HABERLER>EKONOMİ
17 Eylül 2012 Pazartesi - 12:14

İzmir'in İstanbul çıkarmasına Ege-Koop damgası

Şişli Belediyesi ile Sanat Danışmanı Ali Kocatepe’nin birlikte organize ettiği 'Şişli İzmir Günleri’ne, İzmir’in gözde markası Ege-Koop damgasını vurdu. İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Nişantaşı’nda düzenlenen organizasyonun aynı zamanda sponsoru da olan Ege-Koop’un standı iki gün süresince adeta doldu, taştı.

İzmir in İstanbul çıkarmasına Ege-Koop damgası

İZMİR - Ali Kocatepe’nin önerisi üzerine harekete geçen Şişli Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi, Konak Belediyesi ve Ege-Koop’un da katkı sunduğu ‘İzmir Günleri’nin yıldızı İzmir’in toplu konut devi Ege-Koop oldu.

Pek çok İzmirli firmanın stant açtığı ve EXPO 2020 yolunda İzmir’in tanıtımının da gerçekleştirildiği etkinlikte Ege-Koop standı adeta doldu taştı. Maçka Sanat Parkı’ndaki standa Ege-Koop’un bugüne kadar gerçekleştirdiği 11 kentsel dönüşüm projesini yakından inceleme fırsatı bulan İstanbullular, Güzelbahçe’de ormanın içinde yeralan muhteşem deniz manzaralı Dört Mevsim Konakları Projesi’ne ise hayran kaldı. Hem Dört Mevsim Konakları hem de Menemen Seyrekte’ki Keyifli Yaşam Evleri için çok sayıda talep toplayan Ege-Koop, ayrıca İstanbullu bazı firmalara da kentsel dönüşüm konulu sunumlar yaptı.



SARIGÜL: EGE-KOOP ETKİNLİĞE AYRI BİR RENK KATTI…
Ege-Koop standını ziyaret edenler arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de vardı. İzmir’in önemine değinen, Ege-Koop’un da İzmir’in gurur kaynağı haline geldiğini belirten Sarıgül, “ Etkinlik tamamen İzmir aşığı sanatçımız Ali Kocatepe’nin fikridir. Bu öneriyle geldiğinde biz de hiç düşünmedik. Kendisi de etkinliğin Sanat Danışmanlığı’nı yürüttü zaten. Bu sayede İzmirli dostlarımızla bir araya gelme fırsatını bulmuş olduk. Ege-Koop gibi dev bir markayı etkinliğimizde görmüş olmak da bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü Ege-Koop bir İzmir markası ancak artık ünü İzmir’in dışına taşan bir marka. Kentsel dönüşümün öncü kuruluşu bu markaya sadece İzmir’in değil tüm Türkiye’nin sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki süreçte Türkiye kentsel dönüşümü konuşacak. Kanaatimce Ege-Koop bu sürecin en önemli aktörlerinden biri olacak. Çünkü dönüşümde en önemli olgu güvendir. Ege-Koop’a duyulan güveni zaten biliyorduk, bu etkinliğimizde de birkez daha şahit olduk. " dedi.

ASLAN: “GÖSTERİLEN İLGİ BİZİ BİLE ŞAŞIRTTI…”
İki gün süren etkinliğe sponsor olarak destek verdiklerini, İzmir’in İstanbul’da tanıtımına katkı sunmaktan dolayı da mutlu olduklarını dile getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise, “ İstanbulluların Ege-Koop’a gösterdiği yakın ilgi, projelerimize yönelik talepleri bizi bile şaşırttı. Doğrusu bu kadarını beklemiyorduk. İki günlük etkinlikte Ege-Koop standı doldu, taştı. Öyleki stand görevlilerimizin sayısını artırmak zorunda kaldık. Özellikle Dört Mevsim Konakları Projemiz için çok sayıda talep aldık. Ayrıca mini anketler düzenleyerek, İstanbulluların yönelimini belirlemeye çalıştık. Ziyaretçilerin çoğu Ege-Koop’u zaten bildiğini, güvenilir bir kuruluş olarak gördüklerini belirtti. Bu da bizi oldukça mutlu etti.” diye konuştu.

“İSTANBUL’U ÇOKTAN FETHETMİŞİZ…”
İstanbul’daki etkinliğin Ege-Koop’un Türkiye’ye açılma kararının ne kadar isabetli olduğunu da birkez daha ortaya koyduğunu belirten Aslan, “ Ege-Koop’un marka bilinirliliği, ünü ulusal düzeyde çoktan yayılmış durumda. Gördük ki, aslında Ege-Koop İstanbul’u çoktan fethetmiş.” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in duayen ‘gülleci’ sanayicisi yeni rekor peşinde
Geçtiğimiz ay Eskişehir'de yapılan Türkiye şampiyonasından çekiç, gülle ...
İnternetten şarkı paylaşan yandı!
İnternette müzik, film ve e-kitap paylaşanlar üç kez uyarıldıktan sonra ...
15. mağazaya defileli açılış
İzmir'in tanınmış mücevher ve kuyumculuk markası Ararat, yeni şubesini ...
 
Karadeniz'de ilk doğalgaz rezervi bulundu
Petrol ve doğalgazda ithalatçı konumda olan Türkiye'de yeni bir umut doğdu. ...
Artık mezarlarımız bile Çin malı!
Daha önce Çin’den granit ithal edilip mezar taşı imalatı için de kullanılırken ...
İTO’da bir garip ihale: Demirtaş’a üç soru…
Yarım milyon liralık bir bayrak ihalesi bugünkü konumuz... İzmir Ticaret ...
 
Gençliğe dev ‘sivil’ destek: 50 binlik kaynak
Bünyesinde birçok sivil toplum örgütünü bulunduran ve kurulduğu günden ...
İTO’da ‘Çin malı’ ve ‘adrese teslim’ bayrak: İşte o belge
İzmir Ticaret Odası (İTO)'nın üyelerine dağıtmak için ihaleye çıktığı ...
Tire’nin süt tesislerine Hollanda övgüsü
Hollada’dan Türkiye’ye 12 yıl aradan sonra süt ineği ithal edilmesi üzerine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva