HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Mayıs 2019 Pazar - 09:29

İzmir'in dört bir yanını 100. yıl coşkusu sardı: İlçe ilçe etkinlikler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İzmir'in bir çok ilçesinde coşkuyla kutlandı.

İzmir in dört bir yanını 100. yıl coşkusu sardı: İlçe ilçe etkinlikler

BAYRAKLI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte büyük coşkuyla kutlandı. Dev Türk ve Atatürk bayrakları eşliğinde kortej yürüyüşüyle Bayraklı iskelesinde bir araya gelen vatandaşlar, milli mücadelenin 100’üncü yılında karanlığı meşalelerle aydınlattı. Bayraklı’nın önümüzdeki 5 yıl içinde bambaşka bir ilçe olacağını vurgulayarak, gençliğe çocuklara sahip çıkacaklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bize inanın, yolumuz Mustafa Kemal’in, Bayraklı’ya hizmetin yolu. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Etkinliğe Başkan Sandal’ın yanı sıra CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, İyi Parti Bayraklı ilçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilci ve üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Bayraklı Sevgi Yolu Atatürk Anıtı önünden kortej yürüyüşüyle başlayan kutlamalar, Bayraklı iskelesinde düzenlenen gösterilerle renklendi. Korteje Mustafa Kemal Anadolu Lisesi bandosu ve Çarşamba akşamı bisikletçileri de Değirmen Kafe’den Bayraklı İskele’ye kadar sürdükleri bisikletleriyle destek verdi.  Bayraklılı gençler yaktıkları meşalelerle milli mücadelenin 100’üncü yılında karanlığı Bayraklı’dan aydınlattı. Bayraklı Belediye Tiyatrosu +1 farkındalık grubu kursiyerleri ritim ve tiyatro gösterileriyle beğeni topladı. Dans ve halk oyunları ekiplerinin performansları da izleyenlerden tam not aldı. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği kursiyerlerinin özel konseri büyük alkış alırken ayrıca, işitme engelliler için de bir eğitmen etkinlikte sahneden anlatımda bulundu.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Törende yaptığı konuşmada önümüzdeki yıllarda Bayraklı’da milli bayramların daha geniş katılımlarla ve büyük etkinliklerle kutlanacağını ifade ederek, milli mücadele uğrunda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “19 Mayıs 1919 tarihi milli mücadelenin 100’üncü yılı. Yıl 1919 ve milli mücadele meşalesi Samsun’da yakılıyor. İki önemli nokta var: Bir millilikten, iki mücadeleden söz ediyoruz. Bütün tersanelerin işgal edildiği, bütün haberleşme kaynaklarına el konulduğu, bütün iktidarın işbirlikçilerle işbirliği yaptığı bir dönemde milli olmak başlı başına bir erdem, başlı başına bir onurdur. Mücadele dediğiniz noktada da milletin bu yokluk ve sefalet içerisinde, askerlerinin terhis edildiği bir ortamda her iki mücadeleyi birleştirip, ulusal kurtuluş mücadelesini başlatan Ulu Önder Mustafa Kemal ve arkadaşlarının önünde saygıyla, minnetle ve hürmetle eğiliyorum. Onların bu mücadelesi bizim bugüne gelme kaynağımız, birlikte olma günümüz. Bugün oradan aldığımız bu onuru, şerefi, birlikteliği, cumhuriyeti korumak hepimizin öncelikli görevi. Bu uğurda ne gerekiyorsa, şovdan ziyade elimizi taşın altına koyarak, üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu tüm vatandaşlarımıza beyan ediyorum” dedi.

,

SÖZ VERİYORUZ: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
“Gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkacağız” diyerek sözlerini sürdüren Sandal, “Bizim ‘Dünya çocuk ve gençlik kenti Bayraklı’ projesiyle aslında üzerinde durduğumuz tek şey, çocuklarımızı ve gençlerimizi Ulu Önder Mustafa Kemal’in gösterdiği yolda eğitebilmek ve bu kültürel mirası gelecek kuşaklara doğru teslim edebilmek. Bu yüzden 24 mahallede kreş kurmak istiyoruz. Bugün şartlarımız biraz zor olabilir. Farklı sıkıntılarımız, sorunlarımız, dertlerimiz olabilir. Ama şundan emin olun ki arkadaşlar, biz bu görevleri isterken dertleri de sıkıntıları da biliyorduk. Ne olup biteceğinin farkındaydık. Sizlere söz veriyorum. Bayraklı önümüzdeki 5 yıl içinde başka bir Bayraklı olacak. Yatağa aç giren vatandaşımız olmayacak demiştim, göreceksiniz; bu meseleyi 5 yılda çözeceğiz. Okula gidemeyen çocuklarımızla ilgili verdiğimiz sözlerin tamamını tutacağız. Bize inanın, güvenin. Yolumuz belli. Yolumuz Cumhuriyetin, Mustafa Kemal’in ve Bayraklı’ya hizmet yolu. Söz veriyoruz: Her şey çok güzel olacak” dedi.

ÇİĞLİ

Çiğli Belediyesi tarafından Milli Mücadelenin 100. Yılı kutlamaları, muhteşem etkinliklerle devam etti. Çiğlililerin heyecanı düzenlenen fener alayı yürüyüşü ve sevilen rock müzik sanatçısı Ogün Sanlısoy’un coşkulu konseriyle doruğa ulaştı.

Çiğli Belediyesinin beş güne yaydığı “İlk Kurşundan İlk Adıma 100. Yıl” etkinlikleri fener alayı yürüyüşü ile taçlandı. Büyük katılım ve coşkuyla yapılan fener alayı yürüyüşü Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 1919 yılına gönderme yaparak saat 19.19’da Ataşehir Mahallesi Akvaryum Kafe önünden başladı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye bürokratları, muhtarlar, meclis üyeleri, CHP ve İYİ Parti yöneticileri ve yüzlerce Çiğlili kol kola girerek bando eşliğinde İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu önündeki konser alanına yürüdüler. Çiğlili vatandaşlar Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posterlerini büyük özenle taşıdılar.  Türk Bayraklarının ellerde taşındığı yürüyüş boyunca “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları atıldı. Gençlerin meşaleler ile eşlik ettiği fener alayı yürüyüşünün coşkusuna evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar da alkışlarıyla ortak oldu.

ROCK MÜZİĞİNİN DEV İSMİ OGÜN SANLISOY GENÇLERLE BULUŞTU
Yürüyüşün ardından gençlerin büyük beğeniyle takip ettikleri rock müziğinin sevilen isimlerinden Ogün Sanlısoy saat 21.00’de sahne aldı. Solo ve düet çalışmalarıyla dikkat çeken Ogün Sanlısoy, gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Konseri gençlerle birlikte izleyen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Bu yıl Milli Mücadelenin 100. yılı olması nedeniyle daha büyük bir coşku yaşıyoruz. Çiğlimiz 5 gün süren dolu bir içerikle hem Cumhuriyete hem de Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkıyor. Teşekkürler Çiğli. Her şey çok güzel olacak” dedi.

BUCA

Milli mücadelenim 100’üncü yılı Buca’da coşkuyla kutlandı. İhtiyacı olan bölgelerde kütüphane kurulması için kitap bağışının da gerçekleştiği Can Gox konseriyle unutulmaz anlar yaşandı. Kutlamalarda kitap bağışı için teşekkür eden Başkan Kılıç, “23 Haziran’da her şey çok güzel olacak“ dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal Kurtuluş Savaşı’nın Samsun’dan ilk adımını attığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü Buca’da ilk günkü heyecanla kutlandı.

ELLERDE MEŞALE DİLLERDE “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
Buca Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalar, belediye binası önünden başladı. Belediye önünden Kasaplar Meydanı’na kadar devam eden gençlik yürüyüşüne Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, CHP Buca Gençlik Kolları ve yüzlerce Bucalı katıldı.  Buca Belediye Bandosu, zeybek ekibi eşliğinde, ellerde meşalelerle gerçekleştirilen yürüyüşte, iptal edilen İstanbul yerel seçimleri ile özdeşleşen   “Her şey çok güzel olacak”, “Mustafa Kemal ‘in Askerleriyiz” sloganları atıldı.

YAKTIĞIMIZ IŞIK DEVAM EDECEK
Yürüyüşün ardından vatandaşlar, “Konser bizden, kitap sizden” çağrısıyla gerçekleştirilen Can Gox  Konseri öncesi, evlerinden getirdikleri kitapları, dezavantajlı bölgelerde kurulacak kütüphaneler için bağışladı.  Kitap bağış alanında vatandaşlara teşekkür eden Başkan Kılıç, “Ne kadar çok okursak o kadar çok bilgileniriz. Ne kadar çok bilgilenirsek, ilçemizin ülkemizin gelişmesine o kadar çok katkı koyarız. O yüzden bütün çocuklarımızın okuması için hayatı sadece sosyal medya ile değil kitapları okuyarak ayrıntısıyla bilgi sahibi olması için böyle güzel bir kampanyaya başladık. Ailelerimize burada çok iş düşüyor. Yeter ki çocuklarımıza okuma alışkanlıklarını kazandırsınlar. Biz onlar için kitaplarımızı hazırlayacağız. Kampanyamıza devam edeceğiz. Topladığımız kitaplarımızla kütüphanemizde kitaplarımızı sunacağız. Bugün buradan yaktığımız ışığın devamı gelecek” dedi.         

23 HAZİRAN MESAJI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamalar, 101 efenin zeybek gösterisiyle devam etti. Gösterilerin ardından kürsüye çıkan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sözlerine “Her şey çok güzel olacak mı Buca? 23 Haziran’da her şey çok güzel olacak“ diyerek başladı. Kılıç, “Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mavi gözlerinin ışığında 100 yıldır Bandırma Vapuru’ndayız. 19 Mayıs’tan aldığımız mücadele ruhuyla, cumhuriyetimizin 100’üncü yılına kadar daha adil, daha özgür, demokratik, çocukların yatağa aç girmediği bir Türkiye için, Ata’mızın mirasına sahip çıkmak için mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MENDERES

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen fener alayına katıldı. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında CHP Menderes İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı renkli görüntülere sahne oldu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın da yer aldığı etkinliğe Menderesliler yoğun katılım gösterdi.

GÖRSEL ŞÖLEN
Menderes Anadolu Lisesi önünden başlayan fener alayında görsel şölen oluştu. Etkinlikte, meşaleler geceyi aydınlatırken, bando takımının marşlarına vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Fener alayı, 19 Mayıs Stadı önünde son buldu.

100 YILDIR AYNI İNANÇ
Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı özgürlük ateşinin 100’üncü yılını, umudun 100’ünü, gençliğin 100’ünü, Türkiye’nin 100’ünü Menderes’te coşkuyla kutladık. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kapsamında CHP Menderes İlçe Örgütümüz tarafından düzenlenen fener alayına katılarak 100 yıl önceki inançla yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bu anlamlı etkinlikte bizimle olan herkese teşekkür ederim” dedi.

EBEDİYETE KADAR SÜRECEK
Atatürk’ün bıraktığı mirasın sonsuza kadar yaşatılacağını kaydeden Başkan Kayalar, “ Ata’mızın kazandığı zaferi gençliğe armağan etmesi ve ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözü, kendisinin Türk gençliğine olan güvenini ve inancını açıkça ortaya koyuyor. Türk gençliği de onun açtığı yolda, gösterdiği hedefte sonsuza kadar yürüyecek.  Onun mirasının ebediyete kadar bekçisi olacağız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.

KAZANIMLARININ BEKÇİSİYİZ
CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Candan da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak “  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı 100’üncü yılına yakışır şekilde kutladık. 100 yıl önce Samsun’dan başlatılan özgürlük yolculuğu 100 yıl sonrada ilk günkü azimle sürüyor. Bu yürüyüş bir asır değil ebediyete kadar devam edecek. Türk gençliği olarak Ata’mızın izinde sonsuza kadar yürüyecek ve onun kazanımlarının sonsuza kadar bekçileri olacağız” diye konuştu.

BORNOVA

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. Yılı Bornova'da coşkuyla kutlandı. Cuma akşamı Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'ndaki latin dansları gösterileri ile başlayan Gençlik Şöleni'nin ikinci gününe Bornova'nın sembol alanlarından olan Büyükpark ev sahipliği yaptı. Kültür ve yardımlaşma derneklerinden spor kulüplerine, düşünce gruplarından dans topluluklarına onlarca oluşum açtıkları stantlar ile 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu. Kurulan sahnede gün boyunca gösteriler gerçekleştirildi. Akşam ise ilk gün olduğu gibi Ayfer Feray Açık Hava Tiyatrosu'nda latin dansları gösterileri yapıldı. Ege, Dokuz Eylül, Celal Bayar, Ankara, Uludağ, Dumlupınar, Koç ve Sabancı Üniversiteleri'nden toplulukların sahne aldığı gösteriler ilgiyle izlendi.

BİNLERCE BORNOVALI BİRLİKTE YÜRÜDÜ
En büyük coşku ise Fener Alayı yürüyüşünde yaşandı. Ellerindeki Ayyıldızlı bayraklarla yürüyen binlerce Bornovalı, Mustafa Kemal Caddesi'ni kırmızı-beyaza boyadı. İş Bankası Viyadük altından başlayan yürüyüşte, bando eşliğinde hep bir ağızdan marşlar söylendi. Kortejdekilere evlerinin balkonlarındaki vatandaşlar ve esnafta eşlik etti.

BORNOVALI SANATÇILAR SAHNE ALDI
Kortejin son bulduğu Büyük Park'ta coşku daha da arttı. 100. Yıla özel olarak düzenlenen konserde Bornovalı sanatçılar; Serhat Doğan (Normal), Bülent Polat (Ters Yön), Serhat Yıldız (Pinti), Emre Kontaşlı (Çirkef), Fiza Nadirova (Dolce Band), Nilay Özsırkıntı (Dolce Band) ve Orbay Sakarya Dolce Band eşliğinde sırasıyla sahnedeydi. Onların şarkılarına binlerce Bornavalı eşlik etti. CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ sahneye çıkarak sanatçılar ve alanı dolduran Bornovalılar ile İzmir Marşı'nı söyledi.        

BUGÜNÜN ANLAMINI UNUTMAYALIM
Sındır ve İduğ Bornovalılara seslendi. Konuşmasına Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ndeki; "İktidara sahip olanlar gaflet dalalet ve hatta hıyanet içinde olabilirler" sözünü hatırlatarak başlayan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Bizim Atatürk'e ülkemizi çağdaş uygularlıklar düzeyine çıkarmak sözümüz var. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 19 Mayıs hepimize kutlu olsun. Bugünün anlamını iyi bilelim. Bugüne ve Cumhuriyete sahip çıkalım. Herşey çok güzel olacak. Bunun içinde hep birlikte elbirliğiyle çalışacağız" diye konuştu.

100. YILI GÖRMEK BÜYÜK BİR ŞANS
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise tüm Bornovalıların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, "Bu güzel gecede sizlerle birlikte olmak büyük onur. Şu an burada olan nesil bir sonraki yüzyılı göremeyecek. Bu anlamda burada olmamız büyük bir şans. 19 Mayıs'ın 100. Yılını birlikte kutluyoruz. İnşallah 2023'te de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını birlikte kutlayacağız. Atamızın bizlere emanet ettiği bu ülkede gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın yaşamlarını barış içerisinde, huzurlu ve güvenli bir sürdürmeleri için bizleri sizler bu görevlere getirdiniz. Bunu da hep birlikte başaracağız" dedi.

GÜZELBAHÇE

Mili Mücadele’nin 100. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Güzelbahçe’de de törenlerle kutlandı.

İlk tören sabah Güzelbahçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başladı. Ardından kalabalık bir vatandaş kitlesinin katıldığı çelenk sunma töreninde, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İYİ Parti İlçe Başkanı Afet Albaş, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bazı STK’ların başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

Törende Güzelbahçe CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlıkları ile STK’lar Ata’nın huzuruna çelenk sundu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı adına Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek bir konuşma yaptı. Seyrek konuşmasında, “ Daha ilk attığı adımda olduğu gibi fikirleriyle, olgunluğuyla Ata’nın izinden giden genç arkadaşlarımı yanıma almak istiyorum. Atatürk bu yanım da görmüş olduğunuz gençlere yani bizlere bu Cumhuriyete emanet etti. Biz gençler olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkıp ülkenin muasır medeniyetlere çıkması için çalışacağız. 19 Mayıs’ta ulusal kurtuluş savaşı için yola çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başka ulusların topraklarını işgal etmek için değil, kendi vatan topraklarını korumak için savaş başlattı. 100 yıl önce Atatürk’ün bindiği Bandırma vapurundayız hepimiz. Ve bu ülkenin binlerce yıl payidar kalması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Güzelbahçe Şehir Stadyumu’nda yapılan etkinliklerle devam etti.

KINIK

İzmir'in Kınık ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kutlamaları ilk olarak sabah 09.30'da Hükümet Konağı önündeki anıta Gençlik Ve Spor İle Müdürlüğü çelenginin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan kutlama programında ilk olarak konuşmayı Kınık Gençlik Ve Spor Müdürü Mustafa Çelik yaptı. Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun mesajının okunmasının ardından Atatürk'ün gençliğe hitabı ve gençliğin Atatürk'e cevabının öğrenciler tarafından okundu. Gösterilerin ardından Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri Kınık Gençlik Ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün tarafından verilmesi ve bando takımının gösterisinin ardından kutlama programı sona erdi.

Kınık Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Kınık Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nce 100 yıla damga vuran sporcular resim sergisinin açılışı Kınık Kaymakamı Mustafa  Ergün ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Çelik tarafından gerçekleştirildi.

NARLIDERE

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Narlıdere’de de büyük coşkuyla kutlandı. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programında, öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Kaymakam Süleyman Hurrem Aksoy ve Belediye Başkanı Ali Engin, törene katılan öğrencilerle kucaklaştı.

COŞKULU TÖREN
Törene; Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkanı Ali Engin, Garnizon Komutanı Albay Tuncay Pekşen, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Cahide Ahmet Dalyanoğlu Anadolu Lisesi’nin hazırladığı gösteriler sergilendi. Koro ve şiir dinletileri ile halk oyunları ve dans gösterileri alanı dolduranlara keyifli anlar yaşattı. Bayramı doya doya yaşayan gençler, resmi geçit töreninde Atatürk ve Türk Bayrakları taşıdı. Atatürk Heykeline çelenkler kondu.

“19 MAYIS BİR UYANIŞ VE BAŞLANGIÇTIR”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “19 Mayıs Türk milleti için bir başlangıç ve uyanış tarihidir. 100 yıl sonra bile görevimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Ey Büyük Atatürk, tam 100 yıl önce bizler için yaktığın meşale, sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacak. Yılmadan, yorulmadan emanetlerine sahip çıkacağız! Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.

KAYMAKAM AKSOY: SAHİP ÇIKACAĞIZ
Kaymakam Süleyman Hurrem Aksoy da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, törene katılan öğrenci gruplarını selamladı. Kaymakam Aksoy “Milli değerlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

 
İzmir'de 100. yıl ruhu: Ata için koştular
 
İl Başkanı Sürekli’den ‘19 Mayıs’ mesajı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karşıyakalı 19 Mayıs 2019 Pazar 15:27

Her 19 mayıs Karşıyaka mızda büyük bir coşkuyla kutlanırdı, belediyemiz uyuyor mu? 100. Yılda hiç bir etkinlik yok! Yazık çok yazık

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş Belediyesi THM korosundan konser
Ödemiş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. ...
Sendika tazminatsız çıkışları açıklamıştı... Söz Başkan İnce'de: Temel ilkemiz işçinin hakkını almasıdır!
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Sarı, Güzelbahçe Belediyesi’nde iki personelin ...
Uluslararası turnuva heyecanı başlıyor:  41 ülkeden 83 takım gelecek 
Genç mucitleri bir araya getiren ve dünyanın en büyük turnuvası olan FIRST® ...
 
Urla'ya ilk sefer heyecanı: Başkan Oğuz karşıladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZDENİZ A.Ş. tarafından İzmir ile ...
Torbalı 19 Mayıs’ı Simge ile kutladı
Torbalı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ...
Başkan Arda’ya ilk kupa Boccia Takımı’ndan
Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı, Paralimpik Boccia Türkiye Şampiyonası’nda ...
 
Selçuk'ta sahne Moğollar'ın
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Selçuk Belediyesi tarafından ...
Genç girişimcilere Başkan Soyer'den tam destek
Kurdukları "Bikeys Genç Başarı" şirketi ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ...
Güzelbahçe'de Merve Mete rüzgarı
Güzelbahçe Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva