HABERLER>SPOR
16 Mart 2021 Salı - 09:53

İZVAK'ta genel kurulu için tarih belli oldu

Ali Erten başkanlığındaki İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, pandemi döneminde yapamadığı mali genel kurulunu, İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun belirlediği kurallar çerçevesinde seçimli olağan genel kurul ile birleştirerek yapma kararı aldı.

İZVAK ta genel kurulu için tarih belli oldu

BEŞ yıl önce kapanması yönünde tavsiye kararı alınan, Ali Erten başkanlığındaki yönetimin yaratığı sinerjiyle kısa sürede İzmir’in en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK), pandemi nedeniyle ertelediği mali genel kurulunu, seçimli olağan genel kurul ile birleştirerek yapma kararı aldı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndakigenel kurulun ilk toplanma tarihi 31 Mart 2021 Çarşamba günü olarak belirlendi. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde kongre, tüzük gereği 7 Nisan2021 Çarşamba Saat 16.00 da aynı adreste çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

KİŞİ BAŞINA 8 METREKARE ALAN
Genel kurul tarihini kulüp başkanları ile görüşüp yoğun maç trafiğine uygun olarak belirlediklerini, kongrenin İçişleri Bakanlığı'nın ve İzmir Valiliği'nin talimatlarına uygun olarak pandemi yasakları kapsamında yapılacağını belirten İZVAK Başkanı Ali Erten “Kongre salonunda kişi başına 8 metrekare yer ayrılması ve katılımcı sayısının salon büyüklüğüne orantılı olarak sınırlandırılması zorunluluğumuz var. Bu nedenle vakıf üyelerimiz, davetli protokol,TSYD tarafından akredite edilen basın mensupları ve resmi görevliler dışındakilergenel kurul alanına zorunlu olarak alınamayacak. Ayrıca gerekli önlemlerin uygulanması, emniyet ve sağlık birimleri tarafından denetlenecek. Bütün üyelerimizi genel kurula bekliyoruz. Ancak sosyal mesafenin kontrolü ve pandemi yasakları nedeniyle üyelerimizden misafir getirmemelerini önemli rica ediyoruz” dedi.

SAĞLIK TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE
Üyelerin HES kaydı ve ateş ölçümleri ile birlikte salona alınacağını, kapıda maske dağıtılacağını, farklı noktalarda dezenfektanlar bulunacağını, ikram ve ağırlamanın salon dışında açık havada yapılacağını üye kartlarının kimlik ibrazı ile imza karşılığında verileceğini, imzaların tek kullanımlık kalemlerle atılacağını, güvenlik,ambulans ve sağlık ekibinin görev yapacağını belirten Erten, “Üyelerimizin sağlık kaygılarını göz önüne alarak gereken bütün önlemleri alıyoruz.  İzmir’imize yakışan bir genel kurul olmasını diliyoruz” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMANIN DEVAMI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ
Yargıtay 18.Hukuk Dairesi'nin karar ve uygulamaları gereğince vakıflarda vekaletle oy kullanılmasının mümkün olmadığını, bu nedenle vakıf üyelerinin asaleten oy kullanabileceklerini belirten Erten, “Görev aldığımız 2016 yılından bu yana geçen beş yılda büyük emeklerle İzmir kulüpleri arasında dostluk dayanışma ve işbirliği ortamı oluşturduk. Bunun olumlu sonuçlarını almaya başladık. Bunu sağlayan kulüp başkan ve yönetimlerimize İzmirli sporseverler olarak teşekkür borcumuz var. Bunun devamı en büyük dileğimiz.  Kulüp başkanlarımızın diyalogları, merkezi ve yerel yöneticilerin yaklaşımları sayesinde İzmir'den tüm Türkiye'ye örnek olan bir model oluştu. Birlikte hareket ederek işbirliği ve güçbirliği yaparak başta statlar olmak üzere neleri başarabileceğimizi hep beraber gördük. Bunu geliştirerek sürdürmek yine bizlerin elinde” dedi.

 
Şehit ve gazi derneklerinden Başkan Soyer'e ziyaret
 
Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne İzmir'den 3 isim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemenspor, Altay maçının hazırlıklarına başladı
TFF 1. Lig'in 27. haftasında 19 Mart Cuma günü Altay'a konuk olacak Menemenspor, ...
Altınordu, Samsunspor'u elinden kaçırdı!
Spor Toto 1'inci Lig'de Play-Off hattında yer Altınordu, 26'ncı haftanın ...
Kadın futbolculardan kız çocuklarına: Birlikte başaracağız
Manisa'nın Soma ilçesinde 2014 yılında yaşanan maden faciasının ardından ...
 
Karşıyaka'ya Medicana sağlık sponsoru
Futbol, basketbol ve voleybol liglerinde zirve mücadelesi veren İzmir'in ...
Göztepe bu kez güldürmedi
Spor Toto Süper Lig'de son 5 maçında 13 puan toplayıp taraftarını mutlu ...
Altay tam gaz ilerliyor
Spor Toto 1'inci Lig'de Giresunspor (D) ve Tuzlaspor galibiyetlerinin ...
 
Menemenspor riske giriyor
SporToto 1'inci Lig'de evinde Adanaspor'la golsüz berabere kalan Menemenspor ...
Bursaspor'da futbolculardan maaş isyanı!
Bursaspor Kulübü'nde kriz büyüyor. Yeşil beyazlı oyuncular, ortak karar ...
Fenerbahçe'den mağlubiyet rekoru!
Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çıkmasaydı Samsun’a neler gelirdi başımıza?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva