HABERLER>POLİTİKA
2 Haziran 2018 Cumartesi - 11:58

Kalyoncu’dan ittifak ve MHP için iddialı yorum: En yüksek oyla…

İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu “Millet aklı olan Cumhur İttifakı’nı ve MHP’yi İzmir’de en yüksek oyla meclise ve iktidara taşıyacağız” dedi.

Kalyoncu’dan ittifak ve MHP için iddialı yorum: En yüksek oyla…

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kalyoncu seçim çalışmalarını yüksek tempoyla sürdürüyor. Yaptığı seçim çalışmalarıyla ilgili basına bilgi veren Prof. Kalyoncu, seçim çalışmalarının oldukça yoğun ve verimli geçtiğini ifade etti.

İzmir halkının Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhur İttifakına yönelik büyük bir teveccühünün olduğunu söyleyen Kalyoncu, ‘İzmir’den çok umutluyum. Milli mücadele ateşinin ilk yakıldığı kent olan İzmir, Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı, millet aklını kendine rehber edinmiş bir şehir.  İzmir halkı çok önemli bir oy oranıyla Cumhur İttifakını da sandıkta destekleyecektir’ dedi.   

Milletvekilliği kesin aday listeleri açıklandıktan sonra İzmir’de yürüttüğü çalışmalara bir günlük ara vererek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayır duasını, emir ve görüşlerini almak için Ankara’ya giden Kalyoncu,  Alparslan Türkeş’in kabrini de ziyaret ettikten sonra İzmir’e döndü. Kalyoncu, “Onlar olmasa bu hareket bugünlere ulaşamazdı, onlar devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için şehit oldu” dediği  Ülkücü şehit  Halil Esendağ’ın kardeşi Arif Esendağ’ı, Ülkücü Şehit Saffet Çelik'in annesi Aysel Hanımı,  Ülkücü Şehit Adnan Koç’un ailesini,  Ülkücü Şehit Turan İbrahim’in eşi Meryem hanımı ve ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kabrini ziyaret etti.  

Katıldığı iftar programlarında, hemşeri derneklerinde ve sivil toplum kuruluşlarında MHP’nin yoğun bir ilgi ve alakayla karşılandığını söyleyen Prof. Dr. Hasan Kalyoncu basına yaptığı açıklamada “Mustafa Kemal Atatürk’ün izini takip ederek İzmir’den harekete geçmek ve İzmir’in dağlarında yeniden çiçekler açtırmak İçin, Cumhur İttifakı İçin, Türk Milletinin Bekası için, liderimizin işaret ettiği doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi. Kalyoncu 23 Mayıs Çarşamba günü İnciraltı’nda 1. Bölge Milletvekili adayları, ilçe başkan ve yöneticilerinin, İzmirli vatandaşların geniş katılımıyla bir iftar programı düzenlediklerini ifade etti.

İftar programında konuşan Kalyoncu “Cumhuriyet ve millet sevdalısı İzmirli hemşerilerim, meşakkatli ancak hayırlı bir yola çıktık. Bu yolun en temel amacı milletimizin sahip olduğu milli ve manevi varlıkları korumak ve devletimizin bekasına sahip çıkmaktır”  diyerek bütün enerjisini Büyük Türkiye, yatırımlardan hak ettiği payı alan gelişmiş İzmir için harcayacağını ifade etti. 

Kalyoncu yaptığı konuşmada Karabağlar Müteahhitler ve İşadamları Derneği, Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu,  Kütahya Dernekleri Federasyonu, Sivaslılar Derneği ve Kuran’a Hizmet Vakfı, Karabağlar Sanayi Sitesi, Buca, Konak, Karabağlar, Gaziemir, Torbalı esnafına gösterdiği ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür etti.

MHP İzmir Milletvekili Adayı Hasan Kalyoncu ‘Alçakça yapılan kuşatmaları kırmak ve Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşımak; şerefli tarihimize, kahraman ecdadımıza, bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimize, büyük Türk Milletine karşı boynumuzun borcu çok çalışmaktır. Bu nedenle Millet Aklı olan Cumhur İttifakını ve MHP’yi İzmir’de en yüksek oyla meclise ve iktidara taşıyacağız”  diyerek sözlerini sonlandırdı.   

 
AK Partili Ayvalı, genç adayları aradı, babalarının mesleğini sordu!
 
Karşıyaka'da Çevre Günü ‘Çocuk Müzesi’nde kutlanacak 
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Cengiz Kurt 2 Haziran 2018 Cumartesi 12:58

Demekki büyük bir seçim yolsuzluığuna hazırlnıyorsunuz.İzmirliler buna izin vermeyecektir.Siz cahillerin ve kaba kuvvetin egemen olduğu yerlerde yaparsınız söylediklerinizi artık.

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Ayvalı, genç adayları aradı, babalarının mesleğini sordu!
İzmir 1. Bölge 6. Sıra milletvekili adayı Ayvalı, referandum sürecinde ...
Cem Dikmen: Atatürk Gençliği Türkiye'yi Yönetecek
TGB Genel Başkanı,Vatan Partisi İzmir 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı ...
CHP’li Kılıç’tan ‘gelir’ çıkışı: Adaleti sağlayacağız!
Seçim çalışmalarını Kınık’ta sürdüren CHP Milletvekili Adayı Sevda Erdan ...
 
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den seçmene çağrı
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran seçimlerinin kader seçimi ...
Kocaoğlu'dan Bakırçay'da seçim çıkışı: Bu kez kazanacağız!
Seçim çalışmalarına ilişkin sahaya inan Aziz Kocaoğlu'nun ikinci durağı ...
Erdoğan'dan bedelli çıkışı: Oturup konuşacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik konusunda "Seçim ...
 
AK Partili Dağ'a horon sürprizi ve mesajlar: Sandıkları patlatacağız!
AK Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir ...
Yeni emeklilere de ikramiye müjdesi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana’nın Ceyhan ...
Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunu açıkladı
Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilin CEO'sunu açıkladı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva