HABERLER>GÜNCEL
23 Aralık 2016 Cuma - 11:04

İzmir'in 2 yeni üniversitesinde koltuk için rekor başvuru: Kim/kimdir?

Demokrasi ve Bakırçay Üniversiteleri’nin rektörlük koltuğuna rekor başvuru yapıldı. 71 kişilik listede çok sayıda dikkat çeken isim yer alıyor.

İzmir in 2 yeni üniversitesinde koltuk için rekor başvuru: Kim/kimdir?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Türkiye’de 19 üniversitenin rektörlüğü için toplam 358 akademisyen başvuruda bulunurken FETÖ operasyonları kapsamında kapatılan İzmir’deki üniversitelere talep yoğun oldu.

Süreçte İzmir Üniversitesi İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne, Gediz Üniversitesi de Bakırçay Üniversitesi’ne dönüştü.

Kamulaştırılarak isimleri değiştirilen iki üniversitenin rektörlük koltuğuna ülkenin dört bir yanından başvuru yağdı.

İKÇÜ ÖNE ÇIKTI, KADIN ADAY AZ…
İki üniversitenin rektörlüğüne İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğretim üyeleri büyük ilgi gösterirken toplam 71 kişinin başvuru yaptığı listede sadece 8 kadın akademisyenin koltuk için talepte bulunduğu öğrenildi.

İZMİR’DEKİ KAYBEDENLER…
Temmuz’da gerçekleşen rektörlük seçimlerinde Ege Üniversitesi’nde aday olan ve kaybeden Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Kazancı da İzmir Bakırçay Üniversitesi rektörlük koltuğuna talip oldu. Kazancı geçmiş dönemde görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Kazancı davayla ilgili yaptığı açıklamada beraat ettiğini söylemiş fakat karşı taraftan ‘Beraat falan yok’ cevabı gelmişti.



Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yıllarca başhekimlik yapan ve rektörlük yarışı için istifa ederek seçimlere giren Prof. Dr. Mehmet Refik Mas da adaylık için başvuru yaptı. Mas İzmir Demokrasi Üniversitesi rektörlük görevine talip oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde görev yapan ve geride kalan rektörlük seçimlerinde yarışan ve kaybeden Prof. Dr. Erdal Çelik, Bakırçay Üniversitesi’nin rektörlük koltuğuna talip oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ömer Dumlu da Bakırçay Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu. Dumlu aday olduğu Temmuz’daki rektörlük seçimlerinde kaybetmişti.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nin kurucu Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ile yarışan ve seçimi kaybeden Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfullah Gündüz de Demokrasi Üniversitesi rektörlüğüne aday isimler arasında yer aldı.

MHP’DEN ADAY OLDU, SEÇİLEMEDİ
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Recep Kök İzmir Bakırçay Üniversitesi rektörlüğüne aday oldu. Kök yıllarca siyaset yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 7 Haziran seçimlerinde İzmir milletvekili adayı oldu ve seçimi kaybetti.

DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ ADAYLARI



BAŞKANLIK SİSTEMİNE SICAK BAKIYOR

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1990 yılında mezun olan Prof. Dr. İbrahim Atilla Acar, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nde görev yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Programında ‘Anayasal Denk Bütçe politikasının Türkiye'de Uygulanabilirliği’ isimli tezle doktor unvanını alan Acar, Katip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına da getirildi. Ekonomi üzerine yazılar kaleme alan Acar’ın tartışılan başkanlık sistemine olumlu baktığı biliniyor.

PROJEDE YER ALDI, MÜDÜRLÜK YAPTI
Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1978 yılında mezun olan Prof. Dr. Erhan Ada, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden yüksek lisansını, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden doktorasını aldı. Gazi Üniversitesi'nde 1990 yılında doçentliğe, 1996 yılında da profesörlüğe yükseldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı olarak da hizmet veren Ada, Ege Üniversitesi’nde bir dönem İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı olarak da görev yapmıştı. Dünya Bankası Milli Eğitim Geliştirme Projesi Proje Başkan Yardımcılığı ve Ege Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü görevlerini de yürüttü.

43 YAŞINDA REKTÖR ADAYI…
Dokuz Eylül Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra akademik kariyerine aynı okulda devam eden Prof. Dr. Cemalettin Okay Aksoy 2001 yılında araştırma görevlisi olduğu sırada yurt dışına gitti. 1973 yılında doğan Aksoy yurt dışında misafir araştırmacı olarak görev yapmasının ardından akademik kariyerine devam etti.

EMEKLİ OLAN TİTİZ PROFESÖR YİNE ADAY
Bir dönem adından ‘Sokak yıkayan profesör’ olarak söz ettiren ve Tıp Fakültesi öğretim üyeliği yaptığı sırada rektör adayı olan Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel, Akdeniz Üniversitesi’ndeki görevi sırasında emekliye ayrılmıştı. Alıcıgüzel emeklilikten rektörlüğe geçmeyi hedefliyor.

İKİNCİ SIRADA GÖSTERİLMİŞ VE REKTÖR OLAMAMIŞTI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Dermatoloji Anabilim Dalı’nda görev yapan Prof. Dr. Fatma Aydın da rektörlüğe talip oldu. Aydın daha önce, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğüne de başvurmuş, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) 15 Temmuz 2015’te rektörlük için başvuran adaylardan 3 ismi, Cumhurbaşkanına sunmuştu. İkinci sırada gösterilen Aydın rektör olamamıştı.

LİSTEDE DEÜ’DEN BAYKASOĞLU DA VAR
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi’nde öğretim üyeliği görevini yürüten Prof. Dr. Adil Baykasoğlu çok sayıda makale kaleme alırken, birçok projede yer aldı. DEÜ Bölgesel Kalkınma ve İşletme Bilimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Merkez Danışma Kurulu Üyesi olan Baykasoğlu rektörlük koltuğuna aday…

SİİRT’TEN İZMİR’E…
Siirt Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde bölüm başkanı ve dekanlık görevlerini yürüten Prof. Dr. Yüksel Birinci aynı zamanda üniversitenin rektör yardımcılığını yapıyor. Uzun yıllar Türk Patent Enstitüsü Başkan ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Birinci rektör adaylarından…

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI, ŞİMDİ REKTÖR ADAYI
Buca Eğitim Fakültesi’nde uzun yıllar görev yapan Prof. Dr. Şerif Ali Bozkaplan, irticai faaliyetlerde bulundukları iddiasıyla şikayet edilmiş ve görevden uzaklaştırılmıştı. O dönem rektörlükten olumsuz sicil alan Bozkaplan 4 öğretim üyesi arkadaşıyla birlikte 3 ay süreyle kampüse sokulmamıştı.

PARALEL YAPI İDDİASIYLA GÜNDEME GELDİ
Gaziantep Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun da İzmir’deki koltuğa talip. Coşkun, rektörlük döneminde paralel yapının kendisini 2013 yılında dolandırıcılık ve uyuşturucu iddiasıyla makamında gözaltına almaya çalıştığını söylemeyesiyle gündeme gelmişti. 2012 yılındaki rektörlük seçimlerinde adaylığını geri çekmesi için kendisine baskı yapıldığını yine o dönem dile getiren Coşkun’un yerine geçtiğimiz Ağustos ayında Prof. Dr. Ali Gür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirildi.

TÜP BEBEK UZMANI…
Uzun yıllar Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Çolakoğlu, Özel Konya Selçuklu Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde görev yaptığı sırada rektörlük için aday oldu. Çolakoğlu tüp bebek yöntemleri üzerine uzman…

KAPANIRKEN REKTÖRDÜ, AÇILDIĞINDA ADAY!
15 Temmuz öncesinde İzmir Üniversitesi olarak faaliyet gösteren kurumda rektör görevini yürüten Prof. Dr. Kayhan Erciyeş aynı koltuğa tekrar aday oldu. FETÖ’yle bağlantısı olduğu için kapatılan ve sonra İzmir Demokrasi Üniversitesi adını alan kurum için aday olan Erciyeş o dönem, “İzmir’de bazı kapatılmayan üniversitelerde açığa alınmalar, soruşturma ve gözaltına alınmaları olmasına rağmen, 480 personelin biri dahi bu örgütle bağlantısı saptanamayan tertemiz, Atatürk ilkelerine bağlı, akademik kadrosu, faaliyetleri, eğitimi ile Ege’de yükselen pırıl pırıl bir yıldızdır üniversitemiz. İsmini bile doğru dürüst söyleyemediğimiz bir örgütle ilişkilendirilmek hepimizi derinden yaralamıştır” açıklamasını yapmıştı. Erciyeş kendisinin FETÖ’yle de hiçbir bağının olmadığını ifade etmişti.  Erciyeş ayrıca Ege Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde de görev yapmıştı.

FİZİKTE UZMAN…
Yoğun madde fiziği, fizik eğitimi, kuantum fiziği ve bilinç üzerinde uzman Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi’nde görev yapan Prof. Dr. Mustafa Erol da rektörlük koltuğuna talip…

SARAYI YAPAN FİRMAYA DANIŞMAN
Topkapı Sarayının restorasyon projelerini hazırlayan firmaya danışmanlık yapan İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimari ve Kentsel Çalışma Grubu Başkanı, mimar ve restorasyon uzmanı Prof. Dr. Kemal Kutgün Eyüpgiller de rektör adayları arasında…

USULSÜZ DİNLENEN GEPDİREMEN DE ADAY…
Bolu’da 2013 yılında Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü olan Ufuktan Yiğit ve birlikte çalıştığı iki polis tarafından şahsi husumet sebebiyle usulsüz olarak dinlenen dönemin Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akçahan Gepdiremen de rektörlük koltuğuna aday.

HASANOĞLU DA ADAY…
FETÖ bağlantısı sebebiyle kapatılan İzmir Üniversitesi’nde Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alemdar Hasanoğlu da kurumun İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne dönüşmesinin ardından rektörlük koltuğuna aday oldu.

HASTANE KURAN HİZMETLİ ADAY OLDU
Cumhuriyet Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine bağlı 100 yataklı FTR Hastanesini kuran Prof. Dr. Sami Hizmetli de adaylar arasında… Hizmetli’nin ayrıca hakemli dergilerde yayımlanan 72 makale, 36 ulusal ve 21 uluslar arası bildirisi mevcut…

İKÇÜ’DE DEKANDI…
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet İrfan Karadede de rektörlük koltuğuna aday oldu.

AK PARTİ ADAYIYDI
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl de rektörlük adaylığını açıkladı. Karagöl 2015 Haziran seçimlerinde Erzurum’da AK Parti’nin aday adayıydı.

YILIN BAŞHEKİMİ SEÇİLMİŞTİ…
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekimlik görevini yürüttüğü sırada Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği tarafından yılın başhekimi seçilen Prof. Dr. Behzat Özkan da rektörlüğe talip oldu.

REFAH PARTİLİ BAKAN DA ADAY
FETÖ operasyonları sonrası kapatılan İzmir Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Sabri Tekir, isim değiştirilen kuruma rektör olmak için aday oldu. Tekir, bir dönem Refah Partisi İzmir Milletvekili ve Devlet Bakanı olarak görev yapmıştı.

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU, 4’ÜNCÜ KEZ REKTÖR ADAYI
2006, 2010 ve 2014 yıllarında Balıkesir Üniversitesi’nde gerçekleşen seçimlerde rektör adayı olan Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper de koltuğa talip oldu.  Üniversitedeki seçimlerde 2006’da birinci, 2010 ve 2014’te ikinci sırada yer alan Tunçsiper hiçbirinde atanamamıştı. Eski Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunçsiper eşi olan Bedriye Tunçsiper 2011 yılında AK Parti’den aday adayı olmuştu.

DİĞER ADAYLAR
Öte yandan İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan diğer isimler şu şekilde:
Prof. Dr. Ertuğrul Deliktaş, Atatürk Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde görev yaptıktan sonra rektörlük için aday oldu. Prof. Dr. Can Duman, Ankara Üniversitesi’nde görev yapan Prof. Dr. İlhan Erdem, Çukurova Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Gök, Prof. Dr. İsmail Karaca, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Necip Kutlu, Mersin Üniversitesi Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi ile Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Külekçi, Prof. Dr. Davut Özbağ, Prof. Dr. Bayram Şahin, Dumlupınar Üniversitesi’ndeki rektörlük seçimini kaybeden Prof. Dr. Cem Şensöğüt, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Ömer Tetik, Prof. Dr. Mehmet Tokaç, Kadir Has Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Toktaş, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Neşet Toku, Balıkesir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ünal Ufuktepe, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof. Dr. Erol Ulusoy, Prof. Dr. Öcal Berkan, Prof. Dr. Haluk Uluutku, Prof. Dr. Öcal Usta, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde görev yapan Prof. Dr. Hakkı Şah adsıman.

BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ADAYLARI



EN İYİ 100 MÜHENDİS LİSTESİNE GİRDİ 

2011 yılında en iyi 100 mühendis arasına seçilen Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdülkadir Bilişik rektörlük koltuğuna aday oldu.

SÖZLÜK BASIMINDA YER ALMIŞTI
75 yazar, 2 editör ve 9 editör yardımcısıyla başlanan 976 sayfalık, içerisinde 10 bin 393 terimin yer aldığı Hemşirelik Terimleri Sözlüğü’nün yayımlanmasında katkısı olan ve İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Behice Erci de adaylık başvuru yaptı.

REKTÖR YARDIMCILIĞI YAPTI ŞİMDİ REKTÖRLÜK İSTİYOR
Yıllarca Ege Üniversitesi’nde görev yaptıktan sonra İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Galip Akhan’ın yardımcılığını yürüten Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Gökçe de rektörlük için başvuru yaptı.

ZİRAAT UZMANI…
TÜBİTAK’tan ‘Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı’ çerçevesinde, beş defa teşvik ödülü alan, Yurtdışı ve Yurt içi dergilerinde olmak üzere 140’ın üzerinde bilimsel araştırma makalesi, bir kitabı bulunan ziraat uzmanı Prof. Dr. Turan Karadeniz de rektörlük için aday oldu.

AYNI GÖREVE YİNE TALİP
Bayburt Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu da adaylık başvurusu yaptı. Mahmutoğlu Gazi Üniversitesi’nde görev yaptığı sırada da rektörlük seçimi için yarışmıştı.

SAYISIZ MAKALEYE İMZA ATTI
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Onur Özsoy da rektörlük için başvuruda bulundu. Daha önceki dönemde de rektörlük yarışına giren Özsoy, birçok idari ve akademik görevler yürüttü. Ayrıca Özsoy’un ekonomi alanında da sayısız makalesi mevcut.

SANATÇI ADAY…
Ege Üniversitesi’nden Prof. Dr. Berrak Taranç rektörlük koltuğuna talip oldu. Müzik sanatçısı olan Taranç’ın kitap, araştırma projeleri ve çok sayıda ödülü mevcut.

GAZİ’DE KAYBETMİŞTİ
Gazi Üniversitesi’nde gerçekleşen rektörlük seçimlerinde yarışan ve kaybeden Prof. Dr. Hüseyin Güçlü Yavuzcan aynı hedef için yine aday oldu.

DİĞER ADAYLAR
Öte yandan İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan diğer isimler şu şekilde: Prof. Dr. Mustafa Acaroğlu, Adnan Menderes Üniversitesi’nden Prof. Dr. Engin Akdeniz, Prof. Dr. İzzet Bozkurt, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Süleyman Doğan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Önder Erkarslan, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. İbrahim Erol, Atılım Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Prof. Dr. Muhsin Halis, Prof. Dr. Mahmut Esat Harmancı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nihat Mert, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hacer Şaduman Okumuş, Celal Bayar Üniversitesi’nden Prof. Dr. Canan Özdemir, Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Fırat Üniversitesi’nden Prof. Dr. Memet Şekerci, Prof. Dr. İlhan Yıldız.

 
İstanbul'da DAEŞ operasyonu: 41 gözaltı kararı
 
İzmir Devrim Şehitlerini andı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul'da DAEŞ operasyonu: 41 gözaltı kararı
İstanbul'da, DAEŞ'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı ...
Kayseri Komando Tugayı 5 günde 23 şehit verdi
Kayseri'deki 1’inci Komando Tugayı, kentte cumartesi sabahı gerçekleşen ...
Rize infiali: Belediye Atatürk Heykeli'ni taşıdı!
Rize Belediyesi tarafından alınan kararla, Rize Valiliği önüne taşınan ...
 
El Bab'da hava harekatı: 22 terörist...
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş ...
Suikastçı hakkında çarpıcı 15 Temmuz iddiası!
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u vuran Mevlüt Mert Altıntaş'ın ...
İzmir'de sobadan sızan gaz can aldı!
İzmir'in Tire İlçesi'nde, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen ...
 
İzmir’deki ‘kumpas davası’nda flaş kararlar!
FETÖ/PDY üyelerinin sahte delil üreterek, kumpas kurdukları iddialarına ...
Suikastçının anne ve babası ne ifade verdi?
Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Mevlüt Mert Altıntaş'ın anne ...
'Darbe karşıtı vatandaşlara ateş' davası: İlk duruşma raporu
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine tepki ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva