti İzmir’de 2 günlük aday adayı mesaisi: Kadınların kotaya ihtiyacı yok!
Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide ...
Büyükşehir aday Zeybekci: 31 Mart'ta güneş İzmir'den doğacak!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, partisinin ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Münbiç çıkışı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YPG'nin Münbiç'ten çekildiği iddiası ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva