HABERLER>GÜNCEL
18 Aralık 2023 Pazartesi - 09:48

İzmirli stilist kabus yaşadı... Sokak köpeği dudak kopardı!

Son yıllarda artan sokak köpeği saldırılarının bir yenisi Urla’da yaşandı. İzmirli stilist Sinem Küçükşahin, restoranda oturduğu masadan kalkacağı sırada sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Talihsiz kadınının dudağını parçalayan köpek gözetim altına alınırken, mikroçipinden sokağa bırakıldığı ortaya çıktı.

İzmirli stilist kabus yaşadı... Sokak köpeği dudak kopardı!

İzmir Güzelbahçe'de oturan 45 yaşındaki stilist Sinem Küçükşahin, 26 Kasım'da Urla Kuşçular Mahallesi'ndeki lüks bir restorana akşam yemeğine gitti. Küçükşahin, arkadaşları ile birlikte yemek yedikten sonra başka bir mekana gitmeye karar verdi ve masadan kalkmak için hamle yaptı. İddiaya göre; talihsiz kadın sandalyesini arkaya doğru ittirip çıkacağı sırada arkasındaki masanın dibinde uyuyan köpek, aniden Küçükşahin'in üzerine atladı.

'BEN DE HAYVANSEVERİM'
Küçükşahin'in ağız kısmını dişleyerek dudağını koparan köpek, çevredekilerce uzaklaştırıldı. "Uyuyan hayvan ürker diye sandalyemi hafifçe ittim. Yavaşça geçeyim derken, kalktı ve çat diye saniyesinde yüzümü aldı" diyen Küçükşahin, önce özel araçla Urla Devlet Hastanesi'ne ardından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların çabası ile zor bir ameliyattan çıktığını ve 1 hafta sonra taburcu olduğunu anlatan Küçükşahin, "Hayvanseverler bunu enerjisel bir şey sanıyorlar ama ben de hayvanseverim. Kedim ve köpeğim var. İnsanlar 'Tamam köpektir' diye düşünebilir ama biz de insanız. Köpek sebepsiz yere üzerime atladı. Sahipsizse eğer yetkililerin bunu daha önce fark etmesi de gerekirdi" diye konuştu.

'BARINAĞA GİTMESİN DİYE...'
Bozi isimli köpeğin mikroçipinden Aylin E. isimli kadına ait olduğunu öğrendiklerini ifade eden 1 çocuk annesi Küçükşahin, "Çevremden duyduğum kadarıyla bazı hayvanseverler sokak köpekleri barınağa götürülmesin diye bu köpeklere sahipliymiş gibi çip taktırıp kendi haline bırakıyormuş. Restoran sahipleri köpeğin 2-3 aydır bu çevrede olduğunu söylüyor. İnsan sahibi olduğu köpeği merak edip, peşine düşmez mi? Çip taktırıyorsanız bakmak zorundasınız. Köpekleri sokağa atıp, iki kap yemek vermek hayvanseverlik değil, hayvan zulmü. Yetkililer köpek sahibine ulaşmış, kadın ne olayı ne köpeği hiç umursamamış. Her gün arayıp, bir zarar gelmemesi için yetkililere köpeğin durumunu, bir şeye ihtiyacı olup olmadığını soruyorum" dedi. Küçükşahin'in Avukatı Mehmet Korkut, Gaziemir'deki bir asansör firmasını adres gösteren Aylin E. hakkında Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunduklarının altını çizerek, "Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuda çok şikayet geldiğini ve düzenleme yapılacağını söyledi. Müvekkilim olayda ölümden dönmüştür. Umarız bu tür olaylar son bulur" ifadelerini kullandı. (Yeni Asır)

 
Alsancak Limanı'nın Araplara satılacağı iddiasına tepki: İzmir tek yumruk olacak!
 
Eczacılardan 'bitkisel ürün' uyarısı!
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
köpeksever 18 Aralık 2023 Pazartesi 16:10

Bu kadın hatalı köpeği rahatsız etmiş, uykusunu bölmüş. Halbuki o köpek sabaha kadar mesai yaptı, yoldan geçen insanlara arabalara havladı saldırdı, bir kaç çocuk kadın falan korkuttu, belki bazısı kaçayım derken düştü bir yerlerini incitti. Yani köpek haklı o kadar yorulmuş, mesai saati bitmiş dinlenirken kadın rahatsız etmiş. Kadın mahkemeye verilsin.

Yorumu oyla      3      5  
VfV 18 Aralık 2023 Pazartesi 15:49

Saldırgan sokak köpeklerini ilçe ve büyükşehir belediyelerine şikayet ediyorum. Bana verdikleri yanıt 'Isırdıkları taktirde müşehade altına alıyoruz. Isırmadan bir şey yapamayız' oluyor. Müşahade altına aldıklarını da 2 hafta sonra tekrar sokağa bırakıyorlar. Hükümet yasal bir düzenleme yapmadan bu işler çözülmez. Bir avuç köpeksever (hayvansever demiyorum) mama üretici firmaları arkalarına alarak çok bağırarak güçlü görümeye çalışınca belediyeler de işlerini yapmıyor. Daha geçen hafta Ankara'da küçük bir çocuğu ağır yaraladı sokak köpekleri. Sözde hayvanseverler böyle durumlarda başlarını kuma gömüyorlar. Daha ne bekleniyor?

Yorumu oyla      6      2  
komikaze 18 Aralık 2023 Pazartesi 15:22

hindistanda inekler burada köpekler kutsal..

Yorumu oyla      8      1  
izmirli 18 Aralık 2023 Pazartesi 14:26

Yurtdışında zaten Türkiye ye gidecek turistlere sokak köpeği uyarısı veriliyor

Yorumu oyla      9      1  
TLG 18 Aralık 2023 Pazartesi 13:49

Yeter artık. Toplayın şu köpekleri

Yorumu oyla      8      1  
BUCALI 18 Aralık 2023 Pazartesi 13:02

Sokakta sahipsiz başıboş köpek istemiyoruz,sokağa atanlara çok ağır cezalar gelmeli,kesinlikle sokakta sıfır başıboş hayvan olana kadar etkin mücadele edilmeli,fakat İzmir bu konuda çok şanssız çünkü CHPli başkanların çoğu mama lobisinin askeri,umarız diğer partilerin adayları bu konuda görüşlerini bizimle paylaşırda bizde ona göre oyumuzu veririz,yeter artık bitsin bu zulüm,acil kanun çıkarılsın....

Yorumu oyla      9      4  
ksk li 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:59

Ablacım aman dikkat et bak şimdi seni mahkemeye falan verirler. Kadın korkusundan köpekten özür dileyecek neredeyse nasıl bir mahalle baskısı hakikaten bir avuç insan başardı nasıl yaptıysa. Çok müsamaha gösteriyor devlet bunlara. İzmir kadar sokakları köpek dolu başka şehir görmedim, izmir ve ilçelerinde sayısız, çeşmede, urlada sezon başında alınan köpekler sezon sonu sokağa salınıyor.

Yorumu oyla      12      2  
burak 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:47

köpek terörü ile yaşamak zorunda değiliz. Sayıları çok fazla ve bir anda etrafınızı sarıyorlar. Aynı şeyi fuarda da defalarca yaşadım. Bunun hayvan sevgisi ile falan alakası yok, kontrol dışına çıkmış bir durum var. Kazara sabah iş öncesi kör saatte bir çıkıp spor yapayım deseniz binbir korku. ŞEhirde birlikte yaşam mümkün değil!

Yorumu oyla      11      2  
yorumcu 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:05

Ya bu köpekseverlerin arkasından hep mama firmaları çıkıyor, onlarla bağlantılı kişiler var. Dertleri köpekler toplanmasın, sayısı artsın ki bol bol mama satsınlar, marketlerde en ücra yerde bile kedi köpek maması satılıyor düşünün nasıl bir ekonomi.

Yorumu oyla      20      5  
güvenli sokaklar istiyoruz 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:01

kanun çıksın artık, sokak her türlü saldırganlıktan, köpekten, magandalardan arındırılsın, bu ülkenin kadınları, çocukları korku ile sokakta gezmesin. CHP li birisi olarak bu konuda kanun çıkarmaya söz verirse oyum akp ye. chp köpekseverlere çok prim veriyor, chp ye oy yok.

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in göbeğinde yangın paniği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski binasının bulunduğu bölgede yangın çıktı. 
FETÖ soruşturması: 19 gözaltı kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'nin kamu gizli yapılanmasına ...
Otomobil takla atıp alev aldı... Sürücüsü kaçtı!
Bursa’da, iddiaya göre kavşağa yavaşlamadan giren otomobil kaldırıma çarpıp ...
 
İki bakanlığın 2024 yılı bütçeleri onaylandı!
Aile ve Sosyal Hizmetler ile Milli Eğitim bakanlıklarının 2024 yılı bütçeleri ...
İzmir'de 'Sibergöz' baskınları!
Ödeme sistemleri ve bilişim suçlarıyla, yasa dışı bahisle, suç gelirleriyle, ...
Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon: 10 gözaltı
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu ...
 
Prof. Dr. Görür'den 'Çınarcık' açıklaması
İTÜ'lü yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, dün gece Marmara Denizi'nde, Çınarcık ...
Otomobiller hurdaya döndü: 2 ölü, 3 yaralı
Nevşehir'de Sulusaray Kasabası girişinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı ...
Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 1 ölü, 31 yaralı
İstanbul Eyüpsultan'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü ile TIR ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva